Naši analytici
SNP

SNP II. a zákon času


SNP II. má zmysel lebo 3. svetová vojna práve prebieha


Nie je to klasická vojna, ale primárne vojna informačná s použitím biologických zbraní ako je upravený vírus prechladnutia (s dostatkom zinku a vitamínov C a D je prakticky neškodný) a tzv. vakcína, ktorou je smrteľná zmes mRNA, oxidu grafénu a ostatných chemikálií, lebo túto vojnu vedú elity proti zbytku ľudstva. Zaujímavé je, že svoj blog som začal v predvečer tejto vojny.


A táto vojna môže prebiehať len kvôli tomu, že existuje zákon času, ktorý v nás nielen podporuje meniť svoje návyky, ale aj núti ľudí k tomuto správaniu, a ten, kto to z nejakého dôvodu neurobí, tak v lepšom prípade zomrie a v horšom prípade zažije hrôzu bez konca. . .
Dodávam, že blázon Matelko, je agentom cirkvi resp. ne-satanistickej vetvy Vatikánu, lebo tým, že hral prostoduchého hlupáka na hranici retardácie, dal svojimi extrémami priestor na to, aby sa liberál-fašistická čvarga sama odhalila.


Čo teraz? . . .
https://oracle911blog.wordpress.com/2021/08/18/snp-ii-a-zakon-casu/


SNP II. a zákon času ==================== SNP II. má zmysel lebo 3. svetová vojna práve prebieha Nie je to klasická vojna, ale primárne vojna informačná s použitím biologických zbraní ako je upravený vírus prechladnutia (s dostatkom zinku a vitamínov C a D je prakticky neškodný) a tzv. vakcína, ktorou je smrteľná zmes mRNA, oxidu grafénu a ostatných chemikálií, lebo túto vojnu vedú elity proti zbytku ľudstva. Zaujímavé je, že svoj blog som začal v predvečer tejto vojny. A táto vojna môže prebiehať len kvôli tomu, že existuje zákon času, ktorý v nás nielen podporuje meniť svoje návyky, ale aj núti ľudí k tomuto správaniu, a ten, kto to z nejakého dôvodu neurobí, tak v lepšom prípade zomrie a v horšom prípade zažije hrôzu bez konca. . . Dodávam, že blázon Matelko, je agentom cirkvi resp. ne-satanistickej vetvy Vatikánu, lebo tým, že hral prostoduchého hlupáka na hranici retardácie, dal svojimi extrémami priestor na to, aby sa liberál-fašistická čvarga sama odhalila. Čo teraz? . . . https://oracle911blog.wordpress.com/2021/08/18/snp-ii-a-zakon-casu/
Upravené 19. 8. 2021 o 10:46

skvelá analýza- odporučam prečítat

SNP II. a zákon času

ešte komentar popolvára


popolvar67


Preformatováva sa celý svet.
Dnešná globálna situácia je podobná tomu,
aká bola situácia na Slovensku (ČSFR) počas privatizácie v 90-tych rokoch.
Kto bol pripravený a mal odvahu, dokázal získať hospodársky podnik do svojich rúk
( treba si uvedomiť, že to nebolo len o roznych tunelároch a špekulantoch, ale aj o poctivých podnikavcoch, ktorí dokázali nimi sprivatizované spoločnosti pretvoriť na veľmi úspešné podniky).
Podobne je to teraz aj s budúcou suverenitou štátov – svojim sposobom sa chystá “privatizácia” globálnej moci, resp. nahrádzanie starých štruktúr novými.
Je jasné, že platia určité pravidlá a určité mantinely v rámci modelu budúceho usporiadania sveta, ktoré je nutné rešpektovať. No v rámci mantinelov je dosť manévrovacieho priestoru.
“Štastie praje pripraveným a odvážnym!”
Je Slovensko konceptuálne pripravené?
Myslím, že je.
Teraz je to už len o odvahe tých, ktorí to myslia so suverenitou štátnosťou Slovenska úprimne.
O odvahe na každej úrovni: od štátnika po radového občana!
A samozrejme o načasovanosti krokov.


skvelá analýza- odporučam prečítat [quote="pid:30008, uid:78"]SNP II. a zákon času[/quote] ešte komentar popolvára #### popolvar67 Preformatováva sa celý svet. Dnešná globálna situácia je podobná tomu, aká bola situácia na Slovensku (ČSFR) počas privatizácie v 90-tych rokoch. Kto bol pripravený a mal odvahu, dokázal získať hospodársky podnik do svojich rúk ( treba si uvedomiť, že to nebolo len o roznych tunelároch a špekulantoch, ale aj o poctivých podnikavcoch, ktorí dokázali nimi sprivatizované spoločnosti pretvoriť na veľmi úspešné podniky). Podobne je to teraz aj s budúcou suverenitou štátov – svojim sposobom sa chystá “privatizácia” globálnej moci, resp. nahrádzanie starých štruktúr novými. Je jasné, že platia určité pravidlá a určité mantinely v rámci modelu budúceho usporiadania sveta, ktoré je nutné rešpektovať. No v rámci mantinelov je dosť manévrovacieho priestoru. “Štastie praje pripraveným a odvážnym!” Je Slovensko konceptuálne pripravené? Myslím, že je. Teraz je to už len o odvahe tých, ktorí to myslia so suverenitou štátnosťou Slovenska úprimne. O odvahe na každej úrovni: od štátnika po radového občana! A samozrejme o načasovanosti krokov.
Upravené 19. 8. 2021 o 12:52
614
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept