Politika v ČR
PhDr. Josef Skála, CSc

že se o to v rámci osobního kontaktu pokoušel

Ano, zmínil to tam, stejně jako Skálovu reakci.


[quote="pid:52798, uid:826"]že se o to v rámci osobního kontaktu pokoušel[/quote] Ano, zmínil to tam, stejně jako Skálovu reakci.

**Ing. Ivan Noveský s Dr. Skálou - jak moc a čím vším se nám vymstí neobnovení energetické suverenity


https://www.youtube.com/watch?v=nmlj2xXOjEY


**


**Ing. Ivan Noveský s Dr. Skálou - jak moc a čím vším se nám vymstí neobnovení energetické suverenity https://www.youtube.com/watch?v=nmlj2xXOjEY **

Zřejmě víc mluví než myslí...


Relaci s panem M. Kollerem sleduji pravidelně stejně jako Casus Belli a také sledují občas Skálu a jeho aktivity a musím zde s M.K. jednoznačně souhlasit. Kudy z Krize s Hamplem (jasným fašounem => viz. COVID, povinné očkování a "kritika" Pekové), Robejškem (o tam tady snad všichni víme co je zač) a také nejedno chválení K. Schwaba v relacích s Peterem Staňkem.


Mým oblíbeným evergrínem je jeho básnění o "sdílené mobilitě/motorizaci". Tedy nikdo nebude vlastnit auta, ale budou si je půjčovat.
=> Nebudete vlastnit nic .... jj ale kdo to teda bude vlastnit už nikdy neřekne.


Tudíž, zamyslet a hlavně vzpamatovat by se měl pan Skála.


[quote="pid:52641, uid:270"]Zřejmě víc mluví než myslí...[/quote] Relaci s panem M. Kollerem sleduji pravidelně stejně jako Casus Belli a také sledují občas Skálu a jeho aktivity a musím zde s M.K. jednoznačně souhlasit. Kudy z Krize s Hamplem (jasným fašounem => viz. COVID, povinné očkování a "kritika" Pekové), Robejškem (o tam tady snad všichni víme co je zač) a také nejedno chválení K. Schwaba v relacích s Peterem Staňkem. Mým oblíbeným evergrínem je jeho básnění o "sdílené mobilitě/motorizaci". Tedy nikdo nebude vlastnit auta, ale budou si je půjčovat. => Nebudete vlastnit nic .... jj ale kdo to teda bude vlastnit už nikdy neřekne. Tudíž, zamyslet a hlavně vzpamatovat by se měl pan Skála.

Vzpamatovat by se měl spíš Koller viz blábolení o socialismu v posledním CB. Jeho politický rozhled je na úrovni školáka ZŠ.


Vzpamatovat by se měl spíš Koller viz blábolení o socialismu v posledním CB. Jeho politický rozhled je na úrovni školáka ZŠ.

Prof. Peter Staněk s Dr. Skálou - 11 sekund před katastrofou?!

https://www.youtube.com/watch?v=ZobQlRIZ6mU


U ruské hranice neměří síly jen zbraně a armády, ale i odlišné civilizace...


**Prof. Peter Staněk s Dr. Skálou - 11 sekund před katastrofou?! ** https://www.youtube.com/watch?v=ZobQlRIZ6mU U ruské hranice neměří síly jen zbraně a armády, ale i odlišné civilizace...

Vzpamatovat by se měl spíš Koller viz blábolení o socialismu v posledním CB. Jeho politický rozhled je na úrovni školáka ZŠ.

Uvedený pořad jsem sice neslyšel, ale dovolím si zastat se pana Kollera. Poslouchám jeho pořady na Svobodném rádiu, a i když ne se všemi jeho názory úplně souhlasím, musím smeknout před jeho odbornými znalostmi a i celkovým rozhledem. To, že nepoužívá terminologii KOB, ještě neznamená, že je neznalý.
Nikdo nejsme dokonalý.


[quote="pid:54150, uid:402"]Vzpamatovat by se měl spíš Koller viz blábolení o socialismu v posledním CB. Jeho politický rozhled je na úrovni školáka ZŠ.[/quote] Uvedený pořad jsem sice neslyšel, ale dovolím si zastat se pana Kollera. Poslouchám jeho pořady na Svobodném rádiu, a i když ne se všemi jeho názory úplně souhlasím, musím smeknout před jeho odbornými znalostmi a i celkovým rozhledem. To, že nepoužívá terminologii KOB, ještě neznamená, že je neznalý. Nikdo nejsme dokonalý.

Vzpamatovat by se měl spíš Koller viz blábolení o socialismu v posledním CB. Jeho politický rozhled je na úrovni školáka ZŠ.

Tak s jeho názorem na socialismus nemusím plně souhlasit, ale "med" to nebyl. Je dobře, že to skončilo, ale ne jak a proč to skončilo. A hlavně ne kam nás to zavedlo.


Nemluvím tady ale o jeho názorech na socialismus, ale bavíme se tu o Skálovi, který se (evidentně jako správný Marxista) stává čím dál více řízenou opozicí globalistů. viz již zmíněně kontakty:


Kudy z Krize s Hamplem (jasným fašounem => viz. COVID, povinné očkování a "kritika" Pekové), Robejškem (o tam tady snad všichni víme co je zač) a také nejedno chválení K. Schwaba v relacích s Peterem Staňkem.


[quote="pid:54150, uid:402"]Vzpamatovat by se měl spíš Koller viz blábolení o socialismu v posledním CB. Jeho politický rozhled je na úrovni školáka ZŠ.[/quote] Tak s jeho názorem na socialismus nemusím plně souhlasit, ale "med" to nebyl. Je dobře, že to skončilo, ale ne jak a proč to skončilo. A hlavně ne kam nás to zavedlo. Nemluvím tady ale o jeho názorech na socialismus, ale bavíme se tu o Skálovi, který se (evidentně jako správný Marxista) stává čím dál více řízenou opozicí globalistů. viz již zmíněně kontakty: [quote="pid:54148, uid:518"]Kudy z Krize s Hamplem (jasným fašounem => viz. COVID, povinné očkování a "kritika" Pekové), Robejškem (o tam tady snad všichni víme co je zač) a také nejedno chválení K. Schwaba v relacích s Peterem Staňkem.[/quote]

Tak s jeho názorem na socialismus nemusím plně souhlasit, ale "med" to nebyl. Je dobře, že to skončilo, ale ne jak a proč to skončilo. A hlavně ne kam nás to zavedlo.

Výše citovaným je v podstatě řešeno vše. Ty samé klanově-korporativní skupiny. V listopadu 1989 proběhla metamorfoza ze stranické nomenklatury ve vážené kapitalisty.


bavíme se tu o Skálovi, který se (evidentně jako správný Marxista) stává čím dál více řízenou opozicí globalistů.

Také ve mně zesiluje tento pocit, doufám jen, že to nečiní vědomě. Mrzí mě to, protože jsem ho pokládal (a stále pokládám) za poctivého komunistu (v pravém slova smyslu).


[quote="pid:54400, uid:518"]Tak s jeho názorem na socialismus nemusím plně souhlasit, ale "med" to nebyl. Je dobře, že to skončilo, ale ne jak a proč to skončilo. A hlavně ne kam nás to zavedlo.[/quote] Výše citovaným je v podstatě řešeno vše. Ty samé klanově-korporativní skupiny. V listopadu 1989 proběhla metamorfoza ze stranické nomenklatury ve vážené kapitalisty. [quote="pid:54400, uid:518"]bavíme se tu o Skálovi, který se (evidentně jako správný Marxista) stává čím dál více řízenou opozicí globalistů.[/quote] Také ve mně zesiluje tento pocit, doufám jen, že to nečiní vědomě. Mrzí mě to, protože jsem ho pokládal (a stále pokládám) za poctivého komunistu (v pravém slova smyslu).

Robejškem (o tam tady snad všichni víme co je zač) a také nejedno chválení K. Schwaba v relacích s Peterem Staňkem.


Skála nikdy Schwaba nechválil a s Staněk se o něm zmínil pochvalně jednou už si nepamatuji na kontext ale tvrzení že ho chválil je velmi zavádějící


a Robejšek byl na kanále hostem tuším jednou nevím kde a kdy se s ním Skála paktuje


Co se týče Hampla je to složitější já PH vůbec nemusím, ale ukaž mi o jaké jiné lidi by se měl JS opírat? PH je aktivní publikuje píše knihy pořádá přednášky apod všichni ostatní jen akademicky žvaní a jsou asi raději v ústraní


opravdu není z čeho vybírat


řízená opozice je spíš Zeman a SPD
v případě Zemana jde spíš o "opozici"


[quote="pid:54148, uid:518"]Robejškem (o tam tady snad všichni víme co je zač) a také nejedno chválení K. Schwaba v relacích s Peterem Staňkem.[/quote] Skála nikdy Schwaba nechválil a s Staněk se o něm zmínil pochvalně jednou už si nepamatuji na kontext ale tvrzení že ho chválil je velmi zavádějící a Robejšek byl na kanále hostem tuším jednou nevím kde a kdy se s ním Skála paktuje Co se týče Hampla je to složitější já PH vůbec nemusím, ale ukaž mi o jaké jiné lidi by se měl JS opírat? PH je aktivní publikuje píše knihy pořádá přednášky apod všichni ostatní jen akademicky žvaní a jsou asi raději v ústraní opravdu není z čeho vybírat řízená opozice je spíš Zeman a SPD v případě Zemana jde spíš o "opozici"

nevím kde a kdy se s ním Skála paktuje

Přijali ho jako člena do jejich nového hnutí "Kudy z Krize" stejně jako Hampla a jiné pochybné existence.


opravdu není z čeho vybírat

Pro mě je základ nedávat se do kupy s grázly. P. Hampl se díky Covidu jasně projevil jako fašoun.


řízená opozice je spíš Zeman a SPD


Jasně a dle čeho tak soudíš ?


[quote="pid:54579, uid:402"]nevím kde a kdy se s ním Skála paktuje[/quote] Přijali ho jako člena do jejich nového hnutí "Kudy z Krize" stejně jako Hampla a jiné pochybné existence. [quote="pid:54579, uid:402"]opravdu není z čeho vybírat[/quote] Pro mě je základ nedávat se do kupy s grázly. P. Hampl se díky Covidu jasně projevil jako fašoun. [quote="pid:54579, uid:402"]řízená opozice je spíš Zeman a SPD[/quote] Jasně a dle čeho tak soudíš ?

kudy z krize není hnutí ale intelektuální spolek a pochybuju že JS sám rozhoduje o tom kdo tam bude a kdo ne
zřejmě tam může být každý kdo má zájem a je to tak dobře


jistě když Zeman propaguje vakcinaci a nadává nevakcinovaným je to projev konceptuálně gramotného státníka když to dělá PH je to fašounství
já PH nesnáším ale taky nemám rád dvojí metr a vidění světa na základě "přání otcem myšlenky"


no a co se týče řízené opozice tou může být kdokoli a cokoli s tím je třeba počítat a ne že se u někoho bude brát doslovně co říká a u jiného se to bude interpretovat tak jak si přeješ viz výše


kudy z krize není hnutí ale intelektuální spolek a pochybuju že JS sám rozhoduje o tom kdo tam bude a kdo ne zřejmě tam může být každý kdo má zájem a je to tak dobře jistě když Zeman propaguje vakcinaci a nadává nevakcinovaným je to projev konceptuálně gramotného státníka když to dělá PH je to fašounství já PH nesnáším ale taky nemám rád dvojí metr a vidění světa na základě "přání otcem myšlenky" no a co se týče řízené opozice tou může být kdokoli a cokoli s tím je třeba počítat a ne že se u někoho bude brát doslovně co říká a u jiného se to bude interpretovat tak jak si přeješ viz výše

JS sám rozhoduje o tom kdo tam bude

Sám ho tam uvítal.
když Zeman propaguje vakcinaci a nadává nevakcinovaným

Tak to vede k tomu, že se méně lidí očkuje. Jde o to, že stejně jako Zeman a Klaus mají rozdělené "sféry vlivu" => řídí rozdílné proudy lidí.
Tak mají rozdílný přístup a rozdílný efekt na lidi. => Zeman vede více levicové lidi, kteří už většinou vakcinaci stejně podporují. Kdyby najednou otočil o 180° mohl by přijít o řízení. Navíc (a to se tu na fóru už rozebíralo) má jeho "podpora" vakcinace již více opačný efekt; viz. scéna s "akváriem" a následné reakce na internetu.
Řídi jde i tak, že lidi serx*x a tím je přimějete udělat opak toho co "chcete" (jen na oko).
P.Hampl nic takového nedělá. On to myslí vážně a ostatně jeho fašistické sklony jsem vnímal už delší dobu... Tím neříkám, že je Zeman bez chyby.


[quote="pid:55100, uid:402"]JS sám rozhoduje o tom kdo tam bude[/quote] Sám ho tam uvítal. [quote="pid:55100, uid:402"]když Zeman propaguje vakcinaci a nadává nevakcinovaným[/quote] Tak to vede k tomu, že se méně lidí očkuje. Jde o to, že stejně jako Zeman a Klaus mají rozdělené "sféry vlivu" => řídí rozdílné proudy lidí. Tak mají rozdílný přístup a rozdílný efekt na lidi. => Zeman vede více levicové lidi, kteří už většinou vakcinaci stejně podporují. Kdyby najednou otočil o 180° mohl by přijít o řízení. Navíc (a to se tu na fóru už rozebíralo) má jeho "podpora" vakcinace již více opačný efekt; viz. scéna s "akváriem" a následné reakce na internetu. Řídi jde i tak, že lidi serx*x a tím je přimějete udělat opak toho co "chcete" (jen na oko). P.Hampl nic takového nedělá. On to myslí vážně a ostatně jeho fašistické sklony jsem vnímal už delší dobu... Tím neříkám, že je Zeman bez chyby.

Pochopitelně že ho tam uvítal přeci neřekne "přidal se k nám Hampl no nemusel to dělat".
Je rád za každou ruku v současné situaci. Mimochodem naposledy, když popisoval prof. Stankovi kdo všechno tam je, hampla robejška i konvičku vynechal.


a co se týče MZ a PH asi jim vidíš do hlavy no já ne tak se omlouvám. :-))))


Pochopitelně že ho tam uvítal přeci neřekne "přidal se k nám Hampl no nemusel to dělat". Je rád za každou ruku v současné situaci. Mimochodem naposledy, když popisoval prof. Stankovi kdo všechno tam je, hampla robejška i konvičku vynechal. a co se týče MZ a PH asi jim vidíš do hlavy no já ne tak se omlouvám. :-))))

přidal se k nám Hampl no nemusel to dělat


Já bych byl ostřejší a pokusil se tomu zabránit, ale já zas na rozdíl od Skály jsem cholerik a "boxer" (ne sportem a přístupem).
Já radši 2 dobré přátele než 500 "kamarádů".


[quote="pid:55164, uid:402"]přidal se k nám Hampl no nemusel to dělat[/quote] Já bych byl ostřejší a pokusil se tomu zabránit, ale já zas na rozdíl od Skály jsem cholerik a "boxer" (ne sportem a přístupem). Já radši 2 dobré přátele než 500 "kamarádů".

Hampl nemá potřebné schopnosti aby dokázal cokoli ovlivnit čemukoli zabránit apod takže klídek. Ale je známý a je/byl vcelku populární pepa jistě ví co dělá.


Hampl nemá potřebné schopnosti aby dokázal cokoli ovlivnit čemukoli zabránit apod takže klídek. Ale je známý a je/byl vcelku populární pepa jistě ví co dělá.

pepa jistě ví co dělá.

To si myslel i doktor Faust.


[quote="pid:55297, uid:402"]pepa jistě ví co dělá.[/quote] To si myslel i doktor Faust.

To si myslel i doktor Faust.


Velmi hloupá analogie.


[quote="pid:55315, uid:826"]To si myslel i doktor Faust.[/quote] Velmi hloupá analogie.

Velmi hloupá analogie.

Kéž by.


[quote="pid:55375, uid:402"]Velmi hloupá analogie.[/quote] Kéž by.

Rozhodnuto. Skála je kandidátem KSČM na prezidenta
02.02.2022 10:21
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Rozhodnuto-Skala-je-kandidatem-KSCM-na-prezidenta-691483


"KSČM dle informací ParlamentníchListů.cz navrhne na hlavu státu svého někdejšího místopředsedu Josefa Skálu. Dlouholetý rival bývalého předsedy Vojtěcha Filipa se tak od současného vedení Kateřiny Konečné dočkal určité satisfakce."


Debaty kandidátů na prezidenta tak získaly v osobě Josefa Skály nesporného favorita, jejich moderátorům, a nejen jim, zřejmě způsobí "velmi neklidné spaní"...


Rozhodnuto. Skála je kandidátem KSČM na prezidenta 02.02.2022 10:21 https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Rozhodnuto-Skala-je-kandidatem-KSCM-na-prezidenta-691483 "KSČM dle informací ParlamentníchListů.cz navrhne na hlavu státu svého někdejšího místopředsedu Josefa Skálu. Dlouholetý rival bývalého předsedy Vojtěcha Filipa se tak od současného vedení Kateřiny Konečné dočkal určité satisfakce." **Debaty kandidátů na prezidenta tak získaly v osobě Josefa Skály nesporného favorita, jejich moderátorům, a nejen jim, zřejmě způsobí "velmi neklidné spaní"...**
Upravené 2. 2. 2022 o 11:42

"KSČM dle informací ParlamentníchListů.cz navrhne na hlavu státu svého někdejšího místopředsedu Josefa Skálu.


No nevím, čím víc bude kandidátů z pronárodního spektra, tím spíš postoupí do druhého kola pouze kolaborantské figurky (výsledek půjde "nenápadně" ovlivnit).


[quote="pid:55693, uid:270"]"KSČM dle informací ParlamentníchListů.cz navrhne na hlavu státu svého někdejšího místopředsedu Josefa Skálu.[/quote] No nevím, čím víc bude kandidátů z pronárodního spektra, tím spíš postoupí do druhého kola pouze kolaborantské figurky (výsledek půjde "nenápadně" ovlivnit).

čím víc bude kandidátů z pronárodního spektra

Na druhé straně jde o velmi zdatného diskutéra a přinejmenším má velký potenciál v předvolebních diskusích a debatách ztrapnit velkou část z nabízených globálních figurek. A taky vnést do veřejného diskursu dlouhodobě opomíjená tradičně "levicová" témata. Taky bych řekla, že když dojde na lámání chleba, dokáže se krotit i v té trochu obsesivní propagaci marxistických myšlenkových schémat.


[quote="pid:55720, uid:177"]čím víc bude kandidátů z pronárodního spektra[/quote] Na druhé straně jde o velmi zdatného diskutéra a přinejmenším má velký potenciál v předvolebních diskusích a debatách ztrapnit velkou část z nabízených globálních figurek. A taky vnést do veřejného diskursu dlouhodobě opomíjená tradičně "levicová" témata. Taky bych řekla, že když dojde na lámání chleba, dokáže se krotit i v té trochu obsesivní propagaci marxistických myšlenkových schémat.
Upravené 2. 2. 2022 o 13:45

Na druhé straně jde o velmi zdatného diskutéra a přinejmenším má velký potenciál v předvolebních diskusích a debatách ztrapnit velkou část z nabízených globálních figurek. A taky vnést do veřejného diskursu dlouhodobě opomíjená tradičně "levicová" témata. Taky bych řekla, že když dojde na lámání chleba, dokáže se krotit i v té trochu obsesivní propagaci marxistických myšlenkových schémat.

To ano, může sehrát pozitivní i negativní úlohu, to se teprve ukáže. Bude to záležet na něm a jeho svědomí. Že by dokázal vystoupat až do prezidentské kanceláře, to pochybuji.


[quote="pid:55723, uid:810"]Na druhé straně jde o velmi zdatného diskutéra a přinejmenším má velký potenciál v předvolebních diskusích a debatách ztrapnit velkou část z nabízených globálních figurek. A taky vnést do veřejného diskursu dlouhodobě opomíjená tradičně "levicová" témata. Taky bych řekla, že když dojde na lámání chleba, dokáže se krotit i v té trochu obsesivní propagaci marxistických myšlenkových schémat.[/quote] To ano, může sehrát pozitivní i negativní úlohu, to se teprve ukáže. Bude to záležet na něm a jeho svědomí. Že by dokázal vystoupat až do prezidentské kanceláře, to pochybuji.

Že by dokázal vystoupat až do prezidentské kanceláře, to pochybuji.

Pochybuji taktéž, nicméně celkově to z důvodů výše uvedených vnímám spíš pozitivně. Dalším důvodem je, že jde (bez ohledu na jeho subjektivní hodnocení) nepochybně o osobnost, která tomu divadlu plnému nesvéprávných figurek může trochu přidat na důstojnosti.


[quote="pid:55730, uid:177"]Že by dokázal vystoupat až do prezidentské kanceláře, to pochybuji.[/quote] Pochybuji taktéž, nicméně celkově to z důvodů výše uvedených vnímám spíš pozitivně. Dalším důvodem je, že jde (bez ohledu na jeho subjektivní hodnocení) nepochybně o osobnost, která tomu divadlu plnému nesvéprávných figurek může trochu přidat na důstojnosti.

to pochybuji.


Neházel bych předčasně "flintu do žita", Josef Skála má zřejmě potenciál vyhrát v 1.kole. Rozhodující bude průběh předvolební kampaně a počet voličů, kteří přijdou v 1.kole k volbám...


[quote="pid:55730, uid:177"]to pochybuji.[/quote] Neházel bych předčasně "flintu do žita", Josef Skála má zřejmě potenciál vyhrát v 1.kole. Rozhodující bude průběh předvolební kampaně a počet voličů, kteří přijdou v 1.kole k volbám...
Upravené 2. 2. 2022 o 14:24

do druhého kola pouze kolaborantské figurky


zbytečný obavy nikdo pronárodních nemá šanci vyhrát jen at se zpropaguje co nejvíc osobností v celoplošných médiích může se to hodit do budoucna


[quote="pid:55720, uid:177"]do druhého kola pouze kolaborantské figurky[/quote] zbytečný obavy nikdo pronárodních nemá šanci vyhrát jen at se zpropaguje co nejvíc osobností v celoplošných médiích může se to hodit do budoucna

má zřejmě potenciál vyhrát v 1.kole


nemá protože je z KSČM


[quote="pid:55736, uid:270"]má zřejmě potenciál vyhrát v 1.kole[/quote] nemá protože je z KSČM

Josef Skála má zřejmě potenciál vyhrát v 1.kole
ani omylem
Pravicoví budou už z podstaty proti a levicoví co ho neznají spíš podpoří např. Vitáskovou.
Hlavně po tom, co je zklamala celá KSČM v čele s Filipem a Konečnou. Takže jisté hlasy má jen od těch pár lidí, co ho znají a sledují.


[quote="pid:55736, uid:270"]Josef Skála má zřejmě potenciál vyhrát v 1.kole[/quote]ani omylem Pravicoví budou už z podstaty proti a levicoví co ho neznají spíš podpoří např. Vitáskovou. Hlavně po tom, co je zklamala celá KSČM v čele s Filipem a Konečnou. Takže jisté hlasy má jen od těch pár lidí, co ho znají a sledují.

nemá protože je z KSČM


Volba prezidenta je cca až za rok, do té doby se může ještě stát "věcí"...


[quote="pid:55749, uid:402"]nemá protože je z KSČM[/quote] Volba prezidenta je cca až za rok, do té doby se může ještě stát "věcí"...

Jakože ho KSČM nasadí a on z ní pak vystoupí? po 50ti letech? to nemyslíš vážně...


Jakože ho KSČM nasadí a on z ní pak vystoupí? po 50ti letech? to nemyslíš vážně...

to nemyslíš vážně..


Hospodářská a společenská situace u nás může být za rok ve stavu, že většině občanů vůbec nebude vadit, že Josef Skála je komunista, spíše naopak ocení jeho znalosti a zkušenosti.
Takových lidí jako je on, "na ulici" moc nepotkáš...


[quote="pid:55773, uid:402"]to nemyslíš vážně..[/quote] Hospodářská a společenská situace u nás může být za rok ve stavu, že většině občanů vůbec nebude vadit, že Josef Skála je komunista, spíše naopak ocení jeho znalosti a zkušenosti. Takových lidí jako je on, "na ulici" moc nepotkáš...

že Josef Skála je komunista,

Bohužel jako jeden z nemnoha v polistopadové (KSČ(M)). U většiny (funkcionářů) se v prostředí "neomezených" možností po listopadu plně projevila nomenkaturní vypočítavost. Domnívám se, že většina poctivých komunistů postupně dospěla k SPD. Je škoda, že se panu Skálovi nepodařilo pravověrné komunisty sjednotit, vykopat tu prospěchářskou sebranku a zachránit tak stranu před volebním debaklem.


[quote="pid:55804, uid:270"]že Josef Skála je komunista,[/quote] Bohužel jako jeden z nemnoha v polistopadové (KSČ(M)). U většiny (funkcionářů) se v prostředí "neomezených" možností po listopadu plně projevila nomenkaturní vypočítavost. Domnívám se, že většina poctivých komunistů postupně dospěla k SPD. Je škoda, že se panu Skálovi nepodařilo pravověrné komunisty sjednotit, vykopat tu prospěchářskou sebranku a zachránit tak stranu před volebním debaklem.
Upravené 2. 2. 2022 o 23:45

Šanci asi nemá, ale... přestože k němu mám své výhrady, koho byste radši viděli na postu prezidenta po Zemanovi než Skálu?


Šanci asi nemá, ale... přestože k němu mám své výhrady, koho byste radši viděli na postu prezidenta po Zemanovi než Skálu?

Šanci asi nemá, ale... přestože k němu mám své výhrady, koho byste radši viděli na postu prezidenta po Zemanovi než Skálu?

Já to vidím na Vitáskovou (že jí dám hlas). Ale kdybych si moh vybrat, tak bych rád v 2. kole viděl Ji a Skálu jako finalisty. To bych byl už pak klidný.


[quote="pid:55878, uid:308"]Šanci asi nemá, ale... přestože k němu mám své výhrady, koho byste radši viděli na postu prezidenta po Zemanovi než Skálu?[/quote] Já to vidím na Vitáskovou (že jí dám hlas). Ale kdybych si moh vybrat, tak bych rád v 2. kole viděl Ji a Skálu jako finalisty. To bych byl už pak klidný.

Vystoupení Josefa Skály na protiválečném shromáždění v Jihlavě 5.2.2022 (min. 23:20-27:45)


https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/videos/4832798770089524/


Josef Skála započal svou volební kampaň na prezidenta ČR rázně a nekompromisně...


**Vystoupení Josefa Skály na protiválečném shromáždění v Jihlavě 5.2.2022 (min. 23:20-27:45)** https://www.facebook.com/RaptorTV.cz/videos/4832798770089524/ **Josef Skála započal svou volební kampaň na prezidenta ČR rázně a nekompromisně...**

Z diskuze:
Lubajs • před minutou
Z těch kandidátu na prezidenta, většinou provařených havloidů, nadšeně lezoucích do prdele tu Bruselu, tam USA nebo Němčourům či dalších bezpáteřních kariéristů a obracečů kabátu (viz. generál Pavel), vypadá doktor Skála ze všech nejpřijatelnější. Je mi jedno, jestli to je komunista, ale je slušný, vzdělaný s velkým rozhledem, je to pragmatik, který má rozumné názory a hlavně neobrátil kabát, jako mnozí po roce 89. To se cení. Jo a je to vlastenec, což je mezi politiky v dnešní době velmi úzký profil. Drtivá většina dnešních politiků jsou jen lokajové cizích zájmů. Bohužel.
https://cnn.iprima.cz/kandidati-na-hrad-se-pohadali-kvuli-ukrajine-nevadi-vam-nasili-pustil-se-hilser-do-skaly-56954


Velmi dobrý start, Josef Skála byl svůj !


Z diskuze: Lubajs • před minutou Z těch kandidátu na prezidenta, většinou provařených havloidů, nadšeně lezoucích do prdele tu Bruselu, tam USA nebo Němčourům či dalších bezpáteřních kariéristů a obracečů kabátu (viz. generál Pavel), vypadá doktor Skála ze všech nejpřijatelnější. Je mi jedno, jestli to je komunista, ale je slušný, vzdělaný s velkým rozhledem, je to pragmatik, který má rozumné názory a hlavně neobrátil kabát, jako mnozí po roce 89. To se cení. Jo a je to vlastenec, což je mezi politiky v dnešní době velmi úzký profil. Drtivá většina dnešních politiků jsou jen lokajové cizích zájmů. Bohužel. https://cnn.iprima.cz/kandidati-na-hrad-se-pohadali-kvuli-ukrajine-nevadi-vam-nasili-pustil-se-hilser-do-skaly-56954 **Velmi dobrý start, Josef Skála byl svůj !**

Ohledně komentáře pana Lubajse jednoznačný souhlas.


Ohledně komentáře pana Lubajse jednoznačný souhlas.

Jarek

Vlevo dole speciál: Je čas zrušit prezidenta?


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-vlevo-dole-vlevo-dole-special-je-cas-zrusit-prezidenta-187851/



"Třes" z kandidatury Josefa Skály na prezidenta ČR ?!


**Vlevo dole speciál: Je čas zrušit prezidenta?** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-vlevo-dole-vlevo-dole-special-je-cas-zrusit-prezidenta-187851/ ** "Třes" z kandidatury Josefa Skály na prezidenta ČR ?!**

Do boje o Hrad můžu jet rudým doubledeckerem, říká člen tvrdého jádra KSČM


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-skala-v-boji-o-hrad-muzu-jezdit-rudym-doubledeckerem-kdyz-to-volici-dovoli-187845


Rozhovor webu Seznam Zprávy s Josefem Skálou 8.2.2022


**Do boje o Hrad můžu jet rudým doubledeckerem, říká člen tvrdého jádra KSČM** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-ptam-se-ja-skala-v-boji-o-hrad-muzu-jezdit-rudym-doubledeckerem-kdyz-to-volici-dovoli-187845 **Rozhovor webu Seznam Zprávy s Josefem Skálou 8.2.2022**

21:15, TV PRIMA NEWS. 16.2,2022
https://cnn.iprima.cz/porady/360deg-0/16022022-marek-hilser-josef-skala


Debata kandidátů na prezidenta ČR Marek Hilšer vs. Josef Skála

Pozoruhodné, jak senátor MUDr. Marek Hilšer opět prokázal svoji neinformovanost a hloupost...
O redaktorce PRIMA NEWS ani nemluvě....
Josef Skála na ně byl ještě moc laskavý...


21:15, TV PRIMA NEWS. 16.2,2022 https://cnn.iprima.cz/porady/360deg-0/16022022-marek-hilser-josef-skala Debata kandidátů na prezidenta ČR Marek Hilšer vs. Josef Skála ** Pozoruhodné, jak senátor MUDr. Marek Hilšer opět prokázal svoji neinformovanost a hloupost... O redaktorce PRIMA NEWS ani nemluvě.... Josef Skála na ně byl ještě moc laskavý...**

Všechno je někdy poprvé. I kadet Biegler v čele české diplomacie, říká Josef Skála. Nešetří ani Hujery,
19.02.2022 14:30 | Rozhovor


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vsechno-je-nekdy-poprve-I-kadet-Biegler-v-cele-ceske-diplomacie-rika-Josef-Skala-Nesetri-ani-Hujery-kteri-nas-vydavaji-energeticke-mafii-693300kteří nás vydávají energetické mafii


**Všechno je někdy poprvé. I kadet Biegler v čele české diplomacie, říká Josef Skála. Nešetří ani Hujery,** 19.02.2022 14:30 | Rozhovor https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vsechno-je-nekdy-poprve-I-kadet-Biegler-v-cele-ceske-diplomacie-rika-Josef-Skala-Nesetri-ani-Hujery-kteri-nas-vydavaji-energeticke-mafii-693300kteří nás vydávají energetické mafii

Dr. Marie Neudorflová s Dr. Josefem Skálou - Masarykovo pojetí českých dějin jako zrcadlo dneška
https://youtu.be/nq4bvKMbpN4


PhDr Josef Skála, CSc na vaše otázky
https://youtu.be/yhuq921kF_Q

Alena Vitásková a Zbyněk Prousek - otevřeně k palčivým otázkám dneška

https://youtu.be/XTbPXAQ8Q_Q


MUDr. Ctirad Musil - večerní stream o jiném pohledu na historii
https://youtu.be/6G3aVSXOZRs


**Dr. Marie Neudorflová s Dr. Josefem Skálou - Masarykovo pojetí českých dějin jako zrcadlo dneška** https://youtu.be/nq4bvKMbpN4 **PhDr Josef Skála, CSc na vaše otázky** https://youtu.be/yhuq921kF_Q ** Alena Vitásková a Zbyněk Prousek - otevřeně k palčivým otázkám dneška** https://youtu.be/XTbPXAQ8Q_Q **MUDr. Ctirad Musil - večerní stream o jiném pohledu na historii** https://youtu.be/6G3aVSXOZRs

Ing. Vladimír Štěpán s Dr. Josefem Skálou - proč máme energie dražší, než takřka všude jinde.


https://www.youtube.com/watch?v=5VsJXm9EvKU


**Ing. Vladimír Štěpán s Dr. Josefem Skálou - proč máme energie dražší, než takřka všude jinde.** https://www.youtube.com/watch?v=5VsJXm9EvKU

Simultánka Josefa Skály 2.3.2022
https://www.youtube.com/watch?v=C9a8mpX8v6A


Zůstal jako skála - Josef Skála, kandidát českých, moravských a slezských vlastenců na prezidenta ČR


**Simultánka Josefa Skály 2.3.2022** https://www.youtube.com/watch?v=C9a8mpX8v6A Zůstal jako skála - Josef Skála, kandidát českých, moravských a slezských vlastenců na prezidenta ČR
Upravené 3. 3. 2022 o 15:20

Prof. Peter Stanek s Dr. Josefem Skálou 3.3.2022

toto je naozaj vynikajuci material (pocuvala som vcera vecer online), pan Stanek bol excelentny,
je to vysoko aktualne a je treba si to vypocut a zdielat


[quote="pid:61611, uid:270"]Prof. Peter Stanek s Dr. Josefem Skálou 3.3.2022[/quote] toto je naozaj vynikajuci material (pocuvala som vcera vecer online), pan Stanek bol excelentny, je to vysoko aktualne a je treba si to vypocut a zdielat

Josef Skála - Ing. Martin Koller
https://www.youtube.com/watch?v=VmR2OvzA4Ic


To je palba. Koller se s nikým nemazlí. Ani s politiky, ani se zabědněnci. Doporučuji šířit.


Josef Skála - Ing. Martin Koller https://www.youtube.com/watch?v=VmR2OvzA4Ic To je palba. Koller se s nikým nemazlí. Ani s politiky, ani se zabědněnci. Doporučuji šířit.

Můžu se zeptat, sleduje zde někdo živě Skálovu simultánku? Zdá se, že ji právě vypli...


Mně také hlásí, že vypli.


[quote="pid:63754, uid:810"]Můžu se zeptat, sleduje zde někdo živě Skálovu simultánku? Zdá se, že ji právě vypli...[/quote] Mně také hlásí, že vypli.

hlásí, že vypli.

Dokončili to na odysee (odkaz @jajajaja shora), potvrdili, že je někdo nahlásil. Zjevně za info o dění na východě, byť se snažili zůstat zdrženliví. Přituhuje.

[quote="pid:63758, uid:158"]hlásí, že vypli.[/quote] Dokončili to na odysee (odkaz @jajajaja shora), potvrdili, že je někdo nahlásil. Zjevně za info o dění na východě, byť se snažili zůstat zdrženliví. Přituhuje.

Není divu , když Skála naznačil , že kolonie ČR posílá na Ukrajinu své vrahy .
To se taky může snadno stát , že tentokrát opravdu vybuchnou "vrbětice" a to cíleně s přesností na metr .


Není divu , když Skála naznačil , že kolonie ČR posílá na Ukrajinu své vrahy . To se taky může snadno stát , že tentokrát opravdu vybuchnou "vrbětice" a to cíleně s přesností na metr .
12
10.95k
135
20
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept