Videá, filmy, knihy
Daily Bald - Brit cestující po bývalém SSSR

Možná se někdo rád podívá https://www.youtube.com/watch?v=1Mh10pXOp3k

je to kanál Brita, který cestuje po bývalém SSSR. Co se mi na něm líbí a do jisté míry mě to i překvapuje, je jeho uctivé a přátelské chování k místním.


Možná se někdo rád podívá https://www.youtube.com/watch?v=1Mh10pXOp3k je to kanál Brita, který cestuje po bývalém SSSR. Co se mi na něm líbí a do jisté míry mě to i překvapuje, je jeho uctivé a přátelské chování k místním.
Upravené 31. 3. 2021 o 20:16

jeho uctivé a přátelské chování k místním

Pokud připustíme minulé životy, tak je to možná bývalý Rus, když ho to tam táhne...
Navíc se zdá, že mluví Rusky.


A nebo chtěl někam, kde nemusí hodit v náhubku... :-)


[quote="pid:9616, uid:149"]jeho uctivé a přátelské chování k místním[/quote] Pokud připustíme minulé životy, tak je to možná bývalý Rus, když ho to tam táhne... Navíc se zdá, že mluví Rusky. A nebo chtěl někam, kde nemusí hodit v náhubku... :-)
Upravené 31. 3. 2021 o 20:11

Navíc se zdá, že mluví Rusky.
Ano viděl jsem více jeho videí a Rusky mluví velice dobře.


[quote="pid:9628, uid:240"]Navíc se zdá, že mluví Rusky.[/quote]Ano viděl jsem více jeho videí a Rusky mluví velice dobře.

V českém rádiu (ČRO - Mezinárodní vysílání) , tento youtuber dostal otázku, kde jste se nejvíce bál o život na svých cestách, byl jste v zemích, které jsou oficiálně označeny jako nebezpečné, např. v Mauretanii.


A YTuber odpovídá na to je velice snadná odpověď: nejvíce jsem se bál v USA na předměstí Atlanty, Neshvile.Je to nejděsivější místo, na kterém jsem byl, všude policie s brokovnicemi, cítil jsem jako ve vojenském lockdownu.


Kdekoliv jinde kde jsem byl jsem se necítil v nebezpečí! Dokonce ani v Čečensku!
Myslím si, že od Brita to hovoří za Vše.


https://www.youtube.com/watch?v=UKjjBgfZG5Q


V českém rádiu (ČRO - Mezinárodní vysílání) , tento youtuber dostal otázku, kde jste se nejvíce bál o život na svých cestách, byl jste v zemích, které jsou oficiálně označeny jako nebezpečné, např. v Mauretanii. A YTuber odpovídá na to je velice snadná odpověď: nejvíce jsem se bál v USA na předměstí Atlanty, Neshvile.Je to nejděsivější místo, na kterém jsem byl, všude policie s brokovnicemi, cítil jsem jako ve vojenském lockdownu. Kdekoliv jinde kde jsem byl jsem se necítil v nebezpečí! Dokonce ani v Čečensku! Myslím si, že od Brita to hovoří za Vše. https://www.youtube.com/watch?v=UKjjBgfZG5Q
Upravené 2. 4. 2021 o 12:10
511
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept