Jazyk životných okolností
Dve strany

Neviem ci si vsimate, ale v dnesnych casoch sa vela krat da vidiet ako v kazdej institucii su 2 strany, 2 myslienkove prudy. Stale jeden prud ide proti cloveku a druhy sa snazi chranit cloveka.


Napriklad taka EU. Jedna jej strana tuho tlaci kazdemu ockovanie a druha vyda vyhlasenie o tom, ze je zakazane kohokolvek povinne ockovat alebo vyda vyhlasenei o novych liekoch ako tu


https://www.hlavnespravy.sk/eu-predstavila-zoznam-prvych-piatich-slubnych-liekov-na-ochorenie-covid-19/2592482


A to je len jeden priklad. Vela podobnych javov som si vsimol. Aj napr v strane OLANO. Matelko dostal od niekoho rozumy, tak zacal konat v prospech ludu (sice nepriamo ale kona tak), pricom druhe kridlo olano (mozno cely jeho zvysok) kona proti narodu.


Neviem ci si vsimate, ale v dnesnych casoch sa vela krat da vidiet ako v kazdej institucii su 2 strany, 2 myslienkove prudy. Stale jeden prud ide proti cloveku a druhy sa snazi chranit cloveka. Napriklad taka EU. Jedna jej strana tuho tlaci kazdemu ockovanie a druha vyda vyhlasenie o tom, ze je zakazane kohokolvek povinne ockovat alebo vyda vyhlasenei o novych liekoch ako tu https://www.hlavnespravy.sk/eu-predstavila-zoznam-prvych-piatich-slubnych-liekov-na-ochorenie-covid-19/2592482 A to je len jeden priklad. Vela podobnych javov som si vsimol. Aj napr v strane OLANO. Matelko dostal od niekoho rozumy, tak zacal konat v prospech ludu (sice nepriamo ale kona tak), pricom druhe kridlo olano (mozno cely jeho zvysok) kona proti narodu.

Neviem ci si vsimate, ale v dnesnych casoch sa vela krat da vidiet ako v kazdej institucii su 2 strany, 2 myslienkove prudy. Stale jeden prud ide proti cloveku a druhy sa snazi chranit cloveka.


Zajímavý postřeh :-)


To by korespondovalo s mojí "teorií" dvou jewrejských křídel, nejen v ČR.


V této souvislosti připomínám mnou nedávnou ozvučenou tezi, že “všude jsou 2 křídla”.


Dobré připomenutí. V tomto konkrétním případě jsem zaslepeně ignoroval svou vlastní “tezi”, že v každé organizaci jsou 2 křídla.


Už delší dobu počítám s tím, že v každém politickém subjektu (možná dokonce v každé lidské organizaci), jsou (nebo dříve či později vzniknou) principiálně vždy 2 křídla, která spolu bojují. Subjekt se pak navenek chová podle toho, které křídlo má zrovna převahu.


Dodatek: odraz principu rozděl a panuj, odraz principu tandemu


[quote="pid:22262, uid:106"]Neviem ci si vsimate, ale v dnesnych casoch sa vela krat da vidiet ako v kazdej institucii su 2 strany, 2 myslienkove prudy. Stale jeden prud ide proti cloveku a druhy sa snazi chranit cloveka.[/quote] Zajímavý postřeh :-) [quote="pid:15402, uid:240"]To by korespondovalo s mojí "teorií" dvou jewrejských křídel, nejen v ČR.[/quote] [quote="pid:13496, uid:240"]V této souvislosti připomínám mnou nedávnou ozvučenou tezi, že “všude jsou 2 křídla”.[/quote] [quote="pid:11271, uid:240"]Dobré připomenutí. V tomto konkrétním případě jsem zaslepeně ignoroval svou vlastní “tezi”, že v každé organizaci jsou 2 křídla.[/quote] [quote="pid:3152, uid:240"]Už delší dobu počítám s tím, že v každém politickém subjektu (možná dokonce v každé lidské organizaci), jsou (nebo dříve či později vzniknou) principiálně vždy 2 křídla, která spolu bojují. Subjekt se pak navenek chová podle toho, které křídlo má zrovna převahu.[/quote] Dodatek: odraz principu rozděl a panuj, odraz principu tandemu
Upravené 30. 6. 2021 o 08:50

vyhlasenie o tom, ze je zakazane kohokolvek povinne ockovat
Neviem, či si nemyslel Radu Európy a Parlamentné zhromaždenie Rady Európy. Parlamentné zhromaždenie Rady Európy vyzýva uznesením č. 2361 / 2021 členské štáty EÚ aby:


Informovali svojich občanov, že vakcína NIE JE povinná a chránili občanov pred diskrimináciou, ktorí nebudú očkovaní z dôvodu možných zdravotných rizík alebo z vlastnej vôle.


Rada Európy je samostatný orgán a nemá nič spoločné s Európskou radou, ktorá je orgánom EÚ


[quote="pid:22262, uid:106"]vyhlasenie o tom, ze je zakazane kohokolvek povinne ockovat[/quote]Neviem, či si nemyslel Radu Európy a Parlamentné zhromaždenie Rady Európy. Parlamentné zhromaždenie Rady Európy vyzýva uznesením č. 2361 / 2021 členské štáty EÚ aby: Informovali svojich občanov, že vakcína NIE JE povinná a chránili občanov pred diskrimináciou, ktorí nebudú očkovaní z dôvodu možných zdravotných rizík alebo z vlastnej vôle. Rada Európy je samostatný orgán a nemá nič spoločné s Európskou radou, ktorá je orgánom EÚ

Tiez podobne
V jeden den Cesko ziada peniaze za vrbetice - hned na to zakazuju cechom cesty do ruska. Pytat peniaze za vymyslenu kauzu to moze byt praca podpindosov ale aj tych "dobrych" lebo tak podpindosov diskvalifikuju. A o zakaze cestovania .... ale ved rusi budu len radi, ze tam cesi nepojdu, pretoze Rusi dobre vedia, ze prave z ceska je financovana vsetka diverzna cinnost opozicie v Rusku. Takze toto sice na prvy pohlad vyzera ako krok z pomsty ale pritom je to riadiaci manever strany dobrej. Mozno ze len ja vidim v kazdom kroku nieco dobre, a zle mi uchadza ... ale pozitivnu stranku takychto manevrov, co na prvy pohald vyzeraju ako nenavistne prejavy, to si musi kazdy vsimnut.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministerstvo-zdravotnictvi-zakazuje-cesty-do-ruska-a-tuniska-40364886


Tiez podobne V jeden den Cesko ziada peniaze za vrbetice - hned na to zakazuju cechom cesty do ruska. Pytat peniaze za vymyslenu kauzu to moze byt praca podpindosov ale aj tych "dobrych" lebo tak podpindosov diskvalifikuju. A o zakaze cestovania .... ale ved rusi budu len radi, ze tam cesi nepojdu, pretoze Rusi dobre vedia, ze prave z ceska je financovana vsetka diverzna cinnost opozicie v Rusku. Takze toto sice na prvy pohlad vyzera ako krok z pomsty ale pritom je to riadiaci manever strany dobrej. Mozno ze len ja vidim v kazdom kroku nieco dobre, a zle mi uchadza ... ale pozitivnu stranku takychto manevrov, co na prvy pohald vyzeraju ako nenavistne prejavy, to si musi kazdy vsimnut. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ministerstvo-zdravotnictvi-zakazuje-cesty-do-ruska-a-tuniska-40364886

2 strany, 2 myslienkove prudy


Souboj protikladů, základ koncepce GP, viz I pet goat II.


60db83f4159d5


[quote="pid:22262, uid:106"]2 strany, 2 myslienkove prudy[/quote] Souboj protikladů, základ koncepce GP, viz I pet goat II. ![60db83f4159d5](serve/attachment&path=60db83f4159d5)
Upravené 29. 6. 2021 o 22:35
571
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept