Politika v SR
Slovenská Odborná komisia podala 26.4.2021 na Medzinárodný trestný súd v Haagu (ICC) doplnenie podania

Prvé podanie do Haagu vo veci páchania zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov na Slovensku podali aktivisti Občianskej komisie dňa 12.4.2021.
Odborná komisia sa vzhľadom na množstvo konkrétnych prípadov, ktoré jej chodili a stále chodia na spracovanie, rozhodla zamerať na oblasť, ktorá v prvom podaní spomenutá nebola, avšak je jej podstatnou a neodmysliteľnou súčasťou - ide o operáciu Spoločná zodpovednosť. Spoločná zodpovednosť bola realizovaná ako rozsiahla vojenská operácia aj s podporou rímskokatolíckej cirkvi (niektorí kňazi Ordinariátu vystupovali ako velitelia odberných miest) - nešlo o vojenskú operáciu v čase mieru, ale bola zameraná proti vlastnému obyvateľstvu a hlavne, úplne bez legálneho základu, t.j. bez potrebného rozhodnutia prezidentky SR ako vrchného veliteľa Armády SR. Išlo o svojvoľné a nezákonné použitie potenciálu Armády SR mimo rámca zákona o civilnej ochrane obyvateľstva. Mená potenciálnych svedkov, ktorí mohli byť zneužití v tejto operácii pod zámienkou verejného blaha, sú uvedené v prílohe podania.
Na ďalšom podaní prisľúbili po prečítaní textu prvého podania spoluprácu renomované advokátske kancelárie zo zahraničia (vrátane USA, Švajčiarska, Nemecka, Holandska a Izraela).


https://akw.sk/covid-19/doplnenie-podania-na-medzinarodny-trestny-sud-v-haagu/


https://odbornakomisia.sk/pravo/doplnenie-podania-na-medzinarodny-sud-v-haagu-aktivistami-obcianskej-komisie/


Podľa informácie o spolupráci so zahraničnými advokátskymi kanceláriami, podľa mňa, ide o koordináciu postupov smerom k Norimbergu 2


Prvé podanie do Haagu vo veci páchania zločinov proti ľudskosti a vojnových zločinov na Slovensku podali aktivisti Občianskej komisie dňa 12.4.2021. Odborná komisia sa vzhľadom na množstvo konkrétnych prípadov, ktoré jej chodili a stále chodia na spracovanie, rozhodla zamerať na oblasť, ktorá v prvom podaní spomenutá nebola, avšak je jej podstatnou a neodmysliteľnou súčasťou - ide o operáciu Spoločná zodpovednosť. Spoločná zodpovednosť bola realizovaná ako rozsiahla vojenská operácia aj s podporou rímskokatolíckej cirkvi (niektorí kňazi Ordinariátu vystupovali ako velitelia odberných miest) - nešlo o vojenskú operáciu v čase mieru, ale bola zameraná proti vlastnému obyvateľstvu a hlavne, úplne bez legálneho základu, t.j. bez potrebného rozhodnutia prezidentky SR ako vrchného veliteľa Armády SR. Išlo o svojvoľné a nezákonné použitie potenciálu Armády SR mimo rámca zákona o civilnej ochrane obyvateľstva. Mená potenciálnych svedkov, ktorí mohli byť zneužití v tejto operácii pod zámienkou verejného blaha, sú uvedené v prílohe podania. Na ďalšom podaní prisľúbili po prečítaní textu prvého podania spoluprácu renomované advokátske kancelárie zo zahraničia (vrátane USA, Švajčiarska, Nemecka, Holandska a Izraela). https://akw.sk/covid-19/doplnenie-podania-na-medzinarodny-trestny-sud-v-haagu/ https://odbornakomisia.sk/pravo/doplnenie-podania-na-medzinarodny-sud-v-haagu-aktivistami-obcianskej-komisie/ Podľa informácie o spolupráci so zahraničnými advokátskymi kanceláriami, podľa mňa, ide o koordináciu postupov smerom k Norimbergu 2
Upravené 18. 5. 2021 o 16:19

Zaujíma ma, kedy o tomto podaní začnú informovať naše masovokomunikačné prostriedky. Nemyslím Infovojnu, ale RTVS, JOJ, SME, Pravda, aktuality.sk a pod.


To bude zaujímavý lakmusový papierik a mnohé napovie o situácii.


Zaujíma ma, kedy o tomto podaní začnú informovať naše masovokomunikačné prostriedky. Nemyslím Infovojnu, ale RTVS, JOJ, SME, Pravda, aktuality.sk a pod. To bude zaujímavý lakmusový papierik a mnohé napovie o situácii.

Moderátor

Odbornej komisii sa 29.4. ozval kpt. Ing. Miloš Boldižár, veliteľ odberného miesta Senica (Nám. osl. 11/17) počas vojenskej operácie Spoločná zodpovednosť so sťažnosťou, že podáva podnet na Úrad na ochranu osobných údajov SR a trestné oznámenie, pretože sa v zozname v prílohe č. 9 k Doplneniu podania do Haagu objavilo jeho súkromné mobilné číslo. A že až teraz sa cíti poškodený.


https://akw.sk/pravo/akcia-spolocna-zodpovednost-a-porusenie-predpisov-o-gdpr/


Odbornej komisii sa 29.4. ozval kpt. Ing. Miloš Boldižár, veliteľ odberného miesta Senica (Nám. osl. 11/17) počas vojenskej operácie Spoločná zodpovednosť so sťažnosťou, že podáva podnet na Úrad na ochranu osobných údajov SR a trestné oznámenie, pretože sa v zozname v prílohe č. 9 k Doplneniu podania do Haagu objavilo jeho súkromné mobilné číslo. A že až teraz sa cíti poškodený. https://akw.sk/pravo/akcia-spolocna-zodpovednost-a-porusenie-predpisov-o-gdpr/
Upravené 30. 4. 2021 o 13:52
431
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept