Zahraniční analytici
Panarin 16.5.21 – O generalu de Gaulleovi
Y

Vcera na 1. TV kanalu – dulezita udalost.
Pripominam, ze uz jsem nekolikrat vyzyval ke zmene vyberu programu. Jedna se hlavne o Rossia Today v cele se Simonjanovou, rtr- Rossia 1 a 24 a NTV.
Kanal 1 me vcera vyslysel a daval vyborny film s nazvem
„De Gaulle“.
Film davali pozde, okolo pul noci, film je vyborny, doporucuji ho vsem. Ve Francii vysel v r. 2020.
Film pojednava o narodni zrade cele vyssi francouzske elity, ktera to pekla s Hitlerem. De Gaulle jako jediny kladl odpor. Jeho kompanie drtila Nemce, a kdyz potreboval posilu 1000 muzu, aby je mohl drtit dale, nedostal nic.
Byl jmenovan 1. namestkem ministra valky a chtel dal klast odpor. Nic takoveho, oni se vzdali. Je div, ze takovy film ve Francii vubec vysel. Zradci naroda vyssi politicke elity se vzdali a de Gaulle se stal vudcem odporu.
De Gaulleovi pomohl zejmena Sovetsky svaz. V prosinci 1944 se setkal se Stalinem v Baku. De Gaullea ze zacatku podporoval Churchill, ale pak uz ne. De Gaulle byl nucen odejit do Afriky a tam zkoncentroval francouzske patrioty. Odtud nasmeroval fr. letce, dobrovolniky. Vznikla slavna normandska letka pilotu francie „Neman“.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F_%E2%80%94_%D0%9D%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD
Ti bojovali na nasi fronte, vsechno privrzenci de Gaullea, patriote Francie. Hlavni roli ve vzniku francouzskeho odporu ale hral Stalin a Sovetsky svaz To je dulezite vedet. Stalin pomohl de Gaulleovi se stat narodnim vudcem.
Cely film je proste „trida“.
Dnes se ve Francii opet nachazi klika tech, co tehdy zradili. My ale potrebujeme generala de Gaullea, patriota. Dopis generalu a admiralu nam ale doklada, ze tradice de Gaullea zije. Francie se musi osvobodit.
Ruske kanaly vypousti takove filmy tak 5 ks za rok. Ve Francii je to to same. Proto je vysilani takovych filmu dulezita udalost! Pochvala kanalu Rossia 1 za to, ze meni linii.
Clanek naseho gosudara V.V. Putina z 19.6.20 „O 75ti letem Vitezstvi SSSR ve 2. svetove valce“ tento film doplnuje, a dava nam moznost se divat na daleko sirsi obraz.
Vratme se k Francii, my nepotrebujeme Francii, my potrebujeme Frankonii. Komu je potrebna? Nam, silam dobra, silam svetla sveta. Frankonii by meli vest Mirovingove, magove a naslednici generala de Gaullea, narodniho vudce, patriota, ktery vzdy bojoval proti globalistum Londyna, 3. Kartaga.
De Gaulleovy osobnosti je treba si vazit. Podivejte se na film prave o nem.
https://www.youtube.com/watch?v=lstk7Am26HM


Vcera na 1. TV kanalu – dulezita udalost. Pripominam, ze uz jsem nekolikrat vyzyval ke zmene vyberu programu. Jedna se hlavne o Rossia Today v cele se Simonjanovou, rtr- Rossia 1 a 24 a NTV. Kanal 1 me vcera vyslysel a daval vyborny film s nazvem „De Gaulle“. Film davali pozde, okolo pul noci, film je vyborny, doporucuji ho vsem. Ve Francii vysel v r. 2020. Film pojednava o narodni zrade cele vyssi francouzske elity, ktera to pekla s Hitlerem. De Gaulle jako jediny kladl odpor. Jeho kompanie drtila Nemce, a kdyz potreboval posilu 1000 muzu, aby je mohl drtit dale, nedostal nic. Byl jmenovan 1. namestkem ministra valky a chtel dal klast odpor. Nic takoveho, oni se vzdali. Je div, ze takovy film ve Francii vubec vysel. Zradci naroda vyssi politicke elity se vzdali a de Gaulle se stal vudcem odporu. De Gaulleovi pomohl zejmena Sovetsky svaz. V prosinci 1944 se setkal se Stalinem v Baku. De Gaullea ze zacatku podporoval Churchill, ale pak uz ne. De Gaulle byl nucen odejit do Afriky a tam zkoncentroval francouzske patrioty. Odtud nasmeroval fr. letce, dobrovolniky. Vznikla slavna normandska letka pilotu francie „Neman“. https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D1%8F_%E2%80%94_%D0%9D%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD Ti bojovali na nasi fronte, vsechno privrzenci de Gaullea, patriote Francie. Hlavni roli ve vzniku francouzskeho odporu ale hral Stalin a Sovetsky svaz To je dulezite vedet. Stalin pomohl de Gaulleovi se stat narodnim vudcem. Cely film je proste „trida“. Dnes se ve Francii opet nachazi klika tech, co tehdy zradili. My ale potrebujeme generala de Gaullea, patriota. Dopis generalu a admiralu nam ale doklada, ze tradice de Gaullea zije. Francie se musi osvobodit. Ruske kanaly vypousti takove filmy tak 5 ks za rok. Ve Francii je to to same. Proto je vysilani takovych filmu dulezita udalost! Pochvala kanalu Rossia 1 za to, ze meni linii. Clanek naseho gosudara V.V. Putina z 19.6.20 „O 75ti letem Vitezstvi SSSR ve 2. svetove valce“ tento film doplnuje, a dava nam moznost se divat na daleko sirsi obraz. Vratme se k Francii, my nepotrebujeme Francii, my potrebujeme Frankonii. Komu je potrebna? Nam, silam dobra, silam svetla sveta. Frankonii by meli vest Mirovingove, magove a naslednici generala de Gaullea, narodniho vudce, patriota, ktery vzdy bojoval proti globalistum Londyna, 3. Kartaga. De Gaulleovy osobnosti je treba si vazit. Podivejte se na film prave o nem. https://www.youtube.com/watch?v=lstk7Am26HM
Upravené 16. 5. 2021 o 20:52
274
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept