Jazyk životných okolností
OZ Biosféra

Manipulácia počasím nebola iba konšpiračnou teóriou [OZ Biosféra]:


"A v žiadnom prípade nepriznávajte, že veríte na konšpiračné teórie. FBI vás môže považovať za teroristu. Gatesov projekt sa nazýva „Solar Geoengineering“ a je navrhnutý tak, aby reprodukoval následky obrovskej sopečnej erupcie. Tisíce lietadiel budú lietať vo veľkých výškach a rozprášia milióny ton častíc okolo planéty, aby vytvorili masívny chemický mrak, ktorý bude ochladzovať zemský povrch.


Jedným z problémov simulácie obrovskej sopečnej erupcie je však to, že nielen ochladzuje zem. To môže vytvoriť dobu ľadovú, ktorá povedie k devastácii, ktorá povedie k hladu, chaosu, vojne a smrti. Ale Gatesovi na tom nezáleží. Zdá sa, že to nevadí žiadnej z národných vlád, ktoré majú v úmysle narušiť prirodzenú rovnováhu Zeme a rovnováhu, ktorú ľudia musia mať s prírodou, aby v nej prežili."


**[Manipulácia počasím nebola iba konšpiračnou teóriou ](https://www.biosferaklub.info/manipulacia-pocasim-nebola-iba-konspiracnou-teoriou/)** [OZ Biosféra]: _"A v žiadnom prípade nepriznávajte, že veríte na konšpiračné teórie. FBI vás môže považovať za teroristu. Gatesov projekt sa nazýva „Solar Geoengineering“ a je navrhnutý tak, aby reprodukoval následky obrovskej sopečnej erupcie. Tisíce lietadiel budú lietať vo veľkých výškach a rozprášia milióny ton častíc okolo planéty, aby vytvorili masívny chemický mrak, ktorý bude ochladzovať zemský povrch._ _Jedným z problémov simulácie obrovskej sopečnej erupcie je však to, že nielen ochladzuje zem. To môže vytvoriť dobu ľadovú, ktorá povedie k devastácii, ktorá povedie k hladu, chaosu, vojne a smrti. Ale Gatesovi na tom nezáleží. Zdá sa, že to nevadí žiadnej z národných vlád, ktoré majú v úmysle narušiť prirodzenú rovnováhu Zeme a rovnováhu, ktorú ľudia musia mať s prírodou, aby v nej prežili."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
12
5.57k
75
22
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept