Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 16.5.21
Y

Rusko
EU s Borellem v cele je rozladena kvuli jednani Ruska. Jakym? 15.5.21 vstoupil v platnost dekret Putina o „Pro Rusko nekamaradskych (nepratelskych) zemich“.
https://ria.ru/20210515/spisok-1732407289.html
Na seznamu jsou USA a Ceska republika, ale EU vadi CR na tomto seznamu. CR je take zmatena, za co? Za to, ze provadite rusofobni linii a podcinujete se Ser Chanovi, Londynu, 3. Kartagu. Tento seznam se muze dale rozsirovat.
Je to prvni pravni dokument, ktery upousti od terminologie „partneru“ a prechazi k terminologii „nepratelu“. Je to prvni seznam za poslednich 30 let. USA Bidena a CR, hlavni pes Ser Chana nebo jeste lepe „cesky pudl, hlavni pes Ser Chana“. Tuhle ceskou kliku je nutne odstranit. Nema co spolecneho s ceskym narodem, narodem Bohemie a Moravy. Vystupuji zde za Slovanskou konfederaci, za vznik Velke Moravy. Na misto teto londynske kliky by mely nastoupit patrioticke sily Bohemie a Moravy.


Izrael
Boje pokracuji, nehlede na snahy Saudu je ukoncit. Vedeni Hamasu oznamilo, ze jsou pripraveni k rozhovorum, ale Netanjahu nechce pristoupit na mirova jednani. Je zainteresovan na teto valce, protoze se muze na jeji vlne stat opet premierem a uniknout trestum za 3 zlociny. Pujde na doraz.


Svet
-Euronews, rizeny londynskymi bankeri, vedl zrejme infolinii v poslednich dnech v zajmu Palestyny. Ukazuji protesty v Londyne, NY, Berline Parizi i jinych mestech. Cela linie Euronews je propalestinska. V Rusku je trochu jina informacni linie, muzete posoudit. Minimalne neutralni.
-ocekava se zasedani Rady bezpecnosti OSN dne 16.5.21, bude mu predsedat Cina. Probehly tel. rozhovory mezi min. zahr. Ciny a Pakistanu. Zde vyznelo, ze zejmena USA blokuji uskutecneni zasedani RB. Ostatni zeme jsou pro mirove uregulovani tohoto konfliktu, ale USA Bidena blokuji.
Pozice Ciny a Pakistanu – ukonceni boju, roztrzeni bojovych stran a vyplnit bezodkladne resoluci OSN, t.j. zalozeni 2 statu a potvrdit jejich zakonodarnou upravu. Prakticky nikdo na svete nepodporuje Izrael.
https://www.youtube.com/watch?v=St2dQvBxIew


**Rusko** EU s Borellem v cele je rozladena kvuli jednani Ruska. Jakym? 15.5.21 vstoupil v platnost dekret Putina o „Pro Rusko nekamaradskych (nepratelskych) zemich“. https://ria.ru/20210515/spisok-1732407289.html Na seznamu jsou USA a Ceska republika, ale EU vadi CR na tomto seznamu. CR je take zmatena, za co? Za to, ze provadite rusofobni linii a podcinujete se Ser Chanovi, Londynu, 3. Kartagu. Tento seznam se muze dale rozsirovat. Je to prvni pravni dokument, ktery upousti od terminologie „partneru“ a prechazi k terminologii „nepratelu“. Je to prvni seznam za poslednich 30 let. USA Bidena a CR, hlavni pes Ser Chana nebo jeste lepe „cesky pudl, hlavni pes Ser Chana“. Tuhle ceskou kliku je nutne odstranit. Nema co spolecneho s ceskym narodem, narodem Bohemie a Moravy. Vystupuji zde za Slovanskou konfederaci, za vznik Velke Moravy. Na misto teto londynske kliky by mely nastoupit patrioticke sily Bohemie a Moravy. **Izrael** Boje pokracuji, nehlede na snahy Saudu je ukoncit. Vedeni Hamasu oznamilo, ze jsou pripraveni k rozhovorum, ale Netanjahu nechce pristoupit na mirova jednani. Je zainteresovan na teto valce, protoze se muze na jeji vlne stat opet premierem a uniknout trestum za 3 zlociny. Pujde na doraz. **Svet** -Euronews, rizeny londynskymi bankeri, vedl zrejme infolinii v poslednich dnech v zajmu Palestyny. Ukazuji protesty v Londyne, NY, Berline Parizi i jinych mestech. Cela linie Euronews je propalestinska. V Rusku je trochu jina informacni linie, muzete posoudit. Minimalne neutralni. -ocekava se zasedani Rady bezpecnosti OSN dne 16.5.21, bude mu predsedat Cina. Probehly tel. rozhovory mezi min. zahr. Ciny a Pakistanu. Zde vyznelo, ze zejmena USA blokuji uskutecneni zasedani RB. Ostatni zeme jsou pro mirove uregulovani tohoto konfliktu, ale USA Bidena blokuji. Pozice Ciny a Pakistanu – ukonceni boju, roztrzeni bojovych stran a vyplnit bezodkladne resoluci OSN, t.j. zalozeni 2 statu a potvrdit jejich zakonodarnou upravu. Prakticky nikdo na svete nepodporuje Izrael. https://www.youtube.com/watch?v=St2dQvBxIew
Upravené 16. 5. 2021 o 12:59
243
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept