Naši analytici
V těchto časech frčí černá

Skvělý úhel pohledu. Tyhle fejetony mě vyloženě baví.


Skvělý úhel pohledu. Tyhle fejetony mě vyloženě baví.

Bílá celé spektrum (aspoň to viditelné) odráží a černá zase pohlcuje. Závěr je na vás.


Bílá celé spektrum (aspoň to viditelné) odráží a černá zase pohlcuje. Závěr je na vás.

Vedi.Vini......

Bílá celé spektrum (aspoň to viditelné) odráží a černá zase pohlcuje.

Tak to bylo samozřejmě to první, co mě padlo do voka.
Ale přesto jsem si komentář @badatel z 4.5. k tomu článku (ten dlouhý komentář) pečlivě přečetl. Několikrát.

[quote="pid:14538, uid:190"]Bílá celé spektrum (aspoň to viditelné) odráží a černá zase pohlcuje.[/quote] Tak to bylo samozřejmě to první, co mě padlo do voka. Ale přesto jsem si komentář @badatel z 4.5. k tomu článku (ten dlouhý komentář) pečlivě přečetl. Několikrát.

Ale přesto jsem si komentář @badatel z 4.5. k tomu článku (ten dlouhý komentář) pečlivě přečetl.
Já teď teda taky. Obecně mám s mozaikou @badatel osobní nesoulad a tak jsem to kurvítko musel vypnout a...
Jen to trochu opticky doostřím....fotosyntéza. Listy jsou prej zelený proto, že zelený spektrum k provozu nepotřebujou a tak ho odrazí do prostoru....chválihodné a tak nějak na povrchu vznikají barvy už od Newtona. My je zase podle Lenina fotíme, na vnitřní straně dutiny lebeční a posíláme dál ke zpracování.
Pokud si na uklízení produktu putrefakce skopového dobytka vezmu bílý kvádro, tak už z toho kontrastu neudržím záklopku. Něco podobnýho se těm z článku asi děje na úrovni pod-vědomím a některým i bez-vědomí. Nedělal bych z toho "černuchu" smile Duše to je soubor e-mocí a emoce je naše palivo (energie) abychom mohli evolučně kvantově skákat...třeba po exoplanetách, jako luční koník a občas odhodit a recyklovat nepotřebný, nefunkční a nepovedený moduly. Tady nějaká ta "černucha" (destrukce) je potřeba. Moje mozaika.

[quote="pid:14549, uid:240"]Ale přesto jsem si komentář @badatel z 4.5. k tomu článku (ten dlouhý komentář) pečlivě přečetl.[/quote]Já teď teda taky. Obecně mám s mozaikou @badatel osobní nesoulad a tak jsem to kurvítko musel vypnout a... Jen to trochu opticky doostřím....fotosyntéza. Listy jsou prej zelený proto, že zelený spektrum k provozu nepotřebujou a tak ho odrazí do prostoru....chválihodné a tak nějak na povrchu vznikají barvy už od Newtona. My je zase podle Lenina fotíme, na vnitřní straně dutiny lebeční a posíláme dál ke zpracování. Pokud si na uklízení produktu putrefakce skopového dobytka vezmu bílý kvádro, tak už z toho kontrastu neudržím záklopku. Něco podobnýho se těm z článku asi děje na úrovni pod-vědomím a některým i bez-vědomí. Nedělal bych z toho "černuchu" :) Duše to je soubor e-mocí a emoce je naše palivo (energie) abychom mohli evolučně kvantově skákat...třeba po exoplanetách, jako luční koník a občas odhodit a recyklovat nepotřebný, nefunkční a nepovedený moduly. Tady nějaká ta "černucha" (destrukce) je potřeba. Moje mozaika.

Vedi.Vini......

Upravené 5. 5. 2021 o 00:04

zelený spektrum k provozu nepotřebujou a tak ho odrazí do prostoru...
Co odrazí a co pohltí? Která část je pozorována a kde a kým? Jak např. oko vnímá tutéž barvu ve světle průchozím a jak ve světle odraženém?


[quote="pid:14558, uid:190"]zelený spektrum k provozu nepotřebujou a tak ho odrazí do prostoru...[/quote] Co odrazí a co pohltí? Která část je pozorována a kde a kým? Jak např. oko vnímá tutéž barvu ve světle průchozím a jak ve světle odraženém?

Jak např. oko vnímá tutéž barvu ve světle průchozím a jak ve světle odraženém?
nevím jak tvoje oko, ale moje v rozsahu měřitelnosti jako změnu uvnitř frekvenčního souboru. V ideálním případě min. fázový posun. Zbytek ...upřesni na co se ptáš.


[quote="pid:14561, uid:49"]Jak např. oko vnímá tutéž barvu ve světle průchozím a jak ve světle odraženém?[/quote]nevím jak tvoje oko, ale moje v rozsahu měřitelnosti jako změnu uvnitř frekvenčního souboru. V ideálním případě min. fázový posun. Zbytek ...upřesni na co se ptáš.

Vedi.Vini......

Upravené 5. 5. 2021 o 00:22
777
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept