Politika v SR
Peter Pellegrini: 300 eur pre každé nezaopatrené dieťa

Je to iba divadlo Peleho. Chce vyzerať ako ludomil záchranca a spasiteľ. No jeho prázdne reči môžu zabrať na ovce tipu lebo Fico.


Je to iba divadlo Peleho. Chce vyzerať ako ludomil záchranca a spasiteľ. No jeho prázdne reči môžu zabrať na ovce tipu lebo Fico.

Všiminte ai aké knihy má za sebou a aké má Fico či Blaha . červené tulipány , tklivá hudba v pozadí . Pellegrini rozpráva akoby mimo ..za mna dozadu..vobec sa ma jeho slová nedotkly . neoslovil mňa .
Aj ked video je robený piar na city - aby človek súcitil a myslel si aké je on citlivý .
Maminka s dietatom doma s ruškami. Dieta má křížik na krku.
(také malé bábätko si može s retiazkou a krížikom ublížit )
Skor mám pocit z videa .aký je ztrhaný unavený. ked bol v Smere tak bol spokojneší v tvári.


Všiminte ai aké knihy má za sebou a aké má Fico či Blaha . červené tulipány , tklivá hudba v pozadí . Pellegrini rozpráva akoby mimo ..za mna dozadu..vobec sa ma jeho slová nedotkly . neoslovil mňa . Aj ked video je robený piar na city - aby človek súcitil a myslel si aké je on citlivý . Maminka s dietatom doma s ruškami. Dieta má křížik na krku. (také malé bábätko si može s retiazkou a krížikom ublížit ) Skor mám pocit z videa .aký je ztrhaný unavený. ked bol v Smere tak bol spokojneší v tvári.

Pellegrini rozpráva akoby mimo ..za mna dozadu..vobec sa ma jeho slová nedotkly . neoslovil mňa .


asi tak, vnímam to rovnako, keď bol ešte v Smere bol presvedčivejší. Ináč čo on môže tušiť o rodine... a príde mi to ako prázdne gesto, pekne lubive, ale nič z neho nebude. Keby to chcel dosiahnuť tak rokuje. Takze tu nejde o deti ale o neho resp jeho investorov.


[quote="pid:12853, uid:78"]Pellegrini rozpráva akoby mimo ..za mna dozadu..vobec sa ma jeho slová nedotkly . neoslovil mňa .[/quote] asi tak, vnímam to rovnako, keď bol ešte v Smere bol presvedčivejší. Ináč čo on môže tušiť o rodine... a príde mi to ako prázdne gesto, pekne lubive, ale nič z neho nebude. Keby to chcel dosiahnuť tak rokuje. Takze tu nejde o deti ale o neho resp jeho investorov.

mam pocit, ze v Smere bol "viac za pekneho", tu tazsiu robotu odmakali ini


mam pocit, ze v Smere bol "viac za pekneho", tu tazsiu robotu odmakali ini
400
4
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept