Naši analytici
Oracle911 - clanky
Y

To je trochu uhýbání od tématu

Člen kmeňa Navaho (cininého kmeňa) prišiel s bielym priateľom do Veľkého Jablka. Sli po piatej eveňú, keď Navaho povedal. Krásne tu cvrliká cvrček.
Beloch vraví, nic nepočujem.
Navaho vytiahol z vrecka strieborny dolár a nechal ho spadnúť na zem. Na chodniku sa za zvukom mince dopadnuvšej na zem otočili vswtci ľudia.


Vidíš, povedal Navaho. Oni myslia na peniaze a ppcuju peniaze. Ja myslim na náš kmeň v horách.


Kazdý ppčujeme to, čo je pre nás dôležité...


až si vyřešíme vlastní problém s lidskostí,

citas bez pozornosti a rozlíšenia, co Ti chcel autor povedať mlady muž, jména atamanského, kozackeho Jiřího z Brandejsa, ci z Poděbrad


No viem z čoho to pramení. Pozri si rozpravku Soľ nad zlato. Vždy boli sily Volchvov, podzemia, noosféry silnejšie meča pána ppzemského.No keď spupnosť pána podzemia prekročila mieru, potrestala ho sila najvyššia rovnako, ako on trestal smrteľníkov z rodu Pravoslavovho.
A len Lad medzi tymito dvoma svetmi, vo vesmíre, ci v duši človeka, môže pomôcť stvorit spojenie dusevného a telesného v Lade/Mare(uške) a Soľnom princovi.


No ber na vedomie varovanie Kráľovnej víl.


Nemusíš uz vodu nosiť. Lebo darmo by si nosila (toľko odppved ogarovi na Hoxa, on už nenosí kyble, len vodu živú po kvapkach a dúškoch). Nie na kazdom mieste môže byt STUDŇA, no musíme sa snažit, aby na každom mieste bola....
Priniesol som vody, za kýblik, dva, lejú aj další, či prepustíš do zeme, alebo udržíš a urobíš ju svjiatou, tvoj sviat, svět(lo) Tvoje či ju premeni, je už na Tebe mladý princ.


[quote="pid:36491, uid:372"]To je trochu uhýbání od tématu[/quote] Člen kmeňa Navaho (cininého kmeňa) prišiel s bielym priateľom do Veľkého Jablka. Sli po piatej eveňú, keď Navaho povedal. Krásne tu cvrliká cvrček. Beloch vraví, nic nepočujem. Navaho vytiahol z vrecka strieborny dolár a nechal ho spadnúť na zem. Na chodniku sa za zvukom mince dopadnuvšej na zem otočili vswtci ľudia. Vidíš, povedal Navaho. Oni myslia na peniaze a ppcuju peniaze. Ja myslim na náš kmeň v horách. Kazdý ppčujeme to, čo je pre nás dôležité... [quote="pid:36489, uid:641"]až si vyřešíme vlastní problém s lidskostí,[/quote] citas bez pozornosti a rozlíšenia, co Ti chcel autor povedať mlady muž, jména atamanského, kozackeho Jiřího z Brandejsa, ci z Poděbrad No viem z čoho to pramení. Pozri si rozpravku Soľ nad zlato. Vždy boli sily Volchvov, podzemia, noosféry silnejšie meča pána ppzemského.No keď spupnosť pána podzemia prekročila mieru, potrestala ho sila najvyššia rovnako, ako on trestal smrteľníkov z rodu Pravoslavovho. A len Lad medzi tymito dvoma svetmi, vo vesmíre, ci v duši človeka, môže pomôcť stvorit spojenie dusevného a telesného v Lade/Mare(uške) a Soľnom princovi. No ber na vedomie varovanie Kráľovnej víl. Nemusíš uz vodu nosiť. Lebo darmo by si nosila (toľko odppved ogarovi na Hoxa, on už nenosí kyble, len vodu živú po kvapkach a dúškoch). Nie na kazdom mieste môže byt STUDŇA, no musíme sa snažit, aby na každom mieste bola.... Priniesol som vody, za kýblik, dva, lejú aj další, či prepustíš do zeme, alebo udržíš a urobíš ju svjiatou, tvoj sviat, svět(lo) Tvoje či ju premeni, je už na Tebe mladý princ.
Upravené 8. 10. 2021 o 00:01

Shodneme se alespoň na tom, že Islám do Evropy nepatří a snad ani patřit nebude? Proč si sem tahat rozbušku, když jich tady máme beztak dost?

A co když v nové spravedlivé společnosti nebude důvod pro boj, můžeme vedle sebe žít? Otázka HNR bude vyřešena, nevěřící už nebude chtít zadními vrátky obohatit islámský svět, muslim nemá důvod útočit. Každý si ponechá své jméno pro boha tak, jako máme různé názvy pro vodu.
Myšlenku spojení(v bloku) se snažím najít v minulosti, před potopou nebo koncem saturnského mýtu.
Každý si musí položit otázku, byl bych tak kritický k islámu, kdyby mi neukázali všechny ty popravy zajatců v oranžovejch ami overalech, ošahávačku v Německu, pochody na kameru k hranicím a tak dále....
Neříkám, že kriminalita není, ale to co nám ukazují má strašit, někdo se bojí rád, někdo by to umlátil, jiní by se zavřeli za zdí nebo ve sklepě ..A podle toho volíme, myslím budoucnost, já zlatej věk ve sklepě nezačnu...


[quote="pid:36491, uid:372"]Shodneme se alespoň na tom, že Islám do Evropy nepatří a snad ani patřit nebude? Proč si sem tahat rozbušku, když jich tady máme beztak dost?[/quote] A co když v nové spravedlivé společnosti nebude důvod pro boj, můžeme vedle sebe žít? Otázka HNR bude vyřešena, nevěřící už nebude chtít zadními vrátky obohatit islámský svět, muslim nemá důvod útočit. Každý si ponechá své jméno pro boha tak, jako máme různé názvy pro vodu. Myšlenku spojení(v bloku) se snažím najít v minulosti, před potopou nebo koncem saturnského mýtu. Každý si musí položit otázku, byl bych tak kritický k islámu, kdyby mi neukázali všechny ty popravy zajatců v oranžovejch ami overalech, ošahávačku v Německu, pochody na kameru k hranicím a tak dále.... Neříkám, že kriminalita není, ale to co nám ukazují má strašit, někdo se bojí rád, někdo by to umlátil, jiní by se zavřeli za zdí nebo ve sklepě ..A podle toho volíme, myslím budoucnost, já zlatej věk ve sklepě nezačnu...

Shodneme se alespoň na tom, že Islám do Evropy nepatří a snad ani patřit nebude? Proč si sem tahat rozbušku, když jich tady máme beztak dost?
Islam je v Europe uz starocia, vid Balkan, kedysi aj v Spanielsku. Nevidim osobne problem napr. s Bosniakmi, ti tu ziju, ani nevies, ze su to Moslimovia, su asimilovani akurat nahnevani za medzinarodny terorizmus pripisovany moslimom. A tuna aspon vsetci vieme, kto za nim stoji. Su to ludia ako my, taky i onaky. Akurat, co by ma nikdy nenapadlo, je vysmievat sa ci ponizovat vieru druheho cloveka. Je to neslusne a nepatri to do lepsej spolocnosti.


[quote="pid:36491, uid:372"]Shodneme se alespoň na tom, že Islám do Evropy nepatří a snad ani patřit nebude? Proč si sem tahat rozbušku, když jich tady máme beztak dost?[/quote]Islam je v Europe uz starocia, vid Balkan, kedysi aj v Spanielsku. Nevidim osobne problem napr. s Bosniakmi, ti tu ziju, ani nevies, ze su to Moslimovia, su asimilovani akurat nahnevani za medzinarodny terorizmus pripisovany moslimom. A tuna aspon vsetci vieme, kto za nim stoji. Su to ludia ako my, taky i onaky. Akurat, co by ma nikdy nenapadlo, je vysmievat sa ci ponizovat vieru druheho cloveka. Je to neslusne a nepatri to do lepsej spolocnosti.

Moderator

je vysmievat sa ci ponizovat vieru druheho cloveka


To jistě není šikovné, je to skočit na špek rozděluj a panuj. Nicméně historicky zformovaný Islám je používán co nástroj Satana a byl ze Španělka chvála Bohu vyhnán. Musíme bránit záměrně šířené kulturnímu útoku - je to tu zase. A navíc je tu skupina zvrhlých fanatiků připravených rozpoutat pod rouškou opravdu krvavý teror, který Evropa nezažila od druhé části světové války. Ano je to tak, mnoho vyznavačů Islámu je připraveno ve jménu své chybné představy začít vyhlazovat obyvatelstvo včetně dětí, žen a starých lidí, tak to prostě je.


Takže co s tím:
1) Rozhodně Islám do Čech, Slovenska a dalších Slovanských území nepatří
2) Na muslimy se musí tvrdě, a musí být donuceni uznat, že rozpínavost je od "Satana" (je to jenom jiná verze hry letadlo)
3) Nejlepší by bylo, aby sami se s námi spojili a proti GP jsme čelili společně, ale sami zde máme z většiny zombírované obyvatelstvo.


Takže tvrdě se bránit, ale neutočit na jejich víru, naopak jejich víru otočit proti nim. A označovat agresivní muslimy za odpadlíky od vlastní víry, za vyvrhele a nenechat je zaštiťovat se Islámem. Že to jde je vidět na příkladu v Rusku, již zmíněný Kadyrov (který chápe nutnost udržení stability Ruska). Takže v současnosti, kdy svět visí na hřebíku zvaném Rusko, je nutné aby muslimové Rusko ctili a bránili a maximálně to mezi sebou šířili.


[quote="pid:36498, uid:10"]je vysmievat sa ci ponizovat vieru druheho cloveka[/quote] To jistě není šikovné, je to skočit na špek rozděluj a panuj. Nicméně historicky zformovaný Islám je používán co nástroj Satana a byl ze Španělka chvála Bohu vyhnán. Musíme bránit záměrně šířené kulturnímu útoku - je to tu zase. A navíc je tu skupina zvrhlých fanatiků připravených rozpoutat pod rouškou opravdu krvavý teror, který Evropa nezažila od druhé části světové války. Ano je to tak, mnoho vyznavačů Islámu je připraveno ve jménu své chybné představy začít vyhlazovat obyvatelstvo včetně dětí, žen a starých lidí, tak to prostě je. Takže co s tím: 1) Rozhodně Islám do Čech, Slovenska a dalších Slovanských území nepatří 2) Na muslimy se musí tvrdě, a musí být donuceni uznat, že rozpínavost je od "Satana" (je to jenom jiná verze hry letadlo) 3) Nejlepší by bylo, aby sami se s námi spojili a proti GP jsme čelili společně, ale sami zde máme z většiny zombírované obyvatelstvo. Takže tvrdě se bránit, ale neutočit na jejich víru, naopak jejich víru otočit proti nim. A označovat agresivní muslimy za odpadlíky od vlastní víry, za vyvrhele a nenechat je zaštiťovat se Islámem. Že to jde je vidět na příkladu v Rusku, již zmíněný Kadyrov (který chápe nutnost udržení stability Ruska). Takže v současnosti, kdy svět visí na hřebíku zvaném Rusko, je nutné aby muslimové Rusko ctili a bránili a maximálně to mezi sebou šířili.
Upravené 8. 10. 2021 o 06:08

A co když v nové spravedlivé společnosti nebude důvod pro boj, můžeme vedle sebe žít? Otázka HNR bude vyřešena, nevěřící už nebude chtít zadními vrátky obohatit islámský svět, muslim nemá důvod útočit.


To je možné. Ale proč si to sem do té doby tahat? Nemáme problémů dost i bez mohamedánů?


Islam je v Europe uz starocia, vid Balkan, kedysi aj v Spanielsku.


Otázka, jak se sem ten islám dostal a jaké to mělo konsekvence? A co by se stalo, kdyby je u Vídně neporazili? Možná navzdory GP?


Musíme bránit záměrně šířené kulturnímu útoku - je to tu zase.


Přesně

Takže tvrdě se bránit, ale neutočit na jejich víru, naopak jejich víru otočit proti nim.


Přesně. Ale diskuse není útok. V Evropě se útočí na jakoukoli víru (mě se to nelíbí), zejména na křesťany (tam asi útok na víru nevadí), ale o muslimech se nesmí říct vůbec nic, snad kromě toho, že je to úžasné náboženství míru.


Trochu tím trpí i KSB. Mě například vadilo u Nestora, když uváděl jako příklad falešné zbožnosti babky v kostelích, které si něco mumlají a považují to za víru (měl pravdu!!!), ale nedodal... "nebo denní mlácení hlavou o koberec v mešitě". Proč asi?


Ještě jednou: Já nebojuju s muslimy a jakýmikoli lidmi. Dokonce ani s tím islámem. Jen tvrdím, že se kolem něj našlapuje po špičkách, protože je v něm zabudouvána nesmírně citlivá rozbuška s potenciálem zapálit společnost.


Rozbušky jsou pochopitelně i v jiných náboženstvích, jen ta citlivost se s islámem nedá srovnat.


A jak jsem pochopil, koránický islám je tedy pouze teorie. Někdo by ho musel vyložit, někdo by z něj musel odstranit pasáže, které se jen obtížně (abych byl kulantní) dají interpretovat jinak a následně by takový korán musela akceptovat miliarda muslimů. Sunitů, šíitů... Trochu sci-fi.


[quote="pid:36495, uid:641"]A co když v nové spravedlivé společnosti nebude důvod pro boj, můžeme vedle sebe žít? Otázka HNR bude vyřešena, nevěřící už nebude chtít zadními vrátky obohatit islámský svět, muslim nemá důvod útočit.[/quote] To je možné. Ale proč si to sem do té doby tahat? Nemáme problémů dost i bez mohamedánů? [quote="pid:36498, uid:10"]Islam je v Europe uz starocia, vid Balkan, kedysi aj v Spanielsku.[/quote] Otázka, jak se sem ten islám dostal a jaké to mělo konsekvence? A co by se stalo, kdyby je u Vídně neporazili? Možná navzdory GP? [quote="pid:36500, uid:426"]Musíme bránit záměrně šířené kulturnímu útoku - je to tu zase.[/quote] Přesně [quote="pid:36500, uid:426"]Takže tvrdě se bránit, ale neutočit na jejich víru, naopak jejich víru otočit proti nim.[/quote] Přesně. **Ale diskuse není útok**. V Evropě se útočí na jakoukoli víru (mě se to nelíbí), zejména na křesťany (tam asi útok na víru nevadí), ale o muslimech se nesmí říct vůbec nic, snad kromě toho, že je to úžasné náboženství míru. Trochu tím trpí i KSB. Mě například vadilo u Nestora, když uváděl jako příklad falešné zbožnosti babky v kostelích, které si něco mumlají a považují to za víru** (měl pravdu!!!),** ale nedodal... "nebo denní mlácení hlavou o koberec v mešitě". Proč asi? Ještě jednou: Já nebojuju s muslimy a jakýmikoli lidmi. Dokonce ani s tím islámem. Jen tvrdím, že se kolem něj našlapuje po špičkách, protože je v něm zabudouvána nesmírně citlivá rozbuška s potenciálem zapálit společnost. Rozbušky jsou pochopitelně i v jiných náboženstvích, jen ta citlivost se s islámem nedá srovnat. A jak jsem pochopil, koránický islám je tedy pouze teorie. Někdo by ho musel vyložit, někdo by z něj musel odstranit pasáže, které se jen obtížně (abych byl kulantní) dají interpretovat jinak a následně by takový korán musela akceptovat miliarda muslimů. Sunitů, šíitů... Trochu sci-fi.
Upravené 8. 10. 2021 o 13:49

ked ono je to ako s migrantmi....uz z Nemecka mi hovorili, v com je s muslimami problem. Je to ok, ked ich je par, vsetci su zlati a mili, ked ich je 10-20%, este je to ok, chcu aby aj pre nich mali ich produkty (co je ok), ked ich je nad 30% zacinaju problemy a pri 50% je to cele zle....5x denne sa zastavuje robota, aby sa mohli pomodlit, v bufete ani v jedalni nesmie byt bravcove, lebo to spini aj ich atd. Je to ich kultura a ked sa dostanu do prevahy, tak si ju nastoluju....koniec koncov, aj cela Afrika nebola ich, ale uz je. Problem skor ja vidim, ze sami si neuvedomuju, co s cim suvisi....oni prichadzaju sem, lebo doma je to zle, ale potom to pretvaraju. Alah sa postara, takze deti sa rodia, ako to ide a ci je na to, aby ich vychovali a venovali sa mi alebo nie, nie je dolezite. Z preludnenia dochadza k ekonomickym problemom a snahe o utek inde. Ale tam zasa len to iste. Vsetko spociva vo voli bozej-insallah. Minule pisal jeden chlapik v Pravde blog, ze bol v Egypte a plavili sa po Nile na lodke....Egyptan vysportovany, vyzleceny, baby si pasli pohlad:-)) Potom sa nejak stalo, ze sa lodka zapichla na dne o nieco.....Egyptan najprv sa snazil odpichnut, nakoniec rezignoval, sadol si do lodky a cakal na zazrak. Nakoniec europsky muzi s pupkami a spoteni naskakali do Nilu a lodku zasa dostali do splavneho stavu. A tak to je tam vsade. Mam kamaratku, ktora ich pozna a ona hovori: to nie islam je tam, kde je pust, ale islam tu pust spusta a potom sa cuduje. Iste pust bola aj v starom Egypte, ale to co tam vtedy vytvorili (a abstrahujem od toho, ci tam bol GP, ktory vedel co a ako alebo nie a ci existovali civilizacie v Hyperborei ci Tartarii), bolo uzasne na tie casy. Tak isto aj stara Perzia, z ktorej mudrosti zili dalsie storocia....a teraz? Kolko kulturnych zmien u seba spustili? Ako si pomohli k vzdelaniu beznych ludi, hoci je tam ropa.....ako sa zmenila atmosfera medzi nimi? Nejde mi ani tak o to, aby tam zeny nosili rozpustene vlasy a minisukne, ako skor snahu nachadzat aj riesenia a nie len prenikat niekam a potom prevziat moc, ale vlastne sa len vratit k tomu, co bolo. A ja u islamu za poslednych 1000 rokov nejak velmi zmeny nevidim


ked ono je to ako s migrantmi....uz z Nemecka mi hovorili, v com je s muslimami problem. Je to ok, ked ich je par, vsetci su zlati a mili, ked ich je 10-20%, este je to ok, chcu aby aj pre nich mali ich produkty (co je ok), ked ich je nad 30% zacinaju problemy a pri 50% je to cele zle....5x denne sa zastavuje robota, aby sa mohli pomodlit, v bufete ani v jedalni nesmie byt bravcove, lebo to spini aj ich atd. Je to ich kultura a ked sa dostanu do prevahy, tak si ju nastoluju....koniec koncov, aj cela Afrika nebola ich, ale uz je. Problem skor ja vidim, ze sami si neuvedomuju, co s cim suvisi....oni prichadzaju sem, lebo doma je to zle, ale potom to pretvaraju. Alah sa postara, takze deti sa rodia, ako to ide a ci je na to, aby ich vychovali a venovali sa mi alebo nie, nie je dolezite. Z preludnenia dochadza k ekonomickym problemom a snahe o utek inde. Ale tam zasa len to iste. Vsetko spociva vo voli bozej-insallah. Minule pisal jeden chlapik v Pravde blog, ze bol v Egypte a plavili sa po Nile na lodke....Egyptan vysportovany, vyzleceny, baby si pasli pohlad:-)) Potom sa nejak stalo, ze sa lodka zapichla na dne o nieco.....Egyptan najprv sa snazil odpichnut, nakoniec rezignoval, sadol si do lodky a cakal na zazrak. Nakoniec europsky muzi s pupkami a spoteni naskakali do Nilu a lodku zasa dostali do splavneho stavu. A tak to je tam vsade. Mam kamaratku, ktora ich pozna a ona hovori: to nie islam je tam, kde je pust, ale islam tu pust spusta a potom sa cuduje. Iste pust bola aj v starom Egypte, ale to co tam vtedy vytvorili (a abstrahujem od toho, ci tam bol GP, ktory vedel co a ako alebo nie a ci existovali civilizacie v Hyperborei ci Tartarii), bolo uzasne na tie casy. Tak isto aj stara Perzia, z ktorej mudrosti zili dalsie storocia....a teraz? Kolko kulturnych zmien u seba spustili? Ako si pomohli k vzdelaniu beznych ludi, hoci je tam ropa.....ako sa zmenila atmosfera medzi nimi? Nejde mi ani tak o to, aby tam zeny nosili rozpustene vlasy a minisukne, ako skor snahu nachadzat aj riesenia a nie len prenikat niekam a potom prevziat moc, ale vlastne sa len vratit k tomu, co bolo. A ja u islamu za poslednych 1000 rokov nejak velmi zmeny nevidim
Upravené 8. 10. 2021 o 13:50

Já tvrdím, že za to může korán jako bojový manuál a ti, kdož ty nálože záměrně zapalují.

Nový Zákon je zdanlivo veľmi mierumilovný manuál. A predsa v jeho mene upaľovali masovo ľudí zaživa a viedli križiacke a dobyvačné vojny.


Ad "bojový manuál": Atóm môže ničiť, ale môže aj vyrábať elektrinu a slúžiť. Keď niečo potenciálne nebezpečné vyhodíš za svoj plot, ešte tým nezaistíš svoju bezpečnosť (a presne o to sa Vy s Ogarom snažíte: udržať to nebezpečenstvo čo najďalej od seba a modliť sa, aby k nám nikdy neprišlo). Niekto iný to môže použiť ako zbraň a vráti sa ti to aj s plnou silou. Preto veci treba riešiť globálne, ale nie cez šiestu prioritu, ktorá vytvára nepriateľov na dlhé desaťročia či storočia. Vyhrať treba rozumom. Zmeniť potenciálnu zbraň na užitočný pracovný nástroj. Z mečov ukuť motyky a pluhy.


[quote="pid:36478, uid:372"]Já tvrdím, že za to může korán jako bojový manuál a ti, kdož ty nálože záměrně zapalují.[/quote] Nový Zákon je zdanlivo veľmi mierumilovný manuál. A predsa v jeho mene upaľovali masovo ľudí zaživa a viedli križiacke a dobyvačné vojny. Ad "bojový manuál": Atóm môže ničiť, ale môže aj vyrábať elektrinu a slúžiť. Keď niečo potenciálne nebezpečné vyhodíš za svoj plot, ešte tým nezaistíš svoju bezpečnosť _(a presne o to sa Vy s Ogarom snažíte: udržať to nebezpečenstvo čo najďalej od seba a modliť sa, aby k nám nikdy neprišlo)_. Niekto iný to môže použiť ako zbraň a vráti sa ti to aj s plnou silou. Preto veci treba riešiť globálne, ale nie cez šiestu prioritu, ktorá vytvára nepriateľov na dlhé desaťročia či storočia. Vyhrať treba rozumom. Zmeniť potenciálnu zbraň na užitočný pracovný nástroj. Z mečov ukuť motyky a pluhy.

Nový Zákon je zdanlivo veľmi mierumilovný manuál. A predsa v jeho mene upaľovali masovo ľudí zaživa a viedli križiacke a dobyvačné vojny.


To sice ano, ale v jeho textu se neměli naprosto o nic opřít. Vlastně ho popírali.


snažíte: udržať to nebezpečenstvo čo najďalej od seba a modliť sa, aby k nám nikdy neprišlo


No, to snad každý. Vy ne? Mimochodem, kdo sem ty mohamedány cpe? A s jakým záměrem?

Preto veci treba riešiť globálne, ale nie cez šiestu prioritu,


Já ani v jednom příspěvku nenavrhoval nic, co by jen zdánlivě zavánělo šestou prioritou. Nehodlám obracet muslimy, nehodlám bojovat proti islámu. Přečtete si ty moje příspěvky pořádně.


Chápu, že v Rusku mají strach, že jim to tam mohamedáni zapálí. A ano, musejí s nimi vyjít, což se jim neobyčejně daří, což je DOBŘE.


Nicméně, na tom, že zde islám a mohamedány nechci, trvám. Rusko s nimi žít musí, díky Kateřině Veliké. My nemusíme. To neznamená, a to podtrhuji, že s nimi budeme bojovat. Podtrhuji to proto, že zde po každé kritické poznámce na islám musím opětovně vyvracet podezření z chuti válčit či útočit na LIDI vyznávající islám.


[quote="pid:36651, uid:6"]Nový Zákon je zdanlivo veľmi mierumilovný manuál. A predsa v jeho mene upaľovali masovo ľudí zaživa a viedli križiacke a dobyvačné vojny.[/quote] To sice ano, ale v jeho textu se neměli naprosto o nic opřít. Vlastně ho popírali. [quote="pid:36651, uid:6"]snažíte: udržať to nebezpečenstvo čo najďalej od seba a modliť sa, aby k nám nikdy neprišlo[/quote] No, to snad každý. Vy ne? Mimochodem, kdo sem ty mohamedány cpe? A s jakým záměrem? [quote="pid:36651, uid:6"]Preto veci treba riešiť globálne, ale nie cez šiestu prioritu,[/quote] Já ani v jednom příspěvku nenavrhoval nic, co by jen zdánlivě zavánělo šestou prioritou. Nehodlám obracet muslimy, nehodlám bojovat proti islámu. Přečtete si ty moje příspěvky pořádně. Chápu, že v Rusku mají strach, že jim to tam mohamedáni zapálí. A ano, musejí s nimi vyjít, což se jim neobyčejně daří, což je **DOBŘE**. Nicméně, na tom, že zde islám a mohamedány nechci, trvám. Rusko s nimi žít musí, díky Kateřině Veliké. My nemusíme. To neznamená, a to podtrhuji, že s nimi budeme bojovat. Podtrhuji to proto, že zde po každé kritické poznámce na islám musím opětovně vyvracet podezření z chuti válčit či útočit na LIDI vyznávající islám.
Upravené 8. 10. 2021 o 22:10

1) Rozhodně Islám do Čech, Slovenska a dalších Slovanských území nepatří
2) Na muslimy se musí tvrdě, a musí být donuceni uznat, že rozpínavost je od "Satana" (je to jenom jiná verze hry letadlo)


Prvý bod: absolútny súhlas.
Druhý bod: tu mi napadlo, že tak, ako globálni manipulátori ukazujú europanom zábery krutej popravy zo strany ISILakov, správy o obťažovaní a znásilňovaní európskych žien, zábery návalov migrantov do krajín EU, čo európania pochopiteľne vnímajú ako hrozbu, tak presne tak isto, tí istí manipulátori ukazujú moslimom európu, ako miesto, kde vyčíňa Satan, kde je pošliapaná mravnosť, ženy chodia polonahé po ulici, rozpína sa pandémia homosexuality a všelijakých zvráteností, kde ľudia nepoznajú mieru v spotrebe, odkiaľ bezbožné štáty podnikajú agresívne vojenské výpady do krajín Blízkeho východu - a to je im predkladané ako reálna hrozba, vtierajúca sa do ich sveta. A čo je riešenie? Je im ponúkané riešenie poraziť nepriateľa v jeho vlastnej krajine a nepustiť ho na vlastnú pôdu. Zatiaľ našťastie vojenský útok z ich strany nenastal, ale keď sa otvorila možnosť sem masovo imigrovať, a poraziť nepriateľov rodidlami svojich žien, tak sa tej šance s radosťou chytili. Nehovoriac o tom, že v pláne bolo dostať sem aj teroristov, ktorí by tu rozpútali podobný teror ako v Sýrii.


My vidíme hrozbu v nich a oni vidia hrozbu v nás. Zariadil to ten istý manipulátor, aj keď maslo na hlave máme skutočné a naša kultúra tiež nie je vôbec čistá a spravodlivá. Sme súčasťou kultúry Západu, ktorá sa k planéte správa ako smrteľný vírus. Moslimská kultúra je síce na úrovni stredoveku, ale nezabíja Zem. Nie je lepšia, ale je očividné, že všetci máme čo naprávať vo vlastnej kultúre a správaní. Netreba skákať na lep manipulátorom, ale zvoliť inú, asymetrickú cestu.


[quote="pid:36500, uid:426"]1) Rozhodně Islám do Čech, Slovenska a dalších Slovanských území nepatří 2) Na muslimy se musí tvrdě, a musí být donuceni uznat, že rozpínavost je od "Satana" (je to jenom jiná verze hry letadlo)[/quote] Prvý bod: absolútny súhlas. Druhý bod: tu mi napadlo, že tak, ako globálni manipulátori ukazujú europanom zábery krutej popravy zo strany ISILakov, správy o obťažovaní a znásilňovaní európskych žien, zábery návalov migrantov do krajín EU, čo európania pochopiteľne vnímajú ako hrozbu, tak presne tak isto, tí istí manipulátori ukazujú moslimom európu, ako miesto, kde vyčíňa Satan, kde je pošliapaná mravnosť, ženy chodia polonahé po ulici, rozpína sa pandémia homosexuality a všelijakých zvráteností, kde ľudia nepoznajú mieru v spotrebe, odkiaľ bezbožné štáty podnikajú agresívne vojenské výpady do krajín Blízkeho východu - a to je im predkladané ako reálna hrozba, vtierajúca sa do ich sveta. A čo je riešenie? Je im ponúkané riešenie poraziť nepriateľa v jeho vlastnej krajine a nepustiť ho na vlastnú pôdu. Zatiaľ našťastie vojenský útok z ich strany nenastal, ale keď sa otvorila možnosť sem masovo imigrovať, a poraziť nepriateľov rodidlami svojich žien, tak sa tej šance s radosťou chytili. Nehovoriac o tom, že v pláne bolo dostať sem aj teroristov, ktorí by tu rozpútali podobný teror ako v Sýrii. My vidíme hrozbu v nich a oni vidia hrozbu v nás. Zariadil to ten istý manipulátor, aj keď maslo na hlave máme skutočné a naša kultúra tiež nie je vôbec čistá a spravodlivá. Sme súčasťou kultúry Západu, ktorá sa k planéte správa ako smrteľný vírus. Moslimská kultúra je síce na úrovni stredoveku, ale nezabíja Zem. Nie je lepšia, ale je očividné, že všetci máme čo naprávať vo vlastnej kultúre a správaní. Netreba skákať na lep manipulátorom, ale zvoliť inú, asymetrickú cestu.

je očividné, že všetci máme čo naprávať vo vlastnej kultúre a správaní. Netreba skákať na lep manipulátorom, ale zvoliť inú, asymetrickú cestu.


S tím souhlasím. A mimochodem, pojďme to téma zde ukončit, sem patří příspěvky Oracla....


[quote="pid:36658, uid:6"]je očividné, že všetci máme čo naprávať vo vlastnej kultúre a správaní. Netreba skákať na lep manipulátorom, ale zvoliť inú, asymetrickú cestu.[/quote] S tím souhlasím. A mimochodem, pojďme to téma zde ukončit, sem patří příspěvky Oracla....

No, to snad každý. Vy ne?

Ja poukazujem na to, že to je málo. Je to podobné, ako keby Rusko riešilo Ukrajinskú krízu tým, že si Donbas (svojich) začlení do federácie, a Banderovskú liaheň nechá žiť svojim životom. To by len oddialili vypuknutie novej vojny.


Z môjho pohľadu, tak jak my Európania musíme každý jeden zmeniť seba tak, aby sme žili mravnejšie a Ľudskejšie, tak podobný krok musia urobiť aj Moslimovia. V Čečensku v tomto urobili veľký kus práce. Vykúrili odtiaľ wahabistov, ktorí vnímajú korán úplne zvrátene, škodlivo.
Treba dosiahnuť stav, aby sme nevideli hrozbu my v nich, ani oni v nás!


[quote="pid:36657, uid:372"]No, to snad každý. Vy ne?[/quote] Ja poukazujem na to, že to je málo. Je to podobné, ako keby Rusko riešilo Ukrajinskú krízu tým, že si Donbas (svojich) začlení do federácie, a Banderovskú liaheň nechá žiť svojim životom. To by len oddialili vypuknutie novej vojny. Z môjho pohľadu, tak jak my Európania musíme každý jeden zmeniť seba tak, aby sme žili mravnejšie a Ľudskejšie, tak podobný krok musia urobiť aj Moslimovia. V Čečensku v tomto urobili veľký kus práce. Vykúrili odtiaľ wahabistov, ktorí vnímajú korán úplne zvrátene, škodlivo. Treba dosiahnuť stav, aby sme nevideli hrozbu my v nich, ani oni v nás!

Treba dosiahnuť stav, aby sme nevideli hrozbu my v nich, ani oni v nás!


Souhlas, tom myslím nikdo nepochybuje!


A teď nechme konečně porstor těm Oracleho článkům smile


[quote="pid:36661, uid:6"]Treba dosiahnuť stav, aby sme nevideli hrozbu my v nich, ani oni v nás![/quote] Souhlas, tom myslím nikdo nepochybuje! A teď nechme konečně porstor těm Oracleho článkům :)

My vidíme hrozbu v nich a oni vidia hrozbu v nás.


Ještě poznámka. Kvůli, které nezaložím nové téma, i když vztah a algoritmy jak vyjít s muslimy a jak se bránit virům v jejich kultuře by si samostatné téma zasloužili.


Vypadá to cynicky, ale začal jsem dosahovat lepších výsledků, když jsem začal blízké ve svém okolí dělit na objekty a subjekty, předtím jsem ke každému upřímně přistupoval co k subjektu. Jenže s někým se nelze domluvit, ani když se stavím na hlavu, tak nezbylo než zacházet s dotyčným jak s objektem. Tak to mám i s muslimy, protože to co k nám je dováženo je navíc muslimský odpad (bylo několik článků, kde to místní muslimové řekli - vlastenec ze své země neutíká, bojuje za ni do poslední kapky krve a takoví muslimové doma v jejich zemi jsou). Nejprve zjistit a připravit se na nejhorší až pak po zajištění životů a země, hledat jak spolupracovat. Neboť dobří prohráli, ne proto, že byli dobří, ale protože byli slabí. Jenže to je protimluv, protože dobrý (pokud to není předstírané dobro) nemůže být slabý, protože má díky své lepší morálce větší vůli a od Boha více informací. Slyšel jsem, že "skutečná láska je chladná", něco na tom je, nejedná zbrkle z vášně (kterou symbolizujeme co horkou).


Problém se mohl vyřešit včas na vyšších prioritách, ale jako otroci snažící se osvobodit z nadvlády GP jsme tu možnost neměli a zatím nemáme. Proto se přikláním i k variantě ať je naše obyvatelstvo nenávidí a oni tu nenávist cítí. Ať se sem nemohou cpát. Problém je v tom, že naše obyvatelstvo pro ně hrozba není (těžko donutíte České nebo Slovenské obyvatelstvo k hromadnému stěhování a nebo křížovým výpravám na blízký východ - neboť milujeme svoji zem), kdežto jejich obyvatelstvo pro nás ano, jsme v nerovné situaci. Až bude situace rovná, pak se můžeme začít domlouvat.


[quote="pid:36658, uid:6"]My vidíme hrozbu v nich a oni vidia hrozbu v nás.[/quote] Ještě poznámka. Kvůli, které nezaložím nové téma, i když vztah a algoritmy jak vyjít s muslimy a jak se bránit virům v jejich kultuře by si samostatné téma zasloužili. Vypadá to cynicky, ale začal jsem dosahovat lepších výsledků, když jsem začal blízké ve svém okolí dělit na objekty a subjekty, předtím jsem ke každému upřímně přistupoval co k subjektu. Jenže s někým se nelze domluvit, ani když se stavím na hlavu, tak nezbylo než zacházet s dotyčným jak s objektem. Tak to mám i s muslimy, protože to co k nám je dováženo je navíc muslimský odpad (bylo několik článků, kde to místní muslimové řekli - vlastenec ze své země neutíká, bojuje za ni do poslední kapky krve a takoví muslimové doma v jejich zemi jsou). Nejprve zjistit a připravit se na nejhorší až pak po zajištění životů a země, hledat jak spolupracovat. Neboť dobří prohráli, ne proto, že byli dobří, ale protože byli slabí. Jenže to je protimluv, protože dobrý (pokud to není předstírané dobro) nemůže být slabý, protože má díky své lepší morálce větší vůli a od Boha více informací. Slyšel jsem, že "skutečná láska je chladná", něco na tom je, nejedná zbrkle z vášně (kterou symbolizujeme co horkou). Problém se mohl vyřešit včas na vyšších prioritách, ale jako otroci snažící se osvobodit z nadvlády GP jsme tu možnost neměli a zatím nemáme. Proto se přikláním i k variantě ať je naše obyvatelstvo nenávidí a oni tu nenávist cítí. Ať se sem nemohou cpát. Problém je v tom, že naše obyvatelstvo pro ně hrozba není (těžko donutíte České nebo Slovenské obyvatelstvo k hromadnému stěhování a nebo křížovým výpravám na blízký východ - neboť milujeme svoji zem), kdežto jejich obyvatelstvo pro nás ano, jsme v nerovné situaci. Až bude situace rovná, pak se můžeme začít domlouvat.
Upravené 9. 10. 2021 o 13:50

Problém je v tom, že naše obyvatelstvo pro ně hrozba není (těžko donutíte České nebo Slovenské obyvatelstvo k hromadnému stěhování a nebo křížovým výpravám na blízký východ - neboť milujeme svoji zem), kdežto jejich obyvatelstvo pro nás ano, jsme v nerovné situaci. Až bude situace rovná, pak se můžeme začít domlouvat.


Naprostý souhlas.


[quote="pid:36711, uid:426"]Problém je v tom, že naše obyvatelstvo pro ně hrozba není (těžko donutíte České nebo Slovenské obyvatelstvo k hromadnému stěhování a nebo křížovým výpravám na blízký východ - neboť milujeme svoji zem), kdežto jejich obyvatelstvo pro nás ano, jsme v nerovné situaci. Až bude situace rovná, pak se můžeme začít domlouvat.[/quote] Naprostý souhlas.

Problém je v tom, že naše obyvatelstvo pro ně hrozba není

Českí a slovenskí vojaci neboli azda na misii v Afganistane a Iraku, kde ich nikto nepozýval? Pochybujem, že príliš rozlišujú medzi europskymi štátmi, ale vnímajú všeobecne európske štáty ako agresora. Európsky úniu a členské štáty NATO ako jednu bandu!


To je podobné, ako keď naši občania nenávidia Rusov za okupáciu v 1968, ale zabúdajú, že Rusi tiež pamätajú na to, že naše légie im na severe Ruska rozpútali krvavú občiansku vojnu. A tak ako našim nebolo ľúto ruských životov v občianskej vojne, tak si nevážia ani ruské životy, ktoré ich oslobodili, a dávajú im to najavo (ako teraz naposledy pri spomienke na hrdinov Dukly). Čo si takýto prístup zaslúži? Akú odvetu?


Vzájomné krivdy je ľahké rozpútať aj medzi bratskými národmi (viď Srbov a Chorvátov, ktorí sa z ničoho nič začali navzájom zabíjať vo vojne). To isté je možné aj medzi Čechmi a Slovákmi, bolo by naivné si myslieť, že tu to možné nie je. Je čas naprávať krivdy, urovnávať spory, a robiť kompromisy tam, kde sa kompromisy robiť dajú. Je to umenie diplomacie.
Moslimský svet sa k nám priblížil, viď náplavy v Rakúsku a Nemecku. Budeme sa musieť naučiť spolu komunikovať (sebavedomo ako Orbán ale zároveň Čelovečesky). Tak aby bola zachovaná dôstojnosť a integrita národov a štátov na oboch stranách.


Ak sa Slovensko neprebudí a nezačne sa správať vlastenecky (napr. aj voľbou adekvátnych volených zástupcov a nie striedavo: patriotov, liberálov, patriotov, liberálov - ako u deb*lov bez pamäti) tak našu štátnosť pohltí buď silnejší subjekt ako Maďarsko, alebo slovenská štátnosť znova zanikne v euroslniečkárskom rozpúšťadle.


[quote="pid:36711, uid:426"]Problém je v tom, že naše obyvatelstvo pro ně hrozba není[/quote] Českí a slovenskí vojaci neboli azda na misii v Afganistane a Iraku, kde ich nikto nepozýval? Pochybujem, že príliš rozlišujú medzi europskymi štátmi, ale vnímajú všeobecne európske štáty ako agresora. Európsky úniu a členské štáty NATO ako jednu bandu! To je podobné, ako keď naši občania nenávidia Rusov za okupáciu v 1968, ale zabúdajú, že Rusi tiež pamätajú na to, že naše légie im na severe Ruska rozpútali krvavú občiansku vojnu. A tak ako našim nebolo ľúto ruských životov v občianskej vojne, tak si nevážia ani ruské životy, ktoré ich oslobodili, a dávajú im to najavo (ako teraz naposledy pri spomienke na hrdinov Dukly). Čo si takýto prístup zaslúži? Akú odvetu? Vzájomné krivdy je ľahké rozpútať aj medzi bratskými národmi (viď Srbov a Chorvátov, ktorí sa z ničoho nič začali navzájom zabíjať vo vojne). To isté je možné aj medzi Čechmi a Slovákmi, bolo by naivné si myslieť, že tu to možné nie je. Je čas naprávať krivdy, urovnávať spory, a robiť kompromisy tam, kde sa kompromisy robiť dajú. Je to umenie diplomacie. Moslimský svet sa k nám priblížil, viď náplavy v Rakúsku a Nemecku. Budeme sa musieť naučiť spolu komunikovať (sebavedomo ako Orbán ale zároveň Čelovečesky). Tak aby bola zachovaná dôstojnosť a integrita národov a štátov na oboch stranách. Ak sa Slovensko neprebudí a nezačne sa správať vlastenecky _(napr. aj voľbou adekvátnych volených zástupcov a nie striedavo: patriotov, liberálov, patriotov, liberálov - ako u deb*lov bez pamäti)_ tak našu štátnosť pohltí buď silnejší subjekt ako Maďarsko, alebo slovenská štátnosť znova zanikne v euroslniečkárskom rozpúšťadle.
Upravené 9. 10. 2021 o 20:11

Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah. Takže to Boh nie je. Inak povedané, arabský boh, nie je Boh.

smile
ty si este hlupejsi muzik ako som si myslel. teba je tu skoda, ty by si mal robit na jazykovednom ustave, historickom, aj religionistickom. uz vieme o akej mine v KSB to stale hovoris... o metrologickej konzistentnosti, ktorej sa nikde nedrzis. Preto ti tak vadi metodologia Velicka, dialektika, logika atd...


ale tvoja PRAUDA je, ze Perun a Svarog boli ludia z masa a kosti lebo ti to nema kto vyvratit ale ani potvrdit a po vzore trockistu Lauberta mozes svoje "fakty" ohybat ako sa ti to prave hodi. Pre vas je to obrovska mina, ktora vam nedovoluje manipulovat s ludmi ako s vasimi sav-OUCAMI.

Niektorí si tu idealizujú aj Ramzana Kadyrova a zabúdajú na to, čo robil v deväťdesiatych rokoch spolu so svojim otcom.

sam si pisal, ze si neveril ako moze Putin suverenizovat Rusko, cize priznavas svoju konceptualnu slepotu ale jednym dychom dodavas, ze neveris dalsim krokom Putina cize tvoja prognostika je na urovni polithnupa z tv hnoj. S Kadyrovom davas najavo, ze nechapes pojem politika je umenie mozneho... co mal robit, ist proti svojim ked na to nedozrel cas aby ho zlikvidovali ako prveho? Alebo Putin mal odmietnut akciu covid, aby s nim oligarchia a podpindosi vyzametali podlahu? Ci radsej vyuzit objektivne skutocnosti na subjektivne ciele?


Naco tu stracas cas, ked su vsade v KSB miny a my sme ti hlupi, naivni studenti ktori na to skocili. Chod radsej do prirody, ked sa tak zaujimas o slovanstvo a mozno sa aj dostanes k tomu rozliseniu co ti chyba. Potom sa mozes vratit k hrubym knizkam, a mozno aj zacnes chapat co dnes nechapes.


[quote="pid:36103, uid:623"]Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah. Takže to Boh nie je. Inak povedané, arabský boh, nie je Boh.[/quote] :D ty si este hlupejsi muzik ako som si myslel. teba je tu skoda, ty by si mal robit na jazykovednom ustave, historickom, aj religionistickom. uz vieme o akej mine v KSB to stale hovoris... o metrologickej konzistentnosti, ktorej sa nikde nedrzis. Preto ti tak vadi metodologia Velicka, dialektika, logika atd... ale tvoja PRAUDA je, ze Perun a Svarog boli ludia z masa a kosti lebo ti to nema kto vyvratit ale ani potvrdit a po vzore trockistu Lauberta mozes svoje "fakty" ohybat ako sa ti to prave hodi. Pre vas je to obrovska mina, ktora vam nedovoluje manipulovat s ludmi ako s vasimi sav-OUCAMI. [quote="pid:36449, uid:623"]Niektorí si tu idealizujú aj Ramzana Kadyrova a zabúdajú na to, čo robil v deväťdesiatych rokoch spolu so svojim otcom.[/quote] sam si pisal, ze si neveril ako moze Putin suverenizovat Rusko, cize priznavas svoju konceptualnu slepotu ale jednym dychom dodavas, ze neveris dalsim krokom Putina cize tvoja prognostika je na urovni polithnupa z tv hnoj. S Kadyrovom davas najavo, ze nechapes pojem politika je umenie mozneho... co mal robit, ist proti svojim ked na to nedozrel cas aby ho zlikvidovali ako prveho? Alebo Putin mal odmietnut akciu covid, aby s nim oligarchia a podpindosi vyzametali podlahu? Ci radsej vyuzit objektivne skutocnosti na subjektivne ciele? Naco tu stracas cas, ked su vsade v KSB miny a my sme ti hlupi, naivni studenti ktori na to skocili. Chod radsej do prirody, ked sa tak zaujimas o slovanstvo a mozno sa aj dostanes k tomu rozliseniu co ti chyba. Potom sa mozes vratit k hrubym knizkam, a mozno aj zacnes chapat co dnes nechapes.

@Celovek, nečakal som, že by to dogmatik ako ty pochopil. Dokonca si najmenej chápajúci zo všetkých dogmatikov.

@Celovek, nečakal som, že by to dogmatik ako ty pochopil. Dokonca si najmenej chápajúci zo všetkých dogmatikov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Pokial nedokazes citat medzi riadkami tak ti to napisem na hrubo... nevenuj sa primarne informaciam, ktore si nedokazes overit logicky a ktore pre tvoj(spolocensky) rozvoj nie su zmysluplne. Zo slovickarenia, s ritualov ani slepej viery sa este nikto nenajedol. Preto autorsky kolektiv hovori o tom, ze cielom KSB je spravit z ludi Clovekov... ano, znie to vagne, musi na sebe clovek tvrdo pracovat a preto sa to malokomu zadari. Ale vydat sa tou cestou znamena vyuzit svoj geneticky potencial, narozdiel od opakovania ezoterizmov na ktorych nemusi nikto pracovat... tym nemyslim cibrenie "siesteho zmyslu" ci intuicie, ale neoverene "cenelingove" informacie - ver guruovi, guru sa malokedy myli...


Pokial nedokazes citat medzi riadkami tak ti to napisem na hrubo... nevenuj sa primarne informaciam, ktore si nedokazes overit logicky a ktore pre tvoj(spolocensky) rozvoj nie su zmysluplne. Zo slovickarenia, s ritualov ani slepej viery sa este nikto nenajedol. Preto autorsky kolektiv hovori o tom, ze cielom KSB je spravit z ludi Clovekov... ano, znie to vagne, musi na sebe clovek tvrdo pracovat a preto sa to malokomu zadari. Ale vydat sa tou cestou znamena vyuzit svoj geneticky potencial, narozdiel od opakovania ezoterizmov na ktorych nemusi nikto pracovat... tym nemyslim cibrenie "siesteho zmyslu" ci intuicie, ale neoverene "cenelingove" informacie - ver guruovi, guru sa malokedy myli...

@Celovek, dalo by sa s tebou baviť, keby si chápal o čom píšem. Keďže si veci vysvetľuješ po svojom a domýšľaš si ich tak, ako ti to vyhovuje, diskusia s tebou nemá zmysel. Nepochopil si ani polovicu toho čo som napísal a tú druhú si prekrútil.

@Celovek, dalo by sa s tebou baviť, keby si chápal o čom píšem. Keďže si veci vysvetľuješ po svojom a domýšľaš si ich tak, ako ti to vyhovuje, diskusia s tebou nemá zmysel. Nepochopil si ani polovicu toho čo som napísal a tú druhú si prekrútil.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 12. 10. 2021 o 17:47

Nepochopil si ani polovicu toho čo som napísa


Ktoru polovicu nepochopil a ktoru prekrutil? Vo svete debat sa tomu hovorí straw man argument... a tie nemám rád, aj ked ich, na moju vlastnu hanbu, stále ujde aj mne niekedy strasiak...


[quote="pid:37309, uid:623"]Nepochopil si ani polovicu toho čo som napísa[/quote] Ktoru polovicu nepochopil a ktoru prekrutil? Vo svete debat sa tomu hovorí straw man argument... a tie nemám rád, aj ked ich, na moju vlastnu hanbu, stále ujde aj mne niekedy strasiak...

Ktoru polovicu nepochopil a ktoru prekrutil?


ze som neuznal bachorky Chinievica a Lauberta za metrologicky overitelny fakt. ale to je samozrejme sposobene mojim "nechapanim" a neschopnostou napojit sa na vyssie energie... chcem vediet "len" plytke materialne vedomosti a taka arijska elita sa predsa nebude takym primitivnym chudakom ako ja zapodievat...


[quote="pid:37313, uid:183"]Ktoru polovicu nepochopil a ktoru prekrutil?[/quote] ze som neuznal bachorky Chinievica a Lauberta za metrologicky overitelny fakt. ale to je samozrejme sposobene mojim "nechapanim" a neschopnostou napojit sa na vyssie energie... chcem vediet "len" plytke materialne vedomosti a taka arijska elita sa predsa nebude takym primitivnym chudakom ako ja zapodievat...

ze som neuznal bachorky Chinievica a Lauberta za metrologicky overitelny fakt. ale to je samozrejme sposobene mojim "nechapanim" a neschopnostou napojit sa na vyssie energie... chcem vediet "len" plytke materialne vedomosti a taka arijska elita sa predsa nebude takym primitivnym chudakom ako ja zapodievat...


Ty musíš mať Vladimíra Lauberta poriadne v zuboch. Spomínaš ho skoro v každom komentári. Len aby ťa neroztrhlo od jedu. smile smile


Mýliš sa v tom, že si vytváraš mylné predstavy o tom, čo mám na mysli a z čoho vychádzam. Tieto predpoklady sú založené na tvojom chápaní, lepšie povedané nechápaní toho, čo som napísal a premietanie do nich svojich vlastných predstáv. Možno je to tým, že ťa veľmi rozčuľuje čo píšem, pretože to narušuje tvoju ťažko budovanú predstavu o svete. Od úplného začiatku čo na mňa reaguješ si skoro stále vytočený. To chce kľud. Už na teba reagovať nebudem.


[quote="pid:37336, uid:252"]ze som neuznal bachorky Chinievica a Lauberta za metrologicky overitelny fakt. ale to je samozrejme sposobene mojim "nechapanim" a neschopnostou napojit sa na vyssie energie... chcem vediet "len" plytke materialne vedomosti a taka arijska elita sa predsa nebude takym primitivnym chudakom ako ja zapodievat...[/quote] Ty musíš mať Vladimíra Lauberta poriadne v zuboch. Spomínaš ho skoro v každom komentári. Len aby ťa neroztrhlo od jedu. x( :D Mýliš sa v tom, že si vytváraš mylné predstavy o tom, čo mám na mysli a z čoho vychádzam. Tieto predpoklady sú založené na tvojom chápaní, lepšie povedané nechápaní toho, čo som napísal a premietanie do nich svojich vlastných predstáv. Možno je to tým, že ťa veľmi rozčuľuje čo píšem, pretože to narušuje tvoju ťažko budovanú predstavu o svete. Od úplného začiatku čo na mňa reaguješ si skoro stále vytočený. To chce kľud. Už na teba reagovať nebudem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Bratia Česi, ešte budete za Babišom plakať


Oracle jako vzdy vse perfektne shrnul.
volila jsem SPD, ale doufala jsem, ze ANO zvitezi a utvori koalici s SPD. bohuzel volici SPD a ANO se vetsinou stydi za svuj hlas (ja k nim nepatrim, vzdy reknu uprimne, ze volim SPD), protoze byt volicem techto dvou stran je neco jako mit stigma. kdyz nekdo voli SPD je okamzite nevzdelany hlupak a nacek. volic ANO je podle demobloku musi byt jen senior.


btw: interview fialy s witowskou. fiala ceka, ze se stan dohodne s piraty a prednesou jejich pozadavky, takze necha na rakusanovi, at si to vyzere a pak prijde s navrhem:-)) po tomto rozhovoru absolutne neverim, ze tento patchwork politickych stran se na necem domluvi, mozna jen na nejakou dobu, kdy se budou vsichni vzajemne trpet, ale na dvorku chce byt jen jeden kohout a tady je jich moc. casem si zacnou vycitat, ze ten nebo onen ma lepsi ministerstva.
muj laicky fazit: fiala nema koule a mlati slamu. witowska opet potvrdila status slepice, ale vlastne "ona prece vsemu rozumi":-)


https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/221411058041012/


holec neni muj oblibenec, ale dnes to pekne shrnul:
https://www.youtube.com/watch?v=qbbwC43cxSw


[quote="pid:37605, uid:181"]Bratia Česi, ešte budete za Babišom plakať[/quote] Oracle jako vzdy vse perfektne shrnul. volila jsem SPD, ale doufala jsem, ze ANO zvitezi a utvori koalici s SPD. bohuzel volici SPD a ANO se vetsinou stydi za svuj hlas (ja k nim nepatrim, vzdy reknu uprimne, ze volim SPD), protoze byt volicem techto dvou stran je neco jako mit stigma. kdyz nekdo voli SPD je okamzite nevzdelany hlupak a nacek. volic ANO je podle demobloku musi byt jen senior. btw: interview fialy s witowskou. fiala ceka, ze se stan dohodne s piraty a prednesou jejich pozadavky, takze necha na rakusanovi, at si to vyzere a pak prijde s navrhem:-)) po tomto rozhovoru absolutne neverim, ze tento patchwork politickych stran se na necem domluvi, mozna jen na nejakou dobu, kdy se budou vsichni vzajemne trpet, ale na dvorku chce byt jen jeden kohout a tady je jich moc. casem si zacnou vycitat, ze ten nebo onen ma lepsi ministerstva. muj laicky fazit: fiala nema koule a mlati slamu. witowska opet potvrdila status slepice, ale vlastne "ona prece vsemu rozumi":-) https://www.ceskatelevize.cz/porady/10095426857-interview-ct24/221411058041012/ holec neni muj oblibenec, ale dnes to pekne shrnul: https://www.youtube.com/watch?v=qbbwC43cxSw

Len aby ťa neroztrhlo od jedu.


Tak ako si chybne domyslas informacie z knih KSB, ktore nemas kedze si ich necital, podobne si domyslas moje vnutorne nastavenie. Ako podla Trockeho VP pomenoval posadnutost-trockizmus, je u nas Laubert najvystiznejsia postavicka s ohladom na ohybanie reality podla okolnosti, kedze terminologia nie je jednotna a okrem arijskeho elitarstva a rasizmu nema co spolocnosti ponuknut(az na par dielcich informacii, ktore ale bez spravnej metodologie nemozno odfiltrovat). Ty tu neustale siris neoveritelne informacie na zaklade tvojej viery, resp.egregorov SAV na ktore si napojeny a riesis nepodstatne veci(vzhladom na chod udalosti) a to vsetko uvadzas ako pravdu poslednej instancie. Sice sa zasmejem na tvojich prispevkoch, ale toto forum navstevujem lebo kvalitou je daleko pred cimkolvek v nasom infopriestore a potom si precitam tvoje reposti a citim sa ako na pokeci... preto tvrdsie reakcie ale ked si to doteraz nepochopil, tak bud nechces chapat alebo nevies. Egocentrizmus mozes zahodit, a sebareflexiu prijat. Ked budes schopny odpovedat na jednoduche otazky miesto trapneho ticha, tak sa mozme konstruktivne bavit.


[quote="pid:37341, uid:623"]Len aby ťa neroztrhlo od jedu.[/quote] Tak ako si chybne domyslas informacie z knih KSB, ktore nemas kedze si ich necital, podobne si domyslas moje vnutorne nastavenie. Ako podla Trockeho VP pomenoval posadnutost-trockizmus, je u nas Laubert najvystiznejsia postavicka s ohladom na ohybanie reality podla okolnosti, kedze terminologia nie je jednotna a okrem arijskeho elitarstva a rasizmu nema co spolocnosti ponuknut(az na par dielcich informacii, ktore ale bez spravnej metodologie nemozno odfiltrovat). Ty tu neustale siris neoveritelne informacie na zaklade tvojej viery, resp.egregorov SAV na ktore si napojeny a riesis nepodstatne veci(vzhladom na chod udalosti) a to vsetko uvadzas ako pravdu poslednej instancie. Sice sa zasmejem na tvojich prispevkoch, ale toto forum navstevujem lebo kvalitou je daleko pred cimkolvek v nasom infopriestore a potom si precitam tvoje reposti a citim sa ako na pokeci... preto tvrdsie reakcie ale ked si to doteraz nepochopil, tak bud nechces chapat alebo nevies. Egocentrizmus mozes zahodit, a sebareflexiu prijat. Ked budes schopny odpovedat na jednoduche otazky miesto trapneho ticha, tak sa mozme konstruktivne bavit.

ktore nemas kedze si ich necital, podobne si domyslas moje vnutorne nastavenie.


Chlapi veď sa už toľko nehádajte. Keď s Ogarom nesúhlasíš, stačí jeho príspevky nečítať. A samozrejme aj naopak. Potom sa diskusia zneprehľadňuje. Toto nemyslím nejako zle. Veď si to vydiskutujte cez súkromné správy. Či?


[quote="pid:37737, uid:252"]ktore nemas kedze si ich necital, podobne si domyslas moje vnutorne nastavenie.[/quote] Chlapi veď sa už toľko nehádajte. Keď s Ogarom nesúhlasíš, stačí jeho príspevky nečítať. A samozrejme aj naopak. Potom sa diskusia zneprehľadňuje. Toto nemyslím nejako zle. Veď si to vydiskutujte cez súkromné správy. Či?

Potom sa diskusia zneprehľadňuje

Na prani Ogara jsem udelala extra link pro Oracle a extra pro KOB.
Je z toho jen c h a o s !
To jen pro ilustraci.


[quote="pid:37741, uid:273"]Potom sa diskusia zneprehľadňuje[/quote] Na prani Ogara jsem udelala extra link pro Oracle a extra pro KOB. **Je z toho jen c h a o s !** To jen pro ilustraci.
12
10.89k
104
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept