Zahraniční analytici
Panarin – Ranni kavicka 17.4.21
Y

Preklad:
Vytah – jen novinky, opakujici se zpravy zde nejsou obsazeny. Cinnosti V.V. Putina najdete na kremlin.ru


Rusko
-Premier Misustin se setkal s presidentem Lukasenkem. Pohovorili o rusko-beloruskych vztazich. Dne 21.4., na narozeniny Lenina, navstivi president Lukasenko Moskvu, hned po „Poselstvi V.V. Putina“.
-Naryskin, reditel Sluzby zahranicni rozvedky zkritizoval americky pristup jako
„nekonstruktivni“ a prodemonstroval tvrdou pozici Ruska.
-rusky MIG 31 zachytil americke spionazni letadlo na Kamcatce. Proc? Pelosi zije v Kalifornii, jeji synovec je tam guvernerem. Cela jeji rodina a i clintonitska klika zije v Kalifornii. Na Kamcatce uz je rozmisten system POSEIDON, ktery je schopen zasahnout vlnou tuhle elitu. Oni se boji.
-organizace Kirinsky?2 byla vcera oznacena za extremistickou, zahranicni organizaci se vsemi pravnimi dusledky.
Celkove se udal utok na 5. kolonu uvnitr Ruska.
-resit se musi i problem s ilegaly. Behem pandemie jich prislo velmi mnoho, nejvice z Uzbekistanu, ale i ze Zapadni Ukrajiny – 152 tisic. Ukol zadany presidentem – do 15.6.21 vyresit tento problem. Jestli na to ostatni staty nepristoupi, budou zavreny hranice. Celkem prisel asi 1 milion migrantu z Azerbajdzanu, Armenie atd. Z Tadzikistanu a Uzbekistanu jich prislo ale nejvice.


USA
Biden hovoril s japonskym premierem a dohodli se na spolecne linii proti Cine a Severni Koreji.


Kuba – Ostrov svobody
Raul Castro odchazi z mista sefa Komunisticke strany. Na kube je kontinuita, Fidel Castro predal bratru Raulovi a v soucasnosti je na Kube vyborny president. Prechody bezi kontinulne behem nekolika roku. Nyni byla pomalu na rade i KS.
Kona se transit moci na Ostrove svobody, ktery je nam velmi blizky.


Ukrajina
V Americe pisi ve zpravach o katastrofalni situaci na Ukrajine. Meli na Ukrajine 178 bojovych letadel, podle americkych zprav, 117 bylo zniceno v r. 2014-15. Zachovalo se jen 20 kusu ojetych byvalych sovetskych letounu z Polska a Bulharska, u nichz je ovsem otazka, jestli letaji nebo ne.
Ukrajina presouvala sva letadla na modernizaci do Chorvatska. Po modernizaci nemohl ani jeden letoun vzletnout.


Na zaver:
Posadka vesmirne lode Sojuz 17 pristala na Zemi se 2 ruskymi kosmonauty a 1 americkym astronautem.
https://www.youtube.com/watch?v=dlUgxXbHZQY


Preklad: Vytah – jen novinky, opakujici se zpravy zde nejsou obsazeny. Cinnosti V.V. Putina najdete na kremlin.ru **Rusko** -Premier Misustin se setkal s presidentem Lukasenkem. Pohovorili o rusko-beloruskych vztazich. Dne 21.4., na narozeniny Lenina, navstivi president Lukasenko Moskvu, hned po „Poselstvi V.V. Putina“. -Naryskin, reditel Sluzby zahranicni rozvedky zkritizoval americky pristup jako „nekonstruktivni“ a prodemonstroval tvrdou pozici Ruska. -rusky MIG 31 zachytil americke spionazni letadlo na Kamcatce. Proc? Pelosi zije v Kalifornii, jeji synovec je tam guvernerem. Cela jeji rodina a i clintonitska klika zije v Kalifornii. Na Kamcatce uz je rozmisten system POSEIDON, ktery je schopen zasahnout vlnou tuhle elitu. Oni se boji. -organizace Kirinsky?2 byla vcera oznacena za extremistickou, zahranicni organizaci se vsemi pravnimi dusledky. Celkove se udal utok na 5. kolonu uvnitr Ruska. -resit se musi i problem s ilegaly. Behem pandemie jich prislo velmi mnoho, nejvice z Uzbekistanu, ale i ze Zapadni Ukrajiny – 152 tisic. Ukol zadany presidentem – do 15.6.21 vyresit tento problem. Jestli na to ostatni staty nepristoupi, budou zavreny hranice. Celkem prisel asi 1 milion migrantu z Azerbajdzanu, Armenie atd. Z Tadzikistanu a Uzbekistanu jich prislo ale nejvice. **USA** Biden hovoril s japonskym premierem a dohodli se na spolecne linii proti Cine a Severni Koreji. **Kuba – Ostrov svobody** Raul Castro odchazi z mista sefa Komunisticke strany. Na kube je kontinuita, Fidel Castro predal bratru Raulovi a v soucasnosti je na Kube vyborny president. Prechody bezi kontinulne behem nekolika roku. Nyni byla pomalu na rade i KS. Kona se transit moci na Ostrove svobody, ktery je nam velmi blizky. **Ukrajina** V Americe pisi ve zpravach o katastrofalni situaci na Ukrajine. Meli na Ukrajine 178 bojovych letadel, podle americkych zprav, 117 bylo zniceno v r. 2014-15. Zachovalo se jen 20 kusu ojetych byvalych sovetskych letounu z Polska a Bulharska, u nichz je ovsem otazka, jestli letaji nebo ne. Ukrajina presouvala sva letadla na modernizaci do Chorvatska. Po modernizaci nemohl ani jeden letoun vzletnout. **Na zaver:** Posadka vesmirne lode Sojuz 17 pristala na Zemi se 2 ruskymi kosmonauty a 1 americkym astronautem. https://www.youtube.com/watch?v=dlUgxXbHZQY
Upravené 18. 4. 2021 o 09:50
307
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept