Videá, filmy, knihy
ČT2 – Utajená data o očkování & souvislost s autismem

https://otevrisvoumysl.cz/ct2-utajena-data-o-ockovani-souvislost-s-autismem/


Tato reportáž České televize z roku 2015 vypráví o utajených datech o očkování z amerického CDC a poukazuje na rizika s očkováním spojená.


https://otevrisvoumysl.cz/ct2-utajena-data-o-ockovani-souvislost-s-autismem/ Tato reportáž České televize z roku 2015 vypráví o utajených datech o očkování z amerického CDC a poukazuje na rizika s očkováním spojená.

V souvislosti s odkazem výše doporučuji shlédnout i toto video:


John Virapen na ČT24 k očkování a farmaceutickému průmyslu
https://www.youtube.com/watch?v=PVQXQbv1Jjk


John Virapen (1943 – 26. dubna 2015) byl manažer v oblasti farmacie, ředitel švédské pobočky koncernu Eli Lilly. Na tuto kariéru posléze navázal kritikou farmaceutického průmyslu, který obviňuje z podplácení úřadů, ze zatajování existence účinnějších léků a dalších neetických praktik. Také zpochybňuje vhodnost očkování.


V souvislosti s odkazem výše doporučuji shlédnout i toto video: **John Virapen na ČT24 k očkování a farmaceutickému průmyslu** https://www.youtube.com/watch?v=PVQXQbv1Jjk John Virapen (1943 – 26. dubna 2015) byl manažer v oblasti farmacie, ředitel švédské pobočky koncernu Eli Lilly. Na tuto kariéru posléze navázal kritikou farmaceutického průmyslu, který obviňuje z podplácení úřadů, ze zatajování existence účinnějších léků a dalších neetických praktik. Také zpochybňuje vhodnost očkování.
Upravené 3. 4. 2021 o 15:23

Zajímavé je také toto video ohledně HIV (pouze v angličtině):


Luc Montagnier - AIDS truth exposed
https://www.youtube.com/watch?v=JrzV_xnhlGY


Luc Montagnier je francouzský virolog, který získal v roce 2008 Nobelovu cenu za fyziologii a lékařství. Je pokládán za jednoho z objevitelů viru HIV, který je příčinou nemoci AIDS.


Zajímavé je také toto video ohledně HIV (pouze v angličtině): **Luc Montagnier - AIDS truth exposed** https://www.youtube.com/watch?v=JrzV_xnhlGY Luc Montagnier je francouzský virolog, který získal v roce 2008 Nobelovu cenu za fyziologii a lékařství. Je pokládán za jednoho z objevitelů viru HIV, který je příčinou nemoci AIDS.
419
2
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept