Jazyk životných okolností
Zmena uz nastala

Myslim si, ze prave teraz je vhodny cas sa pozastavit a pozriet sa co sa v nasej spolocnosti stalo za tych par mesiacov po korone. Ako stale vybornym zdrojom informacii o nalad v spolocnosti su komentare k roznym clankom na internete.


Ako priklad uvediem
https://www.hlavnespravy.sk/lengvarsky-ministerstvo-spravodlivosti-sa-ma-pozriet-na-moznost-povinneho-ockovania-urcitych-skupin-uvazujeme-o-vekovej-kategorii-60/2581274#comment-5424100390


clanok je o tom ako sa general vyjadril ze "Uvažujeme o povinnom očkovaní určitých skupín." Kazdy sudny clovek vie, ze ustava zabezpecuje kazdemu cloveku pravo na zivot a pravo ODMIETNUT vakcinu. Azda si to general neuvedomuje co hovori? A pod clankom kometar od ludu s najvacsim mnozstvom kladnych vyjadreni (39) hovori "Taketo vyjadrenia by mali byt na basu." V zivote som nevidel takto kladne hodnoteny komentar na HS. To znamena, ze vacsina spolocnosti suhlasi s tym aby dotycneho "akoze generala" stihali za FASIZMUS! Neviem ci si je vobec vedomy ten generalik co povedal.


Ale to nie je koniec. Pozrite si rozne ine media ako SME, CAS, topky .... uz aj lieberali museli pretriezvet, ked okolo nich ludia umieraju na vakcinu ... uz konecne narazili na realitu .... museli si uvedomit, ze to co kaze mainstream ani nahodou nie je cista pravda. Z pohladu systemu by som to nazval uplna strata doveri ludi v system. System prisiel nie len o doveru "konspiratorov" ale aj doveru jeho biorobotov, ktori dostali peknu facku od reality. Uz system zacina pripravovat lud na dalsiu tretiu vlnu a uuuuuuu tak to su reakcie na to. Uz je jedno co sa pise v mediach, ludia su nastvany. Uvedomili si ze to vsetko je podvod, obmedzovanie slobody, nicenie ekonomiky, ze korona len vsetko nici. Pripravte si pukance, prave nastal zlom, kedy bioroboty zacnu nenavidiet svojich panov.


Myslim si, ze prave teraz je vhodny cas sa pozastavit a pozriet sa co sa v nasej spolocnosti stalo za tych par mesiacov po korone. Ako stale vybornym zdrojom informacii o nalad v spolocnosti su komentare k roznym clankom na internete. Ako priklad uvediem https://www.hlavnespravy.sk/lengvarsky-ministerstvo-spravodlivosti-sa-ma-pozriet-na-moznost-povinneho-ockovania-urcitych-skupin-uvazujeme-o-vekovej-kategorii-60/2581274#comment-5424100390 clanok je o tom ako sa general vyjadril ze "Uvažujeme o povinnom očkovaní určitých skupín." Kazdy sudny clovek vie, ze ustava zabezpecuje kazdemu cloveku pravo na zivot a pravo ODMIETNUT vakcinu. Azda si to general neuvedomuje co hovori? A pod clankom kometar od ludu s najvacsim mnozstvom kladnych vyjadreni (39) hovori "Taketo vyjadrenia by mali byt na basu." V zivote som nevidel takto kladne hodnoteny komentar na HS. To znamena, ze vacsina spolocnosti suhlasi s tym aby dotycneho "akoze generala" stihali za FASIZMUS! Neviem ci si je vobec vedomy ten generalik co povedal. Ale to nie je koniec. Pozrite si rozne ine media ako SME, CAS, topky .... uz aj lieberali museli pretriezvet, ked okolo nich ludia umieraju na vakcinu ... uz konecne narazili na realitu .... museli si uvedomit, ze to co kaze mainstream ani nahodou nie je cista pravda. Z pohladu systemu by som to nazval uplna strata doveri ludi v system. System prisiel nie len o doveru "konspiratorov" ale aj doveru jeho biorobotov, ktori dostali peknu facku od reality. Uz system zacina pripravovat lud na dalsiu tretiu vlnu a uuuuuuu tak to su reakcie na to. Uz je jedno co sa pise v mediach, ludia su nastvany. Uvedomili si ze to vsetko je podvod, obmedzovanie slobody, nicenie ekonomiky, ze korona len vsetko nici. Pripravte si pukance, prave nastal zlom, kedy bioroboty zacnu nenavidiet svojich panov.
Upravené 18. 6. 2021 o 12:36

no mas sice pravdu, ale to sa skor imho tyka mensiny, ktora chodi aj na HS apod. Kedze pre vacsinu je to skor neslusne slovo, tak ta vacsina to tak nema a vsetky tie spravy sa povedia, ze ved to je na celom svete a na Slovensku len 3 pripady.....ale pritom na socialnych sietach som aj ja videla viacero prispevkov od ludi, ktori hovorili, ze im zomreli blizki ludia, ci dokonca priatelia na ockovanie, len to nikto nevyhodnotil takto. Takze ano, cast ludi sa prebudza (hlavne ti na sietach), cast ludi je prebudena (kedze alternativa stale varovala, ze to moze ist tymto smerom), ale cast konzumuje MSM a obavam sa, ze mozno aj vo vnutri maju obavy, ale aj tak podliehaju celemu nastaveniu mysli uz dlhodobo a nevedia to tak pretrhnut


no mas sice pravdu, ale to sa skor imho tyka mensiny, ktora chodi aj na HS apod. Kedze pre vacsinu je to skor neslusne slovo, tak ta vacsina to tak nema a vsetky tie spravy sa povedia, ze ved to je na celom svete a na Slovensku len 3 pripady.....ale pritom na socialnych sietach som aj ja videla viacero prispevkov od ludi, ktori hovorili, ze im zomreli blizki ludia, ci dokonca priatelia na ockovanie, len to nikto nevyhodnotil takto. Takze ano, cast ludi sa prebudza (hlavne ti na sietach), cast ludi je prebudena (kedze alternativa stale varovala, ze to moze ist tymto smerom), ale cast konzumuje MSM a obavam sa, ze mozno aj vo vnutri maju obavy, ale aj tak podliehaju celemu nastaveniu mysli uz dlhodobo a nevedia to tak pretrhnut

HS má malý mediálny podiel. Čo je to pár plusiek.


Ja som si nedávno písal s dvoma bývalými kolegami s Brna a obi dvaja mi potvrdili, že som prvý koho poznajú, čo sa neplánuje očkovať. Keby napíšem do BA, tak to dopadne podobne. Česť výnimkám (ktoré potvrdzujú pravidlo).


Ono keď sa nad tým zamyslím tak je to správne. Keby sa nám v budúcnosti otvorila brána do ruského sveta, tak títo bioroboti, ovce,... by len všetko brzdili a bránili by biblickú koncepciu, tak nech sa ich teraz nechá žltou označkovať čo najviac. Po tejto "vlne" čo príde sa už informačné pole začne otáčať, pretože následky vakcinácie sa už pomaly nedajú tutlať ani mainstreamu.


HS má malý mediálny podiel. Čo je to pár plusiek. Ja som si nedávno písal s dvoma bývalými kolegami s Brna a obi dvaja mi potvrdili, že som prvý koho poznajú, čo sa neplánuje očkovať. Keby napíšem do BA, tak to dopadne podobne. Česť výnimkám (ktoré potvrdzujú pravidlo). Ono keď sa nad tým zamyslím tak je to správne. Keby sa nám v budúcnosti otvorila brána do ruského sveta, tak títo bioroboti, ovce,... by len všetko brzdili a bránili by biblickú koncepciu, tak nech sa ich teraz nechá žltou označkovať čo najviac. Po tejto "vlne" čo príde sa už informačné pole začne otáčať, pretože následky vakcinácie sa už pomaly nedajú tutlať ani mainstreamu.

imho tyka mensiny, ktora chodi aj na HS apod


ja by som povedala, že to tak úplne nie je. HS má dosť veľký dosah, ozvucil to aj Naď, zakladala som na toto tému.


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2259/mo-op%C3%A4%C5%A5-v-akcii-kon%C5%A1pira%C4%8Dn%C3%A9-weby


veľa ľudí chodí tam, aj keď budú vytrubovať, že HS sú konspiratori a pod. Navyše to ozvucuje aj Fico dosť silne si myslím, a to že siahajú takým opatreniam, znamená len jedno, že nie je zďaleka taký záujem.


pokual ide o osobu pana ministra, vieme odkiaľ prišiel, kto tam bol a ako. Narážam na generála. Otazka je, či je tlačený do tohoto niekym iným. Ale presne o toto tu ide, tomu zlu sa treba postaviť hneď.


[quote="pid:20741, uid:187"]imho tyka mensiny, ktora chodi aj na HS apod[/quote] ja by som povedala, že to tak úplne nie je. HS má dosť veľký dosah, ozvucil to aj Naď, zakladala som na toto tému. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/2259/mo-op%C3%A4%C5%A5-v-akcii-kon%C5%A1pira%C4%8Dn%C3%A9-weby veľa ľudí chodí tam, aj keď budú vytrubovať, že HS sú konspiratori a pod. Navyše to ozvucuje aj Fico dosť silne si myslím, a to že siahajú takým opatreniam, znamená len jedno, že nie je zďaleka taký záujem. pokual ide o osobu pana ministra, vieme odkiaľ prišiel, kto tam bol a ako. Narážam na generála. Otazka je, či je tlačený do tohoto niekym iným. Ale presne o toto tu ide, tomu zlu sa treba postaviť hneď.
Upravené 19. 6. 2021 o 22:16
1.2k
3
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept