Naši analytici
Oracle911 - clanky
Y

Boj o právny a sociálny štát
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/09/06/boj-o-pravny-a-socialny-stat/#comments


Dnes jsem sem davala clanek o filmu Duna (Dune), ktery je favoritem na filmovem festivalu v Benatkach 2021. Moc se k tomuto clanku hodi stejnojmenny roman Franka Herberta.
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3430/filmovy-festival-v-benatkach-film-duna-podle-stejnojmenneho-sci-fi-romanu-franka-herberta


**Boj o právny a sociálny štát** https://oracle911blog.wordpress.com/2021/09/06/boj-o-pravny-a-socialny-stat/#comments Dnes jsem sem davala clanek o filmu Duna (Dune), ktery je favoritem na filmovem festivalu v Benatkach 2021. Moc se k tomuto clanku hodi stejnojmenny roman Franka Herberta. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3430/filmovy-festival-v-benatkach-film-duna-podle-stejnojmenneho-sci-fi-romanu-franka-herberta

Ne nadarmo se říká , řeka má svoji pamět a umí se vrátit .


Ne nadarmo se říká , řeka má svoji pamět a umí se vrátit .

Otázky a odpovede č. 138

opäť výstižné aj vyživné smile Ori ďakujem


[quote="pid:35596, uid:68"]Otázky a odpovede č. 138[/quote] opäť výstižné aj vyživné :) Ori ďakujem
Upravené 4. 10. 2021 o 08:22

Možná by bylo dobré zvýraznit důvody , proč se nechat očkovat . Mne napadlo jen toto . Protože je to pro výrobce jedů a testovacích cajků báječný kšeft . Je to dobré i z hlediska ochrany zvířat , kdy se na dlouhodobé pokusy trvající řadu let , používají dvounohá laboratorní zvířata . A do třetice všeho dobrého , chřipka byla zahnána do kouta , na jeden rok .
No nekupte to !


Možná by bylo dobré zvýraznit důvody , proč se nechat očkovat . Mne napadlo jen toto . Protože je to pro výrobce jedů a testovacích cajků báječný kšeft . Je to dobré i z hlediska ochrany zvířat , kdy se na dlouhodobé pokusy trvající řadu let , používají dvounohá laboratorní zvířata . A do třetice všeho dobrého , chřipka byla zahnána do kouta , na jeden rok . No nekupte to !

JOX
Prišlo z TASR…..
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/10/05/prislo-z-tasr/



HNR, Boh, Allah, nazývajte si to, ako chcete.



@jox13, si magor? alah nie je Boh!!! Rovnako ako jahve nie je Boh! Máš to trochu domiešané.

[quote="pid:36027, uid:68"]JOX Prišlo z TASR….. https://oracle911blog.wordpress.com/2021/10/05/prislo-z-tasr/[/quote] > HNR, Boh, Allah, nazývajte si to, ako chcete. @jox13, si magor? **alah nie je Boh!!!** Rovnako ako jahve nie je Boh! Máš to trochu domiešané.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 5. 10. 2021 o 19:55

@jox13, si magor? alah nie je Boh!!! Rovnako ako jahve nie je Boh! Máš to trochu domiešané.

Lenže arabské slovo Allah nie je meno (ako napr. Jahve), ale patrí do rovnakej kategórie slov ako ruské "Bog", nemecké "Gott", anglické "God", francúzske "Dieu", hebrejské "Elohim". Je to podobné ako by si hovoril "bůh nie je boh". Nehovoriac už o tom, aké veľké množstvo entít a egregorov si pripisuje titul boh. Bohov sú mraky (kvôli skreslenosti obrazov tohto pojmu v ľudských predstavách), ale Hierarchicky najvyššie riadenie v objektívnej realite je len jedno.

[quote="pid:36098, uid:623"]@jox13, si magor? alah nie je Boh!!! Rovnako ako jahve nie je Boh! Máš to trochu domiešané.[/quote] Lenže arabské slovo Allah nie je meno (ako napr. Jahve), ale patrí do rovnakej kategórie slov ako ruské "Bog", nemecké "Gott", anglické "God", francúzske "Dieu", hebrejské "Elohim". Je to podobné ako by si hovoril "bůh nie je boh". Nehovoriac už o tom, aké veľké množstvo entít a egregorov si pripisuje titul boh. Bohov sú mraky _(kvôli skreslenosti obrazov tohto pojmu v ľudských predstavách)_, ale Hierarchicky najvyššie riadenie v objektívnej realite je len jedno.

@jardob, presne to som mal na mysli. To, čo Arabi označujú slovom alah, nie je hierarchicky najvyššie riadenie. Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah. Takže to Boh nie je. Inak povedané, arabský boh, nie je Boh. smile

@jardob, presne to som mal na mysli. To, čo Arabi označujú slovom alah, nie je hierarchicky najvyššie riadenie. Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah. Takže to Boh nie je. Inak povedané, arabský boh, nie je Boh. :)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

si magor


predo mnou Ti odpovefal JardoB. Ja doplnim len jedno. Matúž 7, 13-25. Po ovoci poznáte ich. Pomaranče nezbierate z kríku plného tŕnia, ale z pomarančovníka. Su dobre stromy, ktore plodia dobré ovocie. A su zle stromy, plodiace ovocie zle, jedovaté. Tie je treba zotať a spáliť...


Ja doplním tento text tak. Že je len jeden Boh. HNR. A dajte si otázku, akonje tento Boh v moslimskej viere zobrazovaný? Viete?
Nijako, pretože všetko okolo nás, sa neda zobraziť.Všehomír aj my, sne len prejavenim sa.


Bohovia ako JHVH, Murugan, Perún, Lada, Vajrayogini, Thovt ale aj Sobek, to všetko boli a sú aspekty, prejavenia sa HNR. Viete, co je briliant však? Dajte briliant do svetla a začne žiariť rôznymi farbami, v zavislosti na to, na aku hranu vo vnutri či vonku vybrusu svetlo narazí.
A to, ze sa prejaví ta ktora farba neznamená, ze svetlo je modre, červené, biele alebo iné, znamena to, že sa na briliante manifestovala časť spektra, ktorú ste schopny vnímať Vasimi zmyslami vzhľadom na konkrétnu cast briliantu, teda prostredie v ktorom sa svetlo šíri....


[quote="pid:36098, uid:623"]si magor[/quote] predo mnou Ti odpovefal JardoB. Ja doplnim len jedno. Matúž 7, 13-25. Po ovoci poznáte ich. Pomaranče nezbierate z kríku plného tŕnia, ale z pomarančovníka. Su dobre stromy, ktore plodia dobré ovocie. A su zle stromy, plodiace ovocie zle, jedovaté. Tie je treba zotať a spáliť... Ja doplním tento text tak. Že je len jeden Boh. HNR. A dajte si otázku, akonje tento Boh v moslimskej viere zobrazovaný? Viete? Nijako, pretože všetko okolo nás, sa neda zobraziť.Všehomír aj my, sne len prejavenim sa. Bohovia ako JHVH, Murugan, Perún, Lada, Vajrayogini, Thovt ale aj Sobek, to všetko boli a sú aspekty, prejavenia sa HNR. Viete, co je briliant však? Dajte briliant do svetla a začne žiariť rôznymi farbami, v zavislosti na to, na aku hranu vo vnutri či vonku vybrusu svetlo narazí. A to, ze sa prejaví ta ktora farba neznamená, ze svetlo je modre, červené, biele alebo iné, znamena to, že sa na briliante manifestovala časť spektra, ktorú ste schopny vnímať Vasimi zmyslami vzhľadom na konkrétnu cast briliantu, teda prostredie v ktorom sa svetlo šíri....

Bohovia ako JHVH, Murugan, Perún, Lada, Vajrayogini, Thovt ale aj Sobek, to všetko boli a sú aspekty, prejavenia sa HNR.


To je krásna ukážka toho, že ani len netušíš o čom píšeš. Slovania žiadnych bohov nemali! Dávať diabla jahveho na úroveň nášho Perúna alebo Lady je urážka našich slávnych Predkov. A láskavo mi nevykaj.


Allah = Boh


alah != Boh. A o tom to je.


[quote="pid:36104, uid:183"]Bohovia ako JHVH, Murugan, Perún, Lada, Vajrayogini, Thovt ale aj Sobek, to všetko boli a sú aspekty, prejavenia sa HNR.[/quote] To je krásna ukážka toho, že ani len netušíš o čom píšeš. [Slovania žiadnych bohov nemali!](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3088/zemegu%C4%BEa/2#post-28109) Dávať diabla jahveho na úroveň nášho Perúna alebo Lady je urážka našich slávnych Predkov. A láskavo mi nevykaj. [quote="pid:36105, uid:254"]Allah = Boh[/quote] alah != Boh. A o tom to je.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Po ovoci poznáte ich.


História 1400 rokov islamu v skratke:
https://www.mojevideo.sk/video/35b80/historia_1400_rokov_islamu_v_skratke_cz_titulky.html


Je to síce Američanka, takže je ideologicky ovplyvnená, ale niektorými vyjadreniami udrela klinec po hlavičke. A nie, nezačínajte s tým, že je rozdiel medzi koranickým a historicky sformovaným islamom. To je obyčajná demagógia jeho podporovateľov.


[quote="pid:36104, uid:183"]Po ovoci poznáte ich.[/quote] **História 1400 rokov islamu v skratke:** https://www.mojevideo.sk/video/35b80/historia_1400_rokov_islamu_v_skratke_cz_titulky.html Je to síce Američanka, takže je ideologicky ovplyvnená, ale niektorými vyjadreniami udrela klinec po hlavičke. A nie, nezačínajte s tým, že je rozdiel medzi koranickým a historicky sformovaným islamom. To je obyčajná demagógia jeho podporovateľov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

ani len netušíš o čom píšeš.

aj holubica letiaca nad modrou oblohou je prejavenie sa najvyššieho.
ale aj vajrayogini, pijúca z čaše krv, hnevné prejavenie sa jedného z aspektov Boha.
ja viem o čom píšem a ak neviem, rád sa skorigujem. Fakty? Pôvodne učenie Ježiša, ktoreho hrob sa nachadza v Kašmíre vo forme "evanjelia" odovzdal jeden z dalajlámov jednému z papežov v minulom storočí. Monoteizmus a schopnost ľudí s Božou iskrou v tele, nielen so svedomim, ale aj so schopnosťami meniť svet na zaklade pochopenia, že myšlienky vedú ku matérii a energia sa dá zmeniť na matériu , dôlezita je len miera uvedomenia si vesmíru v sebe samom.


Ako kvapka, ktora pochopí, ze je more a môže vyvolať aj obrovské vlny, ale môže aj jemne omývať brehy. A môže ona a veľa dalších vekmi zničit aj najpevnejší kameň. Pretože jedna kvapka je more a more je bezpocet kvapiek.


Zalezí len na kvapke, ci bude morom, alebo len kvapkou, ktorú vysuší slaby svit slnka a po ktorej zostane len trocha soli na zemi....


[quote="pid:36106, uid:623"]ani len netušíš o čom píšeš.[/quote] aj holubica letiaca nad modrou oblohou je prejavenie sa najvyššieho. ale aj vajrayogini, pijúca z čaše krv, hnevné prejavenie sa jedného z aspektov Boha. ja viem o čom píšem a ak neviem, rád sa skorigujem. Fakty? Pôvodne učenie Ježiša, ktoreho hrob sa nachadza v Kašmíre vo forme "evanjelia" odovzdal jeden z dalajlámov jednému z papežov v minulom storočí. Monoteizmus a schopnost ľudí s Božou iskrou v tele, nielen so svedomim, ale aj so schopnosťami meniť svet na zaklade pochopenia, že myšlienky vedú ku matérii a energia sa dá zmeniť na matériu , dôlezita je len miera uvedomenia si vesmíru v sebe samom. Ako kvapka, ktora pochopí, ze je more a môže vyvolať aj obrovské vlny, ale môže aj jemne omývať brehy. A môže ona a veľa dalších vekmi zničit aj najpevnejší kameň. Pretože jedna kvapka je more a more je bezpocet kvapiek. Zalezí len na kvapke, ci bude morom, alebo len kvapkou, ktorú vysuší slaby svit slnka a po ktorej zostane len trocha soli na zemi....

ale aj vajrayogini, pijúca z čaše krv, hnevné prejavenie sa jedného z aspektov Boha.


To je z pohľadu singularity. Z najvyššieho pohľadu neexistuje nič, len dobro/láska/ľúbosť. Lenže my žijeme v dualite. A z nášho pohľadu sú rozdiely markantné. To je aj dôvod existencie duality. Aby sme pochopili/zažili, aké čo je to láska tým, že poznáme opak. Aby sme vedeli, aké to je, keď sa odvrátime od lásky.


Toto nijako nesúvisí s tým, že alah nie je Boh. Treba sa vrátiť naspäť na zem.


[quote="pid:36111, uid:183"]ale aj vajrayogini, pijúca z čaše krv, hnevné prejavenie sa jedného z aspektov Boha.[/quote] To je z pohľadu singularity. Z najvyššieho pohľadu neexistuje nič, len dobro/láska/ľúbosť. Lenže my žijeme v dualite. A z nášho pohľadu sú rozdiely markantné. To je aj dôvod existencie duality. Aby sme pochopili/zažili, aké čo je to láska tým, že poznáme opak. Aby sme vedeli, aké to je, keď sa odvrátime od lásky. Toto nijako nesúvisí s tým, že alah nie je Boh. Treba sa vrátiť naspäť na zem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

pozri si Angelologiu dejin od Palesa.... podka tradicie este zo zaciatku krestanstva je 9 hierarchii od anjela pocnuc az po serafina konciac , nad tym je Boh ako najvyssia entita, ktora sama o sebe je ale mimo stvorenia, kam su zaradeni aj tieto duchovne hierarchie. Elohim (a Jahve) su podla tohto, ak si dobre pamatam 4.hierarchie od spodu (teda od cloveka), Michael je v tomto na najvyssej hierarchii. Lucifer je z hierarchie cherubin (2.najvyssia) ako povodny zdroj zla, ktore vzniklo jeho padom v dosledku pychy. Vcelku doplnenie obrazu, aj ked nemusis vsetko akceptovat


pozri si Angelologiu dejin od Palesa.... podka tradicie este zo zaciatku krestanstva je 9 hierarchii od anjela pocnuc az po serafina konciac , nad tym je Boh ako najvyssia entita, ktora sama o sebe je ale mimo stvorenia, kam su zaradeni aj tieto duchovne hierarchie. Elohim (a Jahve) su podla tohto, ak si dobre pamatam 4.hierarchie od spodu (teda od cloveka), Michael je v tomto na najvyssej hierarchii. Lucifer je z hierarchie cherubin (2.najvyssia) ako povodny zdroj zla, ktore vzniklo jeho padom v dosledku pychy. Vcelku doplnenie obrazu, aj ked nemusis vsetko akceptovat

oto nijako nesúvisí s tým


ale súvisí. Píšem o tom hore. Píšeš alah, to súhlasím. Ja hovorím Allah. Teda Boh, kanál, ktorý prišiel Mohamedovi tak, ako pred tym Ježišovi a iným.


[quote="pid:36112, uid:623"]oto nijako nesúvisí s tým[/quote] ale súvisí. Píšem o tom hore. Píšeš alah, to súhlasím. Ja hovorím Allah. Teda Boh, kanál, ktorý prišiel Mohamedovi tak, ako pred tym Ježišovi a iným.

pozri si Angelologiu dejin od Palesa....


mohamed vraj bol inšpirovaný archanjelom Gabrielom. Takže sme doma, alah nie je to Boh!


ale súvisí. Píšem o tom hore. Píšeš alah, to súhlasím. Ja hovorím Allah. Teda Boh, kanál, ktorý prišiel Mohamedovi tak, ako pred tym Ježišovi a iným.


Netvár sa, že nerozumieš. Je jedno ako to napíšeš, môžeš to ochrchlať koľko chceš. Vždy to bude to isté. To, čo moslimovia považujú za svojho boha nie je Boh. Toto tvoje prekrúcanie je dôsledok míny založenej v KSB. A výsledok môžeme vidieť na tomto fóre.


[quote="pid:36203, uid:187"]pozri si Angelologiu dejin od Palesa....[/quote] mohamed vraj bol inšpirovaný archanjelom Gabrielom. Takže sme doma, alah nie je to Boh! [quote="pid:36204, uid:183"]ale súvisí. Píšem o tom hore. Píšeš alah, to súhlasím. Ja hovorím Allah. Teda Boh, kanál, ktorý prišiel Mohamedovi tak, ako pred tym Ježišovi a iným.[/quote] Netvár sa, že nerozumieš. Je jedno ako to napíšeš, môžeš to ochrchlať koľko chceš. Vždy to bude to isté. To, čo moslimovia považujú za svojho boha nie je Boh. Toto tvoje prekrúcanie je dôsledok míny založenej v KSB. A výsledok môžeme vidieť na tomto fóre.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 6. 10. 2021 o 14:24

Ja hovorím Allah. Teda Boh, kanál, ktorý prišiel Mohamedovi


To je ovšem vyjádření muslima. Nikdo jiný si nemůže myslet, že k Mohamedovi přišel Bůh. A co mu Bůh měl poradil? Vést válku? Vraždit? Vzít si za manželku dítě?


Islám je hrozba, a nic na tom nezmění ani to, že rabíni, kteří ho psali, do něj vepsali i tu a tam pravdu a užitečnou informaci. Bez toho by "nefungoval". Ostatní je hrůza a jde spíše o bojový manuál.


Já stále nechápu rozdíl mezi historickým a koránickým islámem. Je to jedno a totéž, ve své podstatě.


[quote="pid:36204, uid:183"]Ja hovorím Allah. Teda Boh, kanál, ktorý prišiel Mohamedovi[/quote] To je ovšem vyjádření muslima. Nikdo jiný si nemůže myslet, že k Mohamedovi přišel Bůh. A co mu Bůh měl poradil? Vést válku? Vraždit? Vzít si za manželku dítě? Islám je hrozba, a nic na tom nezmění ani to, že rabíni, kteří ho psali, do něj vepsali i tu a tam pravdu a užitečnou informaci. Bez toho by "nefungoval". Ostatní je hrůza a jde spíše o bojový manuál. Já stále nechápu rozdíl mezi historickým a koránickým islámem. Je to jedno a totéž, **ve své podstatě**.

@jox13, si magor? alah nie je Boh!!! Rovnako ako jahve nie je Boh! Máš to trochu domiešané.

To, čo Arabi označujú slovom alah, nie je hierarchicky najvyššie riadenie. Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah. Takže to Boh nie je. Inak povedané, arabský boh, nie je Boh.

Co to tady bloudí za medvěda Ogare, moudrému člověku se zapomněl uklonit, za dary poděkovat?
Navíc se plašíš a urážíš vhled @jox13 , nechceš raději začít místo útoků spolupráci? Můžeš pomoct třeba s dějinami starých Slovanů, poznáním, jejich skutečnou sílou, ta jediná mohla držet GP na uzdě(nebo v míru), tak se ptej, mám všechny informace nebo můžeš urážet někoho kdo ti může dát víc informací, aby ti rozšířil míru.

Co nám například říkají dějiny Slovanů o tomto kultu, možné souvislosti s naší rodovou pamětí, hvězdicové pevnosti? Je hodně otázek, ale chybí obrázek
Přehlížený symbol dávné civilizace 1
https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/09/prehlizeny-symbol-davne-civilizace-1.html

a dál navazuje
Saturnský mýtus, antická archetypálna symbolika, pólová konštelácia a kozmická katastrofa
https://marioolah.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500654


[quote="pid:36098, uid:623"]@jox13, si magor? alah nie je Boh!!! Rovnako ako jahve nie je Boh! Máš to trochu domiešané.[/quote] [quote="pid:36103, uid:623"]To, čo Arabi označujú slovom alah, nie je hierarchicky najvyššie riadenie. Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah. Takže to Boh nie je. Inak povedané, arabský boh, nie je Boh.[/quote] Co to tady bloudí za medvěda Ogare, moudrému člověku se zapomněl uklonit, za dary poděkovat? Navíc se plašíš a urážíš vhled @jox13 , nechceš raději začít místo útoků spolupráci? Můžeš pomoct třeba s dějinami starých Slovanů, poznáním, jejich skutečnou sílou, ta jediná mohla držet GP na uzdě(nebo v míru), tak se ptej, mám všechny informace nebo můžeš urážet někoho kdo ti může dát víc informací, aby ti rozšířil míru. Co nám například říkají dějiny Slovanů o tomto kultu, možné souvislosti s naší rodovou pamětí, hvězdicové pevnosti? Je hodně otázek, ale chybí obrázek Přehlížený symbol dávné civilizace 1 https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2021/09/prehlizeny-symbol-davne-civilizace-1.html https://1.bp.blogspot.com/-eZckjV1n0dU/YVWBNf6CLSI/AAAAAAAAJWE/J0R4XRJimPQ1BkLM2PIBx0yKqgg4kfONQCLcBGAsYHQ/s320/symboly.jpg a dál navazuje Saturnský mýtus, antická archetypálna symbolika, pólová konštelácia a kozmická katastrofa https://marioolah.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=500654

Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah.

Nie nepoužili! Arabi slovenské slovo Boh nepoznajú. Boh sa po arabsky povie Allah (الله). Druhá vec je, že v minulosti ľudia slovami Boh (a jeho ekvivalentmi v iných jazykoch) nazývali kadejaké sošky a egregory.


Vo všetkých takzvaných svätých knihách sú aj skreslenia a výmysly. Je to tak aj preto, pretože človek dostal od Boha svedomie, rozum a intuíciu, a je povinný ich používať a Rozlišovať, čo je od Boha a čo nie. Stať sa dogmatickým zombi je to isté, ako povedať, že svedomie a rozum nepotrebujem.


[quote="pid:36103, uid:623"]Keby to bol Boh, tak by použili slovo Boh. Lenže používajú alah.[/quote] Nie nepoužili! Arabi slovenské slovo Boh nepoznajú. Boh sa po arabsky povie Allah (الله). Druhá vec je, že v minulosti ľudia slovami Boh (a jeho ekvivalentmi v iných jazykoch) nazývali kadejaké sošky a egregory. Vo všetkých takzvaných svätých knihách sú aj skreslenia a výmysly. Je to tak aj preto, pretože človek dostal od Boha svedomie, rozum a intuíciu, a je povinný ich používať a Rozlišovať, čo je od Boha a čo nie. Stať sa dogmatickým zombi je to isté, ako povedať, že svedomie a rozum nepotrebujem.

To je ovšem vyjádření muslima. Nikdo jiný si nemůže myslet, že k Mohamedovi přišel Bůh. A co mu Bůh měl poradil? Vést válku? Vraždit? Vzít si za manželku dítě?


Islám je hrozba, a nic na tom nezmění ani to, že rabíni, kteří ho psali, do něj vepsali i tu a tam pravdu a užitečnou informaci. Bez toho by "nefungoval". Ostatní je hrůza a jde spíše o bojový manuál.


Já stále nechápu rozdíl mezi historickým a koránickým islámem. Je to jedno a totéž, ve své podstatě.


Vďaka Bohu niekto normálny. Už som si myslel, že sú tu všetci stratení.


[quote="pid:36221, uid:372"]To je ovšem vyjádření muslima. Nikdo jiný si nemůže myslet, že k Mohamedovi přišel Bůh. A co mu Bůh měl poradil? Vést válku? Vraždit? Vzít si za manželku dítě? Islám je hrozba, a nic na tom nezmění ani to, že rabíni, kteří ho psali, do něj vepsali i tu a tam pravdu a užitečnou informaci. Bez toho by "nefungoval". Ostatní je hrůza a jde spíše o bojový manuál. Já stále nechápu rozdíl mezi historickým a koránickým islámem. Je to jedno a totéž, ve své podstatě.[/quote] **Vďaka Bohu niekto normálny. Už som si myslel, že sú tu všetci stratení.**
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 10. 2021 o 20:29

Niektorí si tu idealizujú aj Ramzana Kadyrova a zabúdajú na to, čo robil v deväťdesiatych rokoch spolu so svojim otcom. Moslimovia v Rusku čakajú len na to, kým bude Rusko opäť slabé. Momentálne sa šíria do všetkých miest a upevňujú svoje pozície. Táto chyba Vladimíra Putina sa môže vymstiť.


Egregoriálne pôsobenie je tiež veľmi nebezpečné. Len sa pozrite, čo to dorobilo s Hoxom a akí nekritickí obdivovatelia a obhajcovia sa stali aj z mnohých členov tejto komunity. Všetko pod vplyvom míny založenej v KSB prepašovanej tam Michailom Veličkom.


Zaujímavé je, že myšlienky o akože dobrom islame sa šíria len mimo moslimov. Oni sami medzi sebou šíria úplne iné veci.


História 1400 rokov islamu v skratke:
https://www.mojevideo.sk/video/35b80/historia_1400_rokov_islamu_v_skratke_cz_titulky.html


Niektorí si tu idealizujú aj Ramzana Kadyrova a zabúdajú na to, čo robil v deväťdesiatych rokoch spolu so svojim otcom. Moslimovia v Rusku čakajú len na to, kým bude Rusko opäť slabé. Momentálne sa šíria do všetkých miest a upevňujú svoje pozície. Táto chyba Vladimíra Putina sa môže vymstiť. Egregoriálne pôsobenie je tiež veľmi nebezpečné. Len sa pozrite, čo to dorobilo s Hoxom a akí nekritickí obdivovatelia a obhajcovia sa stali aj z mnohých členov tejto komunity. Všetko pod vplyvom míny založenej v KSB prepašovanej tam Michailom Veličkom. Zaujímavé je, že myšlienky o akože dobrom islame sa šíria len mimo moslimov. Oni sami medzi sebou šíria úplne iné veci. História 1400 rokov islamu v skratke: https://www.mojevideo.sk/video/35b80/historia_1400_rokov_islamu_v_skratke_cz_titulky.html
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 10. 2021 o 20:50

Takže vaříme pořád stejný gulášek , perte se a žerte se . Islám má tak jako křestanství , jehož jsme stále počítaným elektorátem , co dohánět v chápání čemu a komu slouží .
Tím , že budeme tupě šlapat na islám , si budeme , jak by se patrně vyjádřil Nistor , srát na vlastní hlavu , k radosti těch , kteří se snaží všechny rozeštvat . Jak ukazuje zkušenost v RF a i v Jugoslávii a např. v Sýrii , tak soužití věřících obou náboženství je možný , pokud jim tam kdosi nebude nasunovat ozbrojenou opozici .
On když se sejde muslim a křestan , kteří si chtějí popovídat se sousedem , tak si nejednou uvědomí , že si rozumí ve svém chápání toho , co si představují pod výrazem spravedlivá společnost .
Pokud jsou to tupí blbci , fungující podle toho , co jim nažvaní jejich fanatický duchovní či politik, tak toho samozřejmě schopni nejsou , ale svojí vlastní vinou .


Takže vaříme pořád stejný gulášek , perte se a žerte se . Islám má tak jako křestanství , jehož jsme stále počítaným elektorátem , co dohánět v chápání čemu a komu slouží . Tím , že budeme tupě šlapat na islám , si budeme , jak by se patrně vyjádřil Nistor , srát na vlastní hlavu , k radosti těch , kteří se snaží všechny rozeštvat . Jak ukazuje zkušenost v RF a i v Jugoslávii a např. v Sýrii , tak soužití věřících obou náboženství je možný , pokud jim tam kdosi nebude nasunovat ozbrojenou opozici . On když se sejde muslim a křestan , kteří si chtějí popovídat se sousedem , tak si nejednou uvědomí , že si rozumí ve svém chápání toho , co si představují pod výrazem spravedlivá společnost . Pokud jsou to tupí blbci , fungující podle toho , co jim nažvaní jejich fanatický duchovní či politik, tak toho samozřejmě schopni nejsou , ale svojí vlastní vinou .

Ogare , klidně si nesouhlas zakroužkuj třeba desetkrát a potom si můžeš připsat nějaké další motto , které zdánlivě dodá to , co v tobě chybí .


Ogare , klidně si nesouhlas zakroužkuj třeba desetkrát a potom si můžeš připsat nějaké další motto , které zdánlivě dodá to , co v tobě chybí .

Takže vaříme pořád stejný gulášek , perte se a žerte se .


Všetky náboženstvá sú zlo. Kým toto nepochopíš, tak stále budeš hľadať perly v hnoji. Ja si ich radšej vylovím priamo pri zdroji. Okrem toho, kresťania sú zodpovední za stav, v ktorom sa nachádzame. Po stovkách rokov konečne prestávajú byť nebezpeční z objektívnych aj subjektívnych príčin. Máme ich nahradiť niečím, čo je v štádiu vývoja, v akom boli kresťania pred päťsto a viac rokmi? Pretože týmto svojim prístupom tomu otvárate dvere, ani si to neuvedomujete. Ďakujem, neprosím.


[quote="pid:36450, uid:185"]Takže vaříme pořád stejný gulášek , perte se a žerte se .[/quote] Všetky náboženstvá sú zlo. Kým toto nepochopíš, tak stále budeš hľadať perly v hnoji. Ja si ich radšej vylovím priamo pri zdroji. Okrem toho, kresťania sú zodpovední za stav, v ktorom sa nachádzame. Po stovkách rokov konečne prestávajú byť nebezpeční z objektívnych aj subjektívnych príčin. Máme ich nahradiť niečím, čo je v štádiu vývoja, v akom boli kresťania pred päťsto a viac rokmi? Pretože týmto svojim prístupom tomu otvárate dvere, ani si to neuvedomujete. Ďakujem, neprosím.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 10. 2021 o 21:08

Jak ukazuje zkušenost v RF a i v Jugoslávii a např. v Sýrii ,


To je sice pravda, ale stačí jen jiskřička a ta výbušná směs, zvaná islám, vybuchne.


V Rusku to zatím řídí mistrně, pravda. Ale ta náklonnost k islámu podle mě pramení z toho, že vědí, že stačí ona jiskra a bylo by zle. To o jiných skupinách říct nelze.


On když se sejde muslim a křestan , kteří si chtějí popovídat se sousedem , tak si nejednou uvědomí , že si rozumí ve svém chápání toho , co si představují pod výrazem spravedlivá společnost .


To ano, jako jednotlivci. Kéž by těch jednotlivců byla většina.


[quote="pid:36450, uid:185"]Jak ukazuje zkušenost v RF a i v Jugoslávii a např. v Sýrii ,[/quote] To je sice pravda, ale stačí jen jiskřička a ta výbušná směs, zvaná islám, vybuchne. V Rusku to zatím řídí mistrně, pravda. Ale ta náklonnost k islámu podle mě pramení z toho, že vědí, že stačí ona jiskra a bylo by zle. To o jiných skupinách říct nelze. [quote="pid:36450, uid:185"]On když se sejde muslim a křestan , kteří si chtějí popovídat se sousedem , tak si nejednou uvědomí , že si rozumí ve svém chápání toho , co si představují pod výrazem spravedlivá společnost .[/quote] To ano, jako jednotlivci. Kéž by těch jednotlivců byla většina.
Upravené 7. 10. 2021 o 21:12

Vďaka Bohu niekto normálny. Už som si myslel, že sú tu všetci stratení.

Ogare, všechno zapal, všechny separuj, pak už to přijde, království nebeské Slovanské na zemi, ale jen pro ty pravé věřící, co uděláme s ostatními bude jen nutné zlo pro dobro všech, hlavně mě, globalizace není a nebude.
Jestli tohle nevidíš a koncepci konzumuješ, tak jsi buď nechápající nebo finálnímu holocaustu pomáhající.
Bible je plná nenávisti(Starý Zákon),Korán díky vykladačům taky, pro hloupé ovce návod jak se vymlátit navzájem, posla zprávy jsi zabil a knihou 100x překroucenou ukazuješ na vrahy, ale pravdu nehledáš. Kniha jako kniha, ty dokazuješ, že umění a pravda je ti cizí, stejně jako Láska, frčíš dogma, které ani nechceš chápat, jen ještě dostat klacek do ruky, abys mohl opice vodou smáčet, trestat za jejich vzdor.
Kdybych se měl nechat tebou vést(řídit společnost), budu raději zvažovat NWO, kde bych umíral alespoň s pocitem porážky nepřítelem, ale ty se schováváš za Slovany, a to mě sere, páč o nich víš kulový... Není to osobní, je to výhrada k tuposti prožívání reality.
Ramzan Kadyrov je Člověk, který je v bohu a je jedno, že ho nazývá Alláh.
Ty jsi co, produkt loutkovodičů, pomoc Islám nerozumím, bojím, raději zničím?


[quote="pid:36448, uid:623"]Vďaka Bohu niekto normálny. Už som si myslel, že sú tu všetci stratení.[/quote] Ogare, všechno zapal, všechny separuj, pak už to přijde, království nebeské Slovanské na zemi, ale jen pro ty pravé věřící, co uděláme s ostatními bude jen nutné zlo pro dobro všech, hlavně mě, globalizace není a nebude. Jestli tohle nevidíš a koncepci konzumuješ, tak jsi buď nechápající nebo finálnímu holocaustu pomáhající. Bible je plná nenávisti(Starý Zákon),Korán díky vykladačům taky, pro hloupé ovce návod jak se vymlátit navzájem, posla zprávy jsi zabil a knihou 100x překroucenou ukazuješ na vrahy, ale pravdu nehledáš. Kniha jako kniha, ty dokazuješ, že umění a pravda je ti cizí, stejně jako Láska, frčíš dogma, které ani nechceš chápat, jen ještě dostat klacek do ruky, abys mohl opice vodou smáčet, trestat za jejich vzdor. Kdybych se měl nechat tebou vést(řídit společnost), budu raději zvažovat NWO, kde bych umíral alespoň s pocitem porážky nepřítelem, ale ty se schováváš za Slovany, a to mě sere, páč o nich víš kulový... Není to osobní, je to výhrada k tuposti prožívání reality. Ramzan Kadyrov je Člověk, který je v bohu a je jedno, že ho nazývá Alláh. Ty jsi co, produkt loutkovodičů, pomoc Islám nerozumím, bojím, raději zničím?

Ty jsi slušný zaslepenec . Jací křestané jsou viníkem dnešního stavu . Ti lidé kteří museli chodit do kostela a odvádět desátek nedožrané církvi ? Či ti , kteří celoživotně žili a žijí v koncentráku , kde jim imrvére vymývají mozek propagandou a vidí nepřítele tam , kde jsou jen ti stejní podvedení hlupáci jako oni ? I ty jsi se zařadil do předpřipravené skupiny . Jen není jisté , zda pracuješ z hlouposti , či ze záměru .
Vinen je ten , kdo zavedl a řídí tento koncentrák . Spoluvinen je ten , kdo pomáhá zotročovat ostatní , i když ve svém idiotismu zotročuje i sám sebe , protože ve spravedlivé společnosti by byl mnohonásobně svobodnější , než v roli drába .
Až v dnešní době , po změně rychlosti sociálního a biologického času se viníkem vlastní hlouposti stává i ten , kdo sám sobě nedovoluje uvědomit si , že není zvíře ani naprogramovaný automat , ale člověk .
A vo tom to je .


Ty jsi slušný zaslepenec . Jací křestané jsou viníkem dnešního stavu . Ti lidé kteří museli chodit do kostela a odvádět desátek nedožrané církvi ? Či ti , kteří celoživotně žili a žijí v koncentráku , kde jim imrvére vymývají mozek propagandou a vidí nepřítele tam , kde jsou jen ti stejní podvedení hlupáci jako oni ? I ty jsi se zařadil do předpřipravené skupiny . Jen není jisté , zda pracuješ z hlouposti , či ze záměru . Vinen je ten , kdo zavedl a řídí tento koncentrák . Spoluvinen je ten , kdo pomáhá zotročovat ostatní , i když ve svém idiotismu zotročuje i sám sebe , protože ve spravedlivé společnosti by byl mnohonásobně svobodnější , než v roli drába . Až v dnešní době , po změně rychlosti sociálního a biologického času se viníkem vlastní hlouposti stává i ten , kdo sám sobě nedovoluje uvědomit si , že není zvíře ani naprogramovaný automat , ale člověk . A vo tom to je .

Jiří , on to nikdo řídit nemusí , lidé se dokážou domluvit sami mezi sebou a to i tehdy , kdy každý mluví jiným jazykem . Ono není žádným kumštem odkoukat , že ten od vedle má stejné životní potřeby jako já . A když poznám že i on má o něco zájem , že i on se v životě , rodině , domácnosti má co ohánět a nemá pod čepicí rohy , tak už není tak těžké najít společné zájmy a řeč .
Pokud by byla pravda co ty tvrdíš , tak slovo kupec by nemohlo existovat , protože vzájemný obchod je často tou první pusou , při seznamování národů .
Ta jiskřička zloby nevzniká od těchto lidí , ta je tam vždy donesena , ale teprve tehdy , když je uměle vyvolána nenávist zvenčí .
Tím co s Ogarem společně pouštíte do světa , se stáváte nepřátelským článkem pro všechny .


Jiří , on to nikdo řídit nemusí , lidé se dokážou domluvit sami mezi sebou a to i tehdy , kdy každý mluví jiným jazykem . Ono není žádným kumštem odkoukat , že ten od vedle má stejné životní potřeby jako já . A když poznám že i on má o něco zájem , že i on se v životě , rodině , domácnosti má co ohánět a nemá pod čepicí rohy , tak už není tak těžké najít společné zájmy a řeč . Pokud by byla pravda co ty tvrdíš , tak slovo kupec by nemohlo existovat , protože vzájemný obchod je často tou první pusou , při seznamování národů . Ta jiskřička zloby nevzniká od těchto lidí , ta je tam vždy donesena , ale teprve tehdy , když je uměle vyvolána nenávist zvenčí . Tím co s Ogarem společně pouštíte do světa , se stáváte nepřátelským článkem pro všechny .

Míny založené v KSB sa u niektorých jedincov naplno prejavujú. Smutné.


Míny založené v KSB sa u niektorých jedincov naplno prejavujú. Smutné.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 10. 2021 o 21:52

Míny založené v KSB sa u niektorých jedincov naplno prejavujú. Smutné.

Mina sem, mina tam, mohl bych poprosit o rozbor toho tvého pojmu mina v KSB, kterou používáš jako zaklínadlo když ti dojdou slova?


[quote="pid:36468, uid:623"]Míny založené v KSB sa u niektorých jedincov naplno prejavujú. Smutné.[/quote] Mina sem, mina tam, mohl bych poprosit o rozbor toho tvého pojmu mina v KSB, kterou používáš jako zaklínadlo když ti dojdou slova?

Já si místo citátu uvedu přísloví .
Chytrému napověz , na hlupáka vezmi hůl .


Já si místo citátu uvedu přísloví . Chytrému napověz , na hlupáka vezmi hůl .

Ta jiskřička zloby nevzniká od těchto lidí , ta je tam vždy donesena ,


Naprosto souhlasím. Já taky nebojuju s islámem nebo s muslimy. Ale ten, kdo tu jiskřičku donese, ví, kde je rozbuška. A tou je především islám a korán.


Pokud by toto konstatování někoho "nastartovalo", tak jen potvrdí můj názor.


Příslušníci kterého náboženství jsou tak nesmírně citliví a "startovací"? Křesťané? Budhisté? Na jakékoli náboženství dnes můžete útočit, nestane se nic. Zkuste totéž s islámem....


Mimochodem, ten korán... on existuje i jiný? A kde? Někdo se jím někdy řídil? Je to taková manželka poručíka Colomba, ale o její existenci jsem pochybovat nemusel.


Opět, neříkám, že bychom měli BOJOVAT s islámem, provokovat. Ale... nejsme v Rusku, kde okolo něj musejí chodit po špičkách, můžeme věci nazvat pravými jmény.


[quote="pid:36465, uid:185"]Ta jiskřička zloby nevzniká od těchto lidí , ta je tam vždy donesena ,[/quote] Naprosto souhlasím. Já taky **nebojuju** s islámem nebo s muslimy. Ale ten, kdo tu jiskřičku donese, ví, kde je rozbuška. A tou je především islám a korán. Pokud by toto konstatování někoho "nastartovalo", tak jen potvrdí můj názor. Příslušníci kterého náboženství jsou tak nesmírně citliví a "startovací"? Křesťané? Budhisté? Na jakékoli náboženství dnes můžete útočit, nestane se nic. Zkuste totéž s islámem.... Mimochodem, ten korán... on existuje i jiný? A kde? Někdo se jím někdy řídil? Je to taková manželka poručíka Colomba, ale o její existenci jsem pochybovat nemusel. Opět, neříkám, že bychom měli BOJOVAT s islámem, provokovat. Ale... nejsme v Rusku, kde okolo něj musejí chodit po špičkách, můžeme věci nazvat pravými jmény.

Mina sem, mina tam, mohl bych poprosit o rozbor toho tvého pojmu mina v KSB, kterou používáš jako zaklínadlo když ti dojdou slova?


Už som ich rozoberal, mal si pozornejšie sledovať. Jednou z mín v KSB je skrytá obhajoba a adorácia islamu, ktorá mu na podvedomej úrovni otvára dvere k nám. Si toho jasným príkladom. Odhalenie ostatných si ponechám, kým na ne príde čas.


Já si místo citátu uvedu přísloví .
Chytrému napověz , na hlupáka vezmi hůl .


Aby si neskončil dobitý vlastnou palicou. Samopoškodzovanie je hriech.


[quote="pid:36469, uid:641"]Mina sem, mina tam, mohl bych poprosit o rozbor toho tvého pojmu mina v KSB, kterou používáš jako zaklínadlo když ti dojdou slova?[/quote] Už som ich rozoberal, mal si pozornejšie sledovať. Jednou z mín v KSB je skrytá obhajoba a adorácia islamu, ktorá mu na podvedomej úrovni otvára dvere k nám. Si toho jasným príkladom. Odhalenie ostatných si ponechám, kým na ne príde čas. [quote="pid:36470, uid:185"]Já si místo citátu uvedu přísloví . Chytrému napověz , na hlupáka vezmi hůl .[/quote] Aby si neskončil dobitý vlastnou palicou. Samopoškodzovanie je hriech.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 7. 10. 2021 o 22:24

Se stejnou logikou mohu tvrdit , že vinen je bílý muž . Či žlutý mrož . Nebo oranžové saranče . Zapadá to do vyježděné drážky , kterou kdosi předem , podle plné funkce řízení , nainstaloval pro hlupáčky .
Jiný myslitel dnes se stejnou logikou vykřikuje , že nebezpeční jsou ti neočkovaní . Další hrozí všem , kteří vypouštějí co2 , např. kojencům . A jaký je rozdíl mezi tímto křičícím davem ? Žádný , jsou to jen biologické pytle , nepoužívající svůj rozum a nabízenou intuici .


Se stejnou logikou mohu tvrdit , že vinen je bílý muž . Či žlutý mrož . Nebo oranžové saranče . Zapadá to do vyježděné drážky , kterou kdosi předem , podle plné funkce řízení , nainstaloval pro hlupáčky . Jiný myslitel dnes se stejnou logikou vykřikuje , že nebezpeční jsou ti neočkovaní . Další hrozí všem , kteří vypouštějí co2 , např. kojencům . A jaký je rozdíl mezi tímto křičícím davem ? Žádný , jsou to jen biologické pytle , nepoužívající svůj rozum a nabízenou intuici .

Ted jsi mne pobavil Ogare . Ty šmahem odsuzuješ všechny věřící v korán a dojemně přitom píšeš o hříchu . Káže vodu , pije víno . Říká ti to přísloví něco ?
Ten kdo dokáže napsat , že Nám někdo otevírá dveře , evidentně nechápe podstatu světa . Všechny dveře jsou otevřené , kromě těch , které si zavřeme . Třeba ty původní koránské .


Ted jsi mne pobavil Ogare . Ty šmahem odsuzuješ všechny věřící v korán a dojemně přitom píšeš o hříchu . Káže vodu , pije víno . Říká ti to přísloví něco ? Ten kdo dokáže napsat , že Nám někdo otevírá dveře , evidentně nechápe podstatu světa . Všechny dveře jsou otevřené , kromě těch , které si zavřeme . Třeba ty původní koránské .
Upravené 7. 10. 2021 o 22:32

Se stejnou logikou mohu tvrdit , že vinen je bílý muž . Či žlutý mrož . Nebo oranžové saranče .


No, to by bylo hloupé. Já taky netvrdím, že za něco může muslim. Já tvrdím, že za to může korán jako bojový manuál a ti, kdož ty nálože záměrně zapalují.


Není to PROTI lidem, Putinovče. Lidé jsou úplně stejní a je jedno, odkud jsou a k čemu se hlásí.
To nástroje, ty jsou nebezpečné. A islám je jedním z těch nástrojů. (Starý zákon skrze "židy" na to jde jinak a mnohem mazaněji a pro lidstvo jako takové je nebezpečnější, ale to je jiné téma). Ale nechápu tu obhajobu manipulativního systému. Proti lidem jako takovým jsem přece neřekl ani půlku křivého slova.


Ostatně soudím, že další diskuse je zbytečná.


[quote="pid:36474, uid:185"]Se stejnou logikou mohu tvrdit , že vinen je bílý muž . Či žlutý mrož . Nebo oranžové saranče .[/quote] No, to by bylo hloupé. Já taky netvrdím, že za něco může muslim. Já tvrdím, že za to může korán jako bojový manuál a ti, kdož ty nálože záměrně zapalují. Není to PROTI lidem, Putinovče. Lidé jsou úplně stejní a je jedno, odkud jsou a k čemu se hlásí. To nástroje, ty jsou nebezpečné. A islám je jedním z těch nástrojů. (Starý zákon skrze "židy" na to jde jinak a mnohem mazaněji a pro lidstvo jako takové je nebezpečnější, ale to je jiné téma). Ale nechápu tu obhajobu manipulativního systému. Proti lidem jako takovým jsem přece neřekl ani půlku křivého slova. Ostatně soudím, že další diskuse je zbytečná.
Upravené 7. 10. 2021 o 22:44

Mimochodem, ten korán... on existuje i jiný? A kde? Někdo se jím někdy řídil? Je to taková manželka poručíka Colomba, ale o její existenci jsem pochybovat nemusel.

Já zkoušel mluvit a muslimem jako věřící s věřícím a není tam rozdíl ve vnímání dobra a zla, rozdíl je když budeš zpochybňovat jeho víru, ale proč bych to dělal? Přišla k nám do debaty Polka a hned, že Ježíš je syn boha a Alláh byl jen prorok..., ukončil jsem po chvilce debatu, protože to vypadalo na řezání hlavy a vyhazování do vzduchu.
Polka si chtěla dokázat, že je dcerou krále, on jen otrapa v sandálech co nechápe bílého sáhiba a naletěl prorokovi. Jsou to lidé jako každý z nás, oni ale to jediné opravdové nacházejí(žijí) v bohu, pak přijde někdo ze západu a učí je co je správné. Obrana je v tomto případě pro ně něco jako pro nás ústava, jenže o tom nedumají, konají(to by jsme chtěli taky teď umět, ne?)
Opravdu tady někdo věří na spontánní mezinárodní terorismus vycházející z víry?
I tady na fóru bych možná našel někoho, kdo by ve jménu svého kultu hlásal džihád nevěřícím.


[quote="pid:36471, uid:372"]Mimochodem, ten korán... on existuje i jiný? A kde? Někdo se jím někdy řídil? Je to taková manželka poručíka Colomba, ale o její existenci jsem pochybovat nemusel.[/quote] Já zkoušel mluvit a muslimem jako věřící s věřícím a není tam rozdíl ve vnímání dobra a zla, rozdíl je když budeš zpochybňovat jeho víru, ale proč bych to dělal? Přišla k nám do debaty Polka a hned, že Ježíš je syn boha a Alláh byl jen prorok..., ukončil jsem po chvilce debatu, protože to vypadalo na řezání hlavy a vyhazování do vzduchu. Polka si chtěla dokázat, že je dcerou krále, on jen otrapa v sandálech co nechápe bílého sáhiba a naletěl prorokovi. Jsou to lidé jako každý z nás, oni ale to jediné opravdové nacházejí(žijí) v bohu, pak přijde někdo ze západu a učí je co je správné. Obrana je v tomto případě pro ně něco jako pro nás ústava, jenže o tom nedumají, konají(to by jsme chtěli taky teď umět, ne?) Opravdu tady někdo věří na spontánní mezinárodní terorismus vycházející z víry? I tady na fóru bych možná našel někoho, kdo by ve jménu svého kultu hlásal džihád nevěřícím.

Vinen je ten , kdo zavedl a řídí tento koncentrák . Spoluvinen je ten , kdo pomáhá zotročovat ostatní , i když ve svém idiotismu zotročuje i sám sebe , protože ve spravedlivé společnosti by byl mnohonásobně svobodnější , než v roli drába .


No dobrá, ještě douška smile S tímto bez jakýchkoli výhrad souhlasím!!


[quote="pid:36462, uid:185"]Vinen je ten , kdo zavedl a řídí tento koncentrák . Spoluvinen je ten , kdo pomáhá zotročovat ostatní , i když ve svém idiotismu zotročuje i sám sebe , protože ve spravedlivé společnosti by byl mnohonásobně svobodnější , než v roli drába .[/quote] No dobrá, ještě douška :D S tímto bez jakýchkoli výhrad souhlasím!!

á zkoušel mluvit a muslimem jako věřící s věřícím a není tam rozdíl ve vnímání dobra a zla, rozdíl je když budeš zpochybňovat jeho víru,


Já se s muslimy bavil často a pokud nebyl fanatik, nebyl problém, jak jsem psal výše, lidi jsou ve své podstatě stejní. Nicméně by mě nikdy nenapadlo zpochybňovat jeho víru z očí do očí. Takže ta Polka byla pěkná p..a.


Nicméně, pokud bych zpochybnil její víru, nemyslím si, že by došlo na:


ukončil jsem po chvilce debatu, protože to vypadalo na řezání hlavy a vyhazování do vzduchu.


Opravdu tady někdo věří na spontánní mezinárodní terorismus vycházející z víry?


Z víry nikdy nemůže vzejít terorismus. Ale pokud se nenajde autorita, která by tedy korán vyložila jinak a následně by onen výklad nebyl přijat drtivou většinou muslimů, zůstane korán bohužel tou roznětkou, pro kterou stačí ta jiskřička.


Pokud někdo cestu k Bohu najde pomocí islámu, proč ne. Jak z něj ale odstranit ty rozbušky? Že se o tom nebudeme bavit?


Ostatně soudím, že biblická koncepce musí být zničena. Což neznamená, že by mělo zmizet třeba křesťanství a z Bible by nezůstalo nic. Totéž platí o vztahu korán-islám.


[quote="pid:36479, uid:641"]á zkoušel mluvit a muslimem jako věřící s věřícím a není tam rozdíl ve vnímání dobra a zla, rozdíl je když budeš zpochybňovat jeho víru,[/quote] Já se s muslimy bavil často a pokud nebyl fanatik, nebyl problém, jak jsem psal výše, lidi jsou ve své podstatě stejní. Nicméně by mě nikdy nenapadlo zpochybňovat jeho víru z očí do očí. Takže ta Polka byla pěkná p..a. Nicméně, pokud bych zpochybnil její víru, nemyslím si, že by došlo na: [quote="pid:36479, uid:641"]ukončil jsem po chvilce debatu, protože to vypadalo na řezání hlavy a vyhazování do vzduchu.[/quote] [quote="pid:36479, uid:641"]Opravdu tady někdo věří na spontánní mezinárodní terorismus vycházející z víry?[/quote] Z víry nikdy nemůže vzejít terorismus. Ale pokud se nenajde autorita, která by tedy korán vyložila jinak a následně by onen výklad nebyl přijat drtivou většinou muslimů, zůstane korán bohužel tou roznětkou, pro kterou stačí ta jiskřička. Pokud někdo cestu k Bohu najde pomocí islámu, proč ne. Jak z něj ale odstranit ty rozbušky? Že se o tom nebudeme bavit? Ostatně soudím, že biblická koncepce musí být zničena. Což neznamená, že by mělo zmizet třeba křesťanství a z Bible by nezůstalo nic. Totéž platí o vztahu korán-islám.
Upravené 7. 10. 2021 o 23:01

Už som ich rozoberal, mal si pozornejšie sledovať. Jednou z mín v KSB je skrytá obhajoba a adorácia islamu, ktorá mu na podvedomej úrovni otvára dvere k nám. Si toho jasným príkladom. Odhalenie ostatných si ponechám, kým na ne príde čas.


To ale nemá nič spoločné s KSB, lebo v definícií sa nespomína Boh v žiadnej permutácií:



Koncepce sociální bezpečnosti (KSB)


Základ lepší, dlouhodobě udržitelné společnosti.


Návrh jednotné základny na kooperaci všech politických stran s cílem


  1. identifikace, hodnocení a řízení klíčových procesů = problémů(?) společnosti,

  2. zabezpečení plnohodnotné možnosti osvojení genetického potenciálu člověka a tím

  3. sestrojení podmínek na naplňování tvořivého potenciálu populace.


Více zde: http://leva-net.webnode.cz/koncepce-socialni-bezpecnosti/



Toto je prvá vec.


Druhá vec je, že VP ZSSR (autorský kolektív) často cituje tak z Koránu (má to zmysel časť obyvateľstva a republík ZSSR je moslimská resp. formálne má toto vyznanie-na toto akosi zabúdaš), ako aj zo Starého a aj z Nového Zákona s tým, že upozorňuje na to, že všade sú ideologické a svetonázorové míny.


Tretia vec je, že Allah v Arabčine znamená Boh, lenže sa to neprekladá zámerne aby horkokrvný a hlupáci mali dôvod pre náboženské a ideologické rozbroje a tým, že čo tu stváraš dávaš mi za pravdu...


[quote="pid:36473, uid:623"]Už som ich rozoberal, mal si pozornejšie sledovať. Jednou z mín v KSB je skrytá obhajoba a adorácia islamu, ktorá mu na podvedomej úrovni otvára dvere k nám. Si toho jasným príkladom. Odhalenie ostatných si ponechám, kým na ne príde čas.[/quote] To ale nemá nič spoločné s KSB, lebo v definícií sa nespomína Boh v žiadnej permutácií: > Koncepce sociální bezpečnosti (KSB) >Základ lepší, dlouhodobě udržitelné společnosti. >Návrh jednotné základny na kooperaci všech politických stran s cílem >1. identifikace, hodnocení a řízení klíčových procesů = problémů(?) společnosti, >2. zabezpečení plnohodnotné možnosti osvojení genetického potenciálu člověka a tím >3. sestrojení podmínek na naplňování tvořivého potenciálu populace. >Více zde: http://leva-net.webnode.cz/koncepce-socialni-bezpecnosti/ Toto je prvá vec. Druhá vec je, že VP ZSSR (autorský kolektív) často cituje tak z Koránu (má to zmysel časť obyvateľstva a republík ZSSR je moslimská resp. formálne má toto vyznanie-na toto akosi zabúdaš), ako aj zo Starého a aj z Nového Zákona s tým, že upozorňuje na to, že všade sú ideologické a svetonázorové míny. Tretia vec je, že **Allah v Arabčine znamená Boh**, lenže sa to neprekladá zámerne aby **horkokrvný a hlupáci mali dôvod pre náboženské a ideologické rozbroje** a tým, že čo tu stváraš dávaš mi za pravdu...

Moderátor

Už som ich rozoberal, mal si pozornejšie sledovať.

Safra, asi jsem si odskočil když jsi miny vysvětloval.
Víš, vždycky když ty vytasíš pojem KSB, tak mám pocit jakoby se někdo ohnal mokrým hadrem, není to příjemné, připomíná mi to nadávání uklízečky na chodbě, ale nikdy nechápu co chce říct.


[quote="pid:36473, uid:623"]Už som ich rozoberal, mal si pozornejšie sledovať.[/quote] Safra, asi jsem si odskočil když jsi miny vysvětloval. Víš, vždycky když ty vytasíš pojem KSB, tak mám pocit jakoby se někdo ohnal mokrým hadrem, není to příjemné, připomíná mi to nadávání uklízečky na chodbě, ale nikdy nechápu co chce říct.

To je ovšem vyjádření muslima


Čo dodať. Deti, keď vedia, že vtáčik má kridla a leti vo vzduchu, nazvú aj lietadlo veľkym vtáčikom. A vajíčko bude kamienok.


Ak chcete vidieť za kazdym rohom moslima, nepresvedčí Vás nic a nik. No rozlíšenie, svedomie máte od Boha. Kedy ste sa naposledy červenal?


Čital ste vôbec článok od Joxa? Viete, čo v ňom.bolo? Viete, aku vyznamnú informáciu obsahoval? Pozrel ate si knihu na konci? Alebo Vám zatemnela myseľ, zatiahla sa závojom ciernym a dym kadidla otupil zmysly?


Motlitby k Lade vytvárali súLad. Skuste jednu, dve. Pomôžu


[quote="pid:36221, uid:372"]To je ovšem vyjádření muslima[/quote] Čo dodať. Deti, keď vedia, že vtáčik má kridla a leti vo vzduchu, nazvú aj lietadlo veľkym vtáčikom. A vajíčko bude kamienok. Ak chcete vidieť za kazdym rohom moslima, nepresvedčí Vás nic a nik. No rozlíšenie, svedomie máte od Boha. Kedy ste sa naposledy červenal? Čital ste vôbec článok od Joxa? Viete, čo v ňom.bolo? Viete, aku vyznamnú informáciu obsahoval? Pozrel ate si knihu na konci? Alebo Vám zatemnela myseľ, zatiahla sa závojom ciernym a dym kadidla otupil zmysly? Motlitby k Lade vytvárali súLad. Skuste jednu, dve. Pomôžu

Pokud někdo cestu k Bohu najde pomocí islámu, proč ne. Jak z něj ale odstranit ty rozbušky? Že se o tom nebudeme bavit?

Vzpomněl jsem si na holčinu, co u nás ve škole někoho pobodala, na upáleného člověka(pro zábavu)z vedlejšího domu, na masakr v U. Hradišti, kdo to byl? muslim? věřící? nevěřící? nebo něčí produkt?
Když zmizí islám, tohle taky? O co jsme lepší? Nejsem dobroser a nechci tady přečíslování muslimy, ale nebudu zavírat oči před celkem. Pojďme se bavit jak na to(první krok), až si vyřešíme vlastní problém s lidskostí, tak pak zmizí i džihád muslimů.


[quote="pid:36481, uid:372"]Pokud někdo cestu k Bohu najde pomocí islámu, proč ne. Jak z něj ale odstranit ty rozbušky? Že se o tom nebudeme bavit?[/quote] Vzpomněl jsem si na holčinu, co u nás ve škole někoho pobodala, na upáleného člověka(pro zábavu)z vedlejšího domu, na masakr v U. Hradišti, kdo to byl? muslim? věřící? nevěřící? nebo něčí produkt? Když zmizí islám, tohle taky? O co jsme lepší? Nejsem dobroser a nechci tady přečíslování muslimy, ale nebudu zavírat oči před celkem. Pojďme se bavit jak na to(první krok), až si vyřešíme vlastní problém s lidskostí, tak pak zmizí i džihád muslimů.

Vzpomněl jsem si na holčinu, co u nás ve škole někoho pobodala, na upáleného člověka(pro zábavu)z vedlejšího domu, na masakr v U. Hradišti, kdo to byl? muslim? věřící? nevěřící?


To je trochu uhýbání od tématu a zavádějící argument. To bych musel tvrdit, že všude okolo je ráj a jen ten islám činí problémy.


Shodneme se alespoň na tom, že Islám do Evropy nepatří a snad ani patřit nebude? Proč si sem tahat rozbušku, když jich tady máme beztak dost?


[quote="pid:36489, uid:641"]Vzpomněl jsem si na holčinu, co u nás ve škole někoho pobodala, na upáleného člověka(pro zábavu)z vedlejšího domu, na masakr v U. Hradišti, kdo to byl? muslim? věřící? nevěřící?[/quote] To je trochu uhýbání od tématu a zavádějící argument. To bych musel tvrdit, že všude okolo je ráj a jen ten islám činí problémy. Shodneme se alespoň na tom, že Islám do Evropy nepatří a snad ani patřit nebude? Proč si sem tahat rozbušku, když jich tady máme beztak dost?
Upravené 7. 10. 2021 o 23:42
12
10.89k
104
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept