Videá, filmy, knihy
Konzumacia mäsa (ciste a neciste (toxicke) meso)

Zahliadol som niekde komentar (od @JS22 ) o konzumacii bravcoveho mesa, ze preco bravcove meso nie je prilis vhodne na konzumaciu.
Je o tom cela veda ale najlepsie zhrnutie som pocul od Prof. Dr. Walter Veith

https://www.youtube.com/watch?v=vDZbKmWZ4ns


Prof. Dr. Walter Veith je sice nakloneny k nabozenstvu a vela veci vysvetluje pomocou biblie atd ... ale ked si to pouzivanie biblie odmyslime tak nam z tohto videa este ostane tak 90 % kvalitnych informacii.


Napr bravcove meso sa nema jest hlavne preto lebo svina je koprofag - tjs poziera hovna a tym, padom sa zvysuje toxicita bravcoveho mesa.
Kone su tiez koprofagy.
Tavy sa napr nemozu preto jest, lebo malo vody vylucuju - tjs vsetky toxiny sa uchovavaju v tele.
Jest meso z mesozravcov nie je zvykom v nasej kulture a to hlavne preto, lebo mesozravec sa zaplna toxinami tym ze konzumuje meso - ako vedlajsi roces konzumacie mesa vznikaju toxiny, ktore sa zhromazduju v tele mesozravca.
Na case 20:31 je zaujimava tabulka o tom ake toxicke je meso roznych druhov.


Ako kontra by sa dali uviest slova jezisa ze "Človeka nepoškvrňuje to, čo vchádza do úst, ale čo vychádza z úst, to poškvrňuje človeka.“ - len toto mi pride ako vyssia magia, tjs aj organizmus na urcitej urovni harmonie sa dokaze vysporiadat so zlou stravou, ktoru do neho tlacime. Lenze taku uroven harmonie v dnesnej dobe ma malokto.


A samozrejme .... este doplnim, ze konzumacia bravcoveho mesa prinasa do tela cloveka toxiny, ktore mozu narusat jeho organizmus. Napriklad: ak vytvorite cloveka klonovanim alebo na nom pouzijete geneticke inzinierstvo, tak dlhodobe otravovanie takeho to klonu mäsom bude mat za nasledok nestabilitu geneticky modifikovaneho organizmu. Tjs vyjde na zmar zamer toho co sa hral na boha a pozmenil genetiku cloveka (biorobota) pre urcity ciel.


Este zaujimava vec povedana vo videu
"Clovek, ktory sa dotkol mesa zvierata sa povazoval za necisteho jeden den." Tjs meso zanechava svoju "toxicku" stopu aj na pokozke, predmetoch atd ... preto doma mam vyhradene denko, na ktorom rezem len meso a to pouzivam len na rezanie mesa. Dalej mam denko na rezanie veci ostatnych - chleba, zeleniny atd ... a na tych ostatnych denkach nikdy meso nerezem.


Zahliadol som niekde komentar (od @JS22 ) o konzumacii bravcoveho mesa, ze preco bravcove meso nie je prilis vhodne na konzumaciu. Je o tom cela veda ale najlepsie zhrnutie som pocul od Prof. Dr. Walter Veith https://www.youtube.com/watch?v=vDZbKmWZ4ns Prof. Dr. Walter Veith je sice nakloneny k nabozenstvu a vela veci vysvetluje pomocou biblie atd ... ale ked si to pouzivanie biblie odmyslime tak nam z tohto videa este ostane tak 90 % kvalitnych informacii. Napr bravcove meso sa nema jest hlavne preto lebo svina je koprofag - tjs poziera hovna a tym, padom sa zvysuje toxicita bravcoveho mesa. Kone su tiez koprofagy. Tavy sa napr nemozu preto jest, lebo malo vody vylucuju - tjs vsetky toxiny sa uchovavaju v tele. Jest meso z mesozravcov nie je zvykom v nasej kulture a to hlavne preto, lebo mesozravec sa zaplna toxinami tym ze konzumuje meso - ako vedlajsi roces konzumacie mesa vznikaju toxiny, ktore sa zhromazduju v tele mesozravca. Na case 20:31 je zaujimava tabulka o tom ake toxicke je meso roznych druhov. Ako kontra by sa dali uviest slova jezisa ze "Človeka nepoškvrňuje to, čo vchádza do úst, ale čo vychádza z úst, to poškvrňuje človeka.“ - len toto mi pride ako vyssia magia, tjs aj organizmus na urcitej urovni harmonie sa dokaze vysporiadat so zlou stravou, ktoru do neho tlacime. Lenze taku uroven harmonie v dnesnej dobe ma malokto. A samozrejme .... este doplnim, ze konzumacia bravcoveho mesa prinasa do tela cloveka toxiny, ktore mozu narusat jeho organizmus. Napriklad: ak vytvorite cloveka klonovanim alebo na nom pouzijete geneticke inzinierstvo, tak dlhodobe otravovanie takeho to klonu mäsom bude mat za nasledok nestabilitu geneticky modifikovaneho organizmu. Tjs vyjde na zmar zamer toho co sa hral na boha a pozmenil genetiku cloveka (biorobota) pre urcity ciel. Este zaujimava vec povedana vo videu "Clovek, ktory sa dotkol mesa zvierata sa povazoval za necisteho jeden den." Tjs meso zanechava svoju "toxicku" stopu aj na pokozke, predmetoch atd ... preto doma mam vyhradene denko, na ktorom rezem len meso a to pouzivam len na rezanie mesa. Dalej mam denko na rezanie veci ostatnych - chleba, zeleniny atd ... a na tych ostatnych denkach nikdy meso nerezem.
Upravené 11. 4. 2021 o 07:56

Video si pozriem. Možno na zamyslenie. Sú oblasti na Zemi, kde sa jednoducho treba stravovať aj živočíšnymi produktami (napr Eskimaci), ináč by to nedali:-)


Mám zaujímavú knihu, doporučujem každému, žiaľ je len v angličtine. Napisal ju Dr. Price


https://www.martinus.sk/?uItem=149924


on bol zubár a 30. rokoch 20. storočia, urobil cestu okolo sveta, skúmal potravu komunít, kt boli relatívne uzavrete pred civilizáciou. A zistil zaujímavé veci, najväčší problem je konzumácia cukru a priemyselne spracovaných potravín. On bol zubár a skúmal kvalitu chrupu. Mnohé komunity kt sa stravovaní ako predkovia, žiaden problem so zubami nemali, napriek tomu že nedisponovali vsetkym tým možným vo mame my, kefky a pod. Je to veľmi zaujímavé čítanie.


Video si pozriem. Možno na zamyslenie. Sú oblasti na Zemi, kde sa jednoducho treba stravovať aj živočíšnymi produktami (napr Eskimaci), ináč by to nedali:-) Mám zaujímavú knihu, doporučujem každému, žiaľ je len v angličtine. Napisal ju Dr. Price https://www.martinus.sk/?uItem=149924 on bol zubár a 30. rokoch 20. storočia, urobil cestu okolo sveta, skúmal potravu komunít, kt boli relatívne uzavrete pred civilizáciou. A zistil zaujímavé veci, najväčší problem je konzumácia cukru a priemyselne spracovaných potravín. On bol zubár a skúmal kvalitu chrupu. Mnohé komunity kt sa stravovaní ako predkovia, žiaden problem so zubami nemali, napriek tomu že nedisponovali vsetkym tým možným vo mame my, kefky a pod. Je to veľmi zaujímavé čítanie.
Upravené 11. 4. 2021 o 11:03
396
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept