KSB a DVTR
Etika posl\ranca

https://www.hlavnespravy.sk/andrejuvova-eticky-kodex-poslanca-ma-priniest-novela-rokovacieho-poriadku/2642302


Etický kódex poslanca má podľa Andrejuvovej priniesť novela rokovacieho poriadku. „Oblievanie vodou, trhanie sa o papierovú maketu alebo neochota opustiť rokovaciu sálu, na to všetko by mohla dohliadnuť parlamentná stráž,“ doplnil Šeliga


Dost usmevny clanok. Tak si to podme zrekapitulovat. Lud voli najlepsich spomedzi seba aby jeho nazory tito voleni repreznetovali. Takze logicky v parlamente by mali sediet ludia, ktori maju z ludu najvacsiu mravnost. A tu sa docitame, ze poslanci potrebuju kodex, ktori obycajni ludia nepotrebuju? Tak to sa asi daco pokazilo, ked v parlamente nesedia ludia s najvacsou mravnostou.
Ako je pisane v KSB - keby sa psychologia zacala realne zaoberat tym cim ma, tak by sa prislo na to, ze v parlamente sedia psychicki naruseni ludia co tam nemaju co hladat.
Alebo ako Lev spomenul, keby sa psychologia zacala zaoberat poriadnymi vecami tak by sme prisli na to, ze v parlamente sedia ti najviac nemravny ludia bez stipky svedomia. Takze realita je opacna - v parlamente nesedia ludia s najvacsou ale prave s najmensou mravnostou z celeho naroda - satanisti. Samozrejme ze GP to vyhovuje ... len som chcel dat taky postreh ...


https://www.hlavnespravy.sk/andrejuvova-eticky-kodex-poslanca-ma-priniest-novela-rokovacieho-poriadku/2642302 Etický kódex poslanca má podľa Andrejuvovej priniesť novela rokovacieho poriadku. „Oblievanie vodou, trhanie sa o papierovú maketu alebo neochota opustiť rokovaciu sálu, na to všetko by mohla dohliadnuť parlamentná stráž,“ doplnil Šeliga Dost usmevny clanok. Tak si to podme zrekapitulovat. Lud voli najlepsich spomedzi seba aby jeho nazory tito voleni repreznetovali. Takze logicky v parlamente by mali sediet ludia, ktori maju z ludu najvacsiu mravnost. A tu sa docitame, ze poslanci potrebuju kodex, ktori obycajni ludia nepotrebuju? Tak to sa asi daco pokazilo, ked v parlamente nesedia ludia s najvacsou mravnostou. Ako je pisane v KSB - keby sa psychologia zacala realne zaoberat tym cim ma, tak by sa prislo na to, ze v parlamente sedia psychicki naruseni ludia co tam nemaju co hladat. Alebo ako Lev spomenul, keby sa psychologia zacala zaoberat poriadnymi vecami tak by sme prisli na to, ze v parlamente sedia ti najviac nemravny ludia bez stipky svedomia. Takze realita je opacna - v parlamente nesedia ludia s najvacsou ale prave s najmensou mravnostou z celeho naroda - satanisti. Samozrejme ze GP to vyhovuje ... len som chcel dat taky postreh ...
Upravené 16. 8. 2021 o 10:32

Takze realita je opacna - v parlamente nesedia ludia s najvacsou ale prave s najmensou mravnostou z celeho naroda - satanisti.


Keď budeš každého označovať za satanistu, tak ten pojem stratí význam. Satanista je uctievač satana; nie ten, kto nežije podľa Božích zákonov.


[quote="pid:29623, uid:106"]Takze realita je opacna - v parlamente nesedia ludia s najvacsou ale prave s najmensou mravnostou z celeho naroda - satanisti.[/quote] Keď budeš každého označovať za satanistu, tak ten pojem stratí význam. Satanista je uctievač satana; nie ten, kto nežije podľa Božích zákonov.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 17. 8. 2021 o 18:07
310
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept