Politika v SR
Segregátor Visolajský a jeho fašistické očkovacie chúťky: Kto vakcínu odmieta, musí sa chrániť lockdownovými opatreniami, karanténou a testovaním!

Šéf Lekárskeho odborového zväzu a člen Ústredného krízového štábu Peter Visolajský - takto fungujú lekárski mengele-ovia, hrôza je aj to, že ide o pediatra z fakultnej nemocnice v Nitre


https://www.infovojna.sk/article/segregator-visolajsky-a-jeho-fasisticke-ockovacie-chutky-kto-vakcinu-odmieta-musi-sa-chranit-lockdownovymi-opatreniami-karantenou-a-testovanim


Šéf Lekárskeho odborového zväzu a člen Ústredného krízového štábu Peter Visolajský - takto fungujú lekárski mengele-ovia, hrôza je aj to, že ide o pediatra z fakultnej nemocnice v Nitre https://www.infovojna.sk/article/segregator-visolajsky-a-jeho-fasisticke-ockovacie-chutky-kto-vakcinu-odmieta-musi-sa-chranit-lockdownovymi-opatreniami-karantenou-a-testovanim
Upravené 18. 5. 2021 o 17:33

Mám odpoved z fb pana Steca:


60951fa553662


zdroj: http://www.healthdata.org/node/8584?fbclid=IwAR13UyP6FYSmP_nWNW-EfIhyQs95utw1Q1RJ6hfnf4-4bmpNZmHHpViAPVc


B117 je britský variant


B1351 je juhoafrický variant
P1 je tuším brazílsky, opravte má prípadne.


indicky tam nie je....


Mám odpoved z fb pana Steca: ![60951fa553662](serve/attachment&path=60951fa553662) zdroj: http://www.healthdata.org/node/8584?fbclid=IwAR13UyP6FYSmP_nWNW-EfIhyQs95utw1Q1RJ6hfnf4-4bmpNZmHHpViAPVc B117 je britský variant B1351 je juhoafrický variant P1 je tuším brazílsky, opravte má prípadne. indicky tam nie je....
Upravené 7. 5. 2021 o 13:13

To je jedna z mnoha kreatur , které bude dav lynčovat .
Přeji jim to , za "výpomoc" při plánované genocidě miliard lidí si to plně zaslouží .


To je jedna z mnoha kreatur , které bude dav lynčovat . Přeji jim to , za "výpomoc" při plánované genocidě miliard lidí si to plně zaslouží .

Všimli ste si ten postup, ako sa nechávajú ľudia očkovať v tých maštaliach pre novodobý dobytok? Aby náhodou nemali ovečky tendenciu spoluprácou s obvoďákmi systém od.bať, veď čo, že nejaký jedopich nemá ani anung o amnézii ovečky, hlavne že tečú euráče za každé bodnutie do vačku.
Informovaný súhlas na smiech, 99% ani netuší, čo za koktail má medzi prstami.


Všimli ste si ten postup, ako sa nechávajú ľudia očkovať v tých maštaliach pre novodobý dobytok? Aby náhodou nemali ovečky tendenciu spoluprácou s obvoďákmi systém od.bať, veď čo, že nejaký jedopich nemá ani anung o amnézii ovečky, hlavne že tečú euráče za každé bodnutie do vačku. Informovaný súhlas na smiech, 99% ani netuší, čo za koktail má medzi prstami.

Ten človek niekedy v prvej polovici roku 2020 tvrdil, že vo svete sa nám smejú, že ako obete kovidu rátame iba ľudí, čo zomreli na kovid. Že robíme dôkladné pitvy. Ako správny príklad uvádzal iné krajiny, kde rátajú do štatistík zomrelých aj ľudí, ktorí zomreli s kovidom, nie iba na kovid.


Ako vieme, v druhej polovici roku sa to zvrtlo, a čísla zomrelých sa začali doslova sypať. Ťažko ma niekto presvedčí o tom, že sa nezmenila metodika pri pitvách týchto zomrelých, a že všetko bežalo a beží tak, ako v prvej polovici roku 2020.


Ten človek niekedy v prvej polovici roku 2020 tvrdil, že vo svete sa nám smejú, že ako obete kovidu rátame iba ľudí, čo zomreli na kovid. Že robíme dôkladné pitvy. Ako správny príklad uvádzal iné krajiny, kde rátajú do štatistík zomrelých aj ľudí, ktorí zomreli s kovidom, nie iba na kovid. Ako vieme, v druhej polovici roku sa to zvrtlo, a čísla zomrelých sa začali doslova sypať. Ťažko ma niekto presvedčí o tom, že sa nezmenila metodika pri pitvách týchto zomrelých, a že všetko bežalo a beží tak, ako v prvej polovici roku 2020.

amnézii

Tak tenhle překlep se povedl :-)


[quote="pid:14928, uid:77"]amnézii[/quote] Tak tenhle překlep se povedl :-)
829
5
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept